Multimédiás programok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Multimédia

 • Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni majd azt az igényeidhez mérten módosítani. A képszerkesztő szoftver konvertálásra, effektezésre, illetve olyan alapvető módosítási eljárásokra is felhasználható mint a fotók átméretezése. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható. JPG, PNG, TIF, TIFF, BMP, SWG, GIF képformátumok szerkesztéséhez.

  ImageMagick Portable 7.1.0-52

  Az ImageMagick Portable egy tekintélyes funkciókínálatot biztosító képkezelő szoftver, amivel több száz képformátumot tudsz megnyitni majd azt az igényeidhez mérten módosítani. A képszerkesztő szoftver konvertálásra, effektezésre, illetve olyan alapvető módosítási eljárásokra is felhasználható mint a fotók átméretezése. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható. JPG, PNG, TIF, TIFF, BMP, SWG, GIF képformátumok szerkesztéséhez.

  olvasd tovább...

 • A Greenfish Icon Editor Pro Portable képkezelő programmal felcserélhetjük az operációs rendszer kurzorját, illetve ikonját saját fájlokra. Az installálás nélkül használható programmal fotó fényesség, Solatize, domborítás képszerkesztő effekt kiegészítőkkel hozhatóak létre Animációk, ikonok, illetve kurzorok. A Magyar nyelvű szoftvert rajzolási feladatokhoz, kötegelt konvertáláshoz is futtathatjuk. A Free alkalmazással ICO, PNG, ICNS, GFI, XPM, CUR, ANI, JPEG, JPE képformátumokat nyithatunk meg.

  Greenfish Icon Editor Pro Portable 4.0

  A Greenfish Icon Editor Pro Portable képkezelő programmal felcserélhetjük az operációs rendszer kurzorját, illetve ikonját saját fájlokra. Az installálás nélkül használható programmal fotó fényesség, Solatize, domborítás képszerkesztő effekt kiegészítőkkel hozhatóak létre Animációk, ikonok, illetve kurzorok. A Magyar nyelvű szoftvert rajzolási feladatokhoz, kötegelt konvertáláshoz is futtathatjuk. A Free alkalmazással ICO, PNG, ICNS, GFI, XPM, CUR, ANI, JPEG, JPE képformátumokat nyithatunk meg.

  olvasd tovább...

 • A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell telepíteni, egyszerű használati lehetőséget biztosít, Free alkalmazásként futtatható. Támogatja a PNG, JPG, BMP képformátumokat.

  Snipaste 2.8.1

  A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell telepíteni, egyszerű használati lehetőséget biztosít, Free alkalmazásként futtatható. Támogatja a PNG, JPG, BMP képformátumokat.

  olvasd tovább...

 • A VLC Media Player portable egy igen széleskörű videó lejátszó szoftver, különleges szolgáltatásokkal. Tud streamingelni, tartalmaz képlopót, minden ami csak kellhet. Ez a hordozható változata. Magyar nyelvű. 

  VLC Media Player Portable 3.0.17.4

  A VLC Media Player portable egy igen széleskörű videó lejátszó szoftver, különleges szolgáltatásokkal. Tud streamingelni, tartalmaz képlopót, minden ami csak kellhet. Ez a hordozható változata. Magyar nyelvű. 

  olvasd tovább...

 • Az AnyBurn Portable egy ingyenesen letölthető és Free alkalmazás formájában futtatható CD/DVD író szoftver ami támogatja a Blu-ray állományok összeállítás lehetőségét, de egyszerű lemez másolási feladatokhoz is megfelel. ISO konvertáló funkcióval. 

  AnyBurn Portable 5.5

  Az AnyBurn Portable egy ingyenesen letölthető és Free alkalmazás formájában futtatható CD/DVD író szoftver ami támogatja a Blu-ray állományok összeállítás lehetőségét, de egyszerű lemez másolási feladatokhoz is megfelel. ISO konvertáló funkcióval. 

  olvasd tovább...