FTP

xplorer2 LITE 5.0

Az xplorer2 LITE egy mappa szinkronizálás, illetve paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő. A program fájlkeresőt, ID3 Tag kezelőt, PDF, TXT fájl megjelenítőt, duplikátum keresőt, extra beállításokat biztosít amivel sokkal dinamikusabb fájlkezelésre van mód.

Az alkalmazás egy hatékony fájlkezelő program ami rengeteg extra funkciót tartalmaz amivel sokkal több munkafolyamatot lehet elvégeznünk mint az operációs rendszer által definiált funkciók esetén. Az xplorer2 LITE mappa szinkronizáló funkciót is tartalmaz.

Az xplorer2 LITE letöltése, telepítése, illetve a futtatásához a program felületén található installációs funkciók futtatása, illetve a telepítéshez szükséges mappa kiválasztása szükséges. A szoftver egy modern felülettel rendelkező áttekinthető megoldás biztosítja azokat a lényegesebb feladatokat amikre egy Windows operációs rendszert futtató számítógép tulajdonosnak szüksége van.

A szoftver felülete paneles elrendezéssel használható ahol a panelok tulajdonságait módosíthatjuk. Az xplorer2 LITE a fájlokról néhány fontosabb információt is meg tud jeleníteni a fájlformátum, méret, attribútum, illetve az azok módosításának a dátuma.

DOS parancssoros munkafolyamatokat is futtathatunk az xplorer2 LITE fájlkezelőjével

A megfelelő ismeretekkel rendelkező felhasználók különleges fájlkezelési feladataihoz DOS parancssoros akár kötegelt fájlátnevezésre is használható. A fájlkezelő program az xplorer2 LITE egy fájlkereső funkciót is tartalmaz amivel akár egy speciális szűrő funkcióval tudjuk azokat a tartalmakat felkutatni amihez az operációs rendszer integrált fájlkezelő futtatása esetén rengeteg időt igényelne. ID3 Tag kibővített fájladatokat lehet a tartalmakhoz készíteni, illetve módosíthatóak. Az xplorer2 LITE szöveges fájloknál a felső eszköztáron választhatóak ki extra egyéni definíciók ahol akár irodai tartalmak, PDF, illetve TXT fájlok is megnyithatóak, képnézegető funkciót is használhatunk ahol a képkollekciókkal rendelkező Windows futtatók egyszerűbben tudnak adott képeket megtekinteni amivel előnézeti lehetőséget is támogat. Duplikált fájlok kereséséhez, illetve az azok törléséhez is használható.

Panelos fájlkezelő alkalmazás az Ant Commander, illetve a Total Commander amivel tömörített mappákat lehet létrehozni, illetve több alternatív definíció alapján tudja a számítógépen található fájlok hatékonyabb megnyitását lehetővé tenni.

Az xplorer2 LITE egy hatékony fájlkezelő programmal mappa szinkronizálót, ID3 Tag kezelőt, duplikátum keresőt, PDF olvasót is használhatunk.

xplorer2 LITE

xplorer2 LITE Összefoglaló:

 • fájlkezelő program
 • ID3, fájl adat szerkesztő
 • panelos felhasználói felület
 • mappák szinkronizálása
 • duplikátum kereső funkció
 • PDF olvasó
 • DOS Parancssoros feladatokhoz
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.zabkat.com/index.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
xplorer2 LITE
Platform
Windows
Teljes ár
USD 29,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • xplorer² Professional 6.0.0.12024-06-07 xplorer² Professional 6.0.0.1 (0)
  Az xplorer² Professional rengeteg mennyiségű funkcióval teszi felhasználóbarátabbá a fájlkezelési műveleteinket. Számos feladathoz […]
 • xplorer² LITE 6.0.0.12024-06-07 xplorer² LITE 6.0.0.1 (0)
  Az xplorer² LITE egy számítógépen elérhető fájlokhoz rendszerinformáló kiegészítővel, hatékony, gyors fájlátvitellel elérhető […]
 • Blue Explorer 2.0.0.02021-01-02 Blue Explorer 2.0.0.0 (0)
  A Blue Explorer egy paneles elrendezéssel biztosított alternatív fájlkezelő alkalmazás, amivel könnyebben tudsz navigálni a […]
 • XYplorer 26.10.00002024-06-11 XYplorer 26.10.0000 (0)
  Az XYplorer egy a hagyományostól eltérő elrendezéssel bíró fájlkezelő alkalmazás amivel a számítógépünkön található tartalmakat […]
 • XYplorer Portable 26.10.00002024-06-11 XYplorer Portable 26.10.0000 (0)
  Az XYplorer Portable paneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő, rendszerező alkalmazás ami egyedi kinézetet és különleges […]

Szólj hozzá