CCleaner 5.65.7632

A CCleaner a merevlemez, a Registry, illetve a telepített programok utáni karbantartására használható szoftver. Programeltávolítót, böngésző takarítót is tartalmaz. Free alkalmazásként futtatható. Ideális a HDD biztonságos tisztítására, törlésére, ehhez a Gutmann eljárást biztosítja, helyfelszabadításhoz fájl duplikátum keresésekhez. Multifunkciós képességekkel. Magyar nyelvű, ingyenes.

A régen telepített, rendszeresen használt számítógép idővel belassulhat, teljesítménye elmaradhat fénykorától. Sokan ilyenkor ajtóstól rontanak a házba, mivel régen volt telepítve, újra akarják installálni a Windowst. Van ettől egy sokkal egyszerűbb megoldás, ha futtatunk egy úgynevezett karbantartó szoftver amivel egy felületen végezzük el a gép teljesítményének a javítását, pucolását. Az egyik legrégebbi és legnépszerűbb szoftver a CCleaner, ami teljes körűen képes ráncba szedni számítógépünket. a programról korábban itt illetve itt írunk. A CCleaner letöltése és telepítése után egy korszerű karbantartót kapunk, ahol a kívánt funkciókat néhány lépésben el tudod érni. A karbantartó több változatban is elérhető, így minden felhasználói kör a számára optimális lehetőséget veheti igénybe. Ingyenesen, vagy akár telepítést egyáltalán nem igénylő verzióban.

CCleaner kényelmi funkciók:

 Több beépített kényelmi funkciót is tartalmaz annak az érdekében hogy képes legyen minden munkafolyamatot ellátni.  Többek között segítségével el tudjuk távolítani a merevlemezről azokat a fájl maradványokat amik csak fölöslegesen foglalják a helyet, többszörösen jelen vannak a rendszerben.  Böngészési előzményeinket teljes mértékben eltávolítja. Windows 10 alatt már Microsoft Edge támogatással is bír.

Konfigurálni tudjuk az automatikusan induló folyamatokat, el tudjuk távolítani azokat az elemeket amik csak fölöslegesen töltődnek be a rendszerrel. Karbantartáshoz nélkülözhetetlen. A telepítést nem igénylő hordozható változatát az alábbi linken érheted el. A CCleaner használatáról korábban cikkeztünk.

Egyéb lehetőségek:

 A CCleaner segítségével kezdeményezni tudjuk a már használaton kívüli szoftverek eltávolítását, sőt átvizsgálhatjuk a rendszer leírókat visszamaradt bejegyzések után kutatva. A CCleaner Pro kiadása innen érhető el.

A programról, a CCleaner kapcsolódó cikkösszefoglalónkat az alábbi linken lehet megtekinteni. Minden fontosabb alapvető funkciót biztosít, amivel a számítógép gyorsabbá és biztonságosabbá tehető, egyszerű, lényegre törő felhasználói felülete gondoskodik arról hogy azonnal, pár kattintással javítani tudd a Windows legjellemzőbben előforduló hibáit. A CCleaner 5.00 új külső mellett a jól megszokott hatékonysággal áll minden felhasználója szolgálatára.

CCleaner Elérhető változatok:

A CCleaner több változatban is elérhető amelyek között a felhasználók választhatják ki az igényeikhez szabott kiadást. Természetesen nem csak karbantartó programok érhetőek el a fejlesztőktől, hanem törölt adat helyreállító segéd is, a Recuva segítségével a kukából is eltávolított elemek hozhatóak vissza sikerrel. Ha pedig mindenre kiterjedő információra lenne szükséged a számítógépedet illetően javasolt hogy analizáld a gépedet a CCleaner gyártója által biztosított Speccy nevű szoftverrel. Minden esetben törekedj a legújabb kiadás használatára.

Alternatív karbantartóként választhatod még a Wise Registry Cleaner-t, ami az adatbázis optimalizálásához megfelelő, vagy a KCleaner Portable-t, amit szintén telepítés nélkül futtathatsz.

A CCleaner egy igen barátságos, egyben közkedvelt Magyar nyelven használható karbantartó szoftver amivel a merevlemezedet, a regisztrációs adatbázist, vagy akár a böngészőidet tudod néhány kattintással optimalizálni. Tartalmaz még program eltávolítót, ezzel az opcióval akár a Windows Store tartalmak is kezelhetőek. További lehetőségek: Indítópult kezelő, meghajtó duplikátum elemző, speciális fájlkeresési funkciók. 

CCleaner képgaléria:

CCleaner

CCleaner Összefoglaló:

 • fejlett tisztító funkció
 • böngésző pucoló ( Firefox, Opera, Chorme, Vivaldi… )
 • Windows Store alkalmazások eltávolítása
 • startup manager
 • egyszerű, áttekinthető felhasználói felület
 • több programcsomag formájában is elérhető
 • programeltávolító
 • registry tisztító
 • meghajtó tisztító
 • fájlkereső
 • korszerű beállítási lehetőségek
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Fejlesztői oldal: https://www.ccleaner.com/ccleaner
CCleaner Letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CCleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Portable 5.65.76322020-03-24 CCleaner Portable 5.65.7632 (0)
  A CCleaner Portable egyszerű, Magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver, a segítségével könnyen végezhetsz el minden […]
 • CCleaner Professional 5.65.76322020-03-24 CCleaner Professional 5.65.7632 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]
 • CCleaner Business Edition 5.65.76322020-03-24 CCleaner Business Edition 5.65.7632 (0)
  A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped teljesítményén […]
 • PC Cleaner Perfect 1.0.3.552016-12-11 PC Cleaner Perfect 1.0.3.55 (0)
  A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra […]
 • CCleaner Network Edition 2.06.40242014-05-16 CCleaner Network Edition 2.06.4024 (0)
  A CCleaner Network Edition számítógépek csoportos karbantartására használható szoftver ami hálózaton keresztül történhet. Tartalmaz […]