FileVoyager 21.1.2.0

A FileVoyager egy professzionális fájlkezelő szoftver amivel a számítógépen található fájlok megtekintéséhez, illetve az azok szerkesztéséhez lehet több speciális funkciót elérnünk. A Free alkalmazás fájlok mozgatásához, másolásához, átnevezés, Bluetooth fájlátvitel, Zip fájlátvitel funkcióval használható. PDF dokumentumok, fotók, szöveges dokumentumok, Bináris, Hex formátumok megtekintéséhez is támogatott. Magyar nyelvű, paneles felhasználói felülettel parancssorosan is futtatható. MD5, SHA1 algoritmus generáló Virustotal kliens eszközzel, videó, illetve audió lejátszóval.

A szoftver egy rengeteg profi funkcióval futtatható fájlkezelő program amivel számítógépen található tartalmak rendszerezése, illetve az azok megtekintéséhez szerkesztéséhez lehet kipróbálnunk. A FileVoyager kedvencek támogatással, illetve parancssoros futtathatósággal elérhető fájlkezelő szoftver. Telepítés nélküli változatban is beszerezhető.

A FileVoyager letöltése, telepítése, illetve a szoftver indítása után a beállításoknál ki lehet választani, hogy milyen nyelven szeretnénk használni. A fájlkezelő Magyar nyelv, modern indítófelület tulajdonságokkal előre integrált funkciókkal használható amivel szinte minden ma Windows operációs rendszerre elérhető fájlformátumot meg tud nyitni. A felületét Skinekkel lehet módosítanunk.

Archívum mappák létrehozásához optimális fájlkezelő a FileVoyager

A fájlkezelő a FileVoyager fájlok tömörítésére, mozgatására, átnevezésére, áthelyezésére lehet futtatni ahol a számítógépen tárolt fájlok Bluetooth fájlátvitel, Zip fájlátvitellel lehet akár több gépen mozgatni a szükséges tartalmakat.

CRC, SHA1, MD5 Hash fájlalgoritmusok létrehozásához is tartalmaz funkciót amivel akár egy teljes mappa tartalmát hozzá tudjuk adni.

Az alkalmazás szöveges tartalmak, PDF dokumentumok, Unicode, bináris, hex, fotó tartalom szerint elérhető funkciókkal lehet a panelos felületen elérhető tartalmakat megnyitnunk.

A FileVoyager szoftverrel a haladó ismerettel rendelkező felhasználók a meg tudják nyitni az operációs rendszer parancssoros felületét amivel sokkal hatékonyabban lehet adott munkafolyamatokat elvégezni.

ID3 TAG szerkesztő funkcióval futtatható fájlkezelő program az xplorer2 LITE, fájlok kötegelt átnevezéséhez, darabolásukhoz az Altap Salamander futtatható.

A FileVoyager egy ingyenes több különleges kedvencek funkcióval futtatható fájlkezelő program ami videók, audiók, képek, dokumentumok kezeléséhez is tartalmaz kiegészítőt.

FileVoyager

FileVoyager Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • hordozható kiadásban is elérhető
 • parancssoros futtathatóság
 • paneles felhasználói felület
 • tömörített tartalmak létrehozásához
 • videók, audió tartalmak lejátszása
 • képnézegető funkció
 • MD5, SHA1 Hash kalkulátor
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.filevoyager.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
FileVoyager
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HashMyFiles 2.432021-12-02 HashMyFiles 2.43 (0)
  A HashMyFiles egy telepítés nélkül használható MD5 Hash, SHA1 generáló program ami a számítógépen elérhető fájlokhoz futtatható. A […]
 • FileVoyager Portable 21.1.2.02021-12-01 FileVoyager Portable 21.1.2.0 (0)
  A FileVoyager Portable egy ingyenes telepítés nélkül használható fájlkezelő program amivel a tömörített mappákat is ki lehet bontani. […]
 • One Commander 3.4.22.02022-01-18 One Commander 3.4.22.0 (0)
  Az One Commander egy dual panel megtervezéssel, teljes mértékben Windows 10 rendszerhez illeszkedő fájlkezelő program ami rengeteg […]
 • Midnight Commander 4.8.27.2232022-01-08 Midnight Commander 4.8.27.223 (0)
  A Midnight Commander egy csoportos fájlkezelési munkafolyamatokhoz is futtatható szoftver amivel több módszerrel lehet kilistázni a […]
 • mrViewer 6.0.52022-01-06 mrViewer 6.0.5 (0)
  A mrViewer egy kis mérettel jellemezhető multimédiás szoftver, amivel képeket, videókat, illetve audió tartalmakat tudsz megnyitni, […]