PDF olvasók - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

PDF Olvasó

 • A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis nélkülözhetetlen funkciókat el tudjuk végezni. Free alkalmazásként használhatod. Magyarítható. 

  Foxit Reader 11.1.0

  A Foxit Reader ideális eszköz arra hogy meglévő PDF állományainkat meg tudjuk nyitni, és azon a legalapvetőbb de mégis nélkülözhetetlen funkciókat el tudjuk végezni. Free alkalmazásként használhatod. Magyarítható. 

  olvasd tovább...

 • Az xplorer2 LITE egy mappa szinkronizálás, illetve paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő. A program fájlkeresőt, ID3 Tag kezelőt, PDF, TXT fájl megjelenítőt, duplikátum keresőt, extra beállításokat biztosít amivel sokkal dinamikusabb fájlkezelésre van mód.

  xplorer2 LITE 5.0

  Az xplorer2 LITE egy mappa szinkronizálás, illetve paneles felhasználói felülettel rendelkező fájlkezelő. A program fájlkeresőt, ID3 Tag kezelőt, PDF, TXT fájl megjelenítőt, duplikátum keresőt, extra beállításokat biztosít amivel sokkal dinamikusabb fájlkezelésre van mód.

  olvasd tovább...

 • Az Adobe Digital Editions egy hatékony program amivel a számítógépen E-könyveket lehet megtekinteni, keresni, illetve azokat rendszerezni. A Free alkalmazással audió, illetve videó tartalmakkal kifejlesztett EPUB, PDF dokumentumok megnyitásához, kölcsönzéséhez, letöltéséhez, vásárlásához áll rendelkezésre.

  Adobe Digital Editions 4.5.11

  Az Adobe Digital Editions egy hatékony program amivel a számítógépen E-könyveket lehet megtekinteni, keresni, illetve azokat rendszerezni. A Free alkalmazással audió, illetve videó tartalmakkal kifejlesztett EPUB, PDF dokumentumok megnyitásához, kölcsönzéséhez, letöltéséhez, vásárlásához áll rendelkezésre.

  olvasd tovább...

 • A PDF Shaper Professional optimális eszközökkel rendelkező PDF kezelő alkalmazás amivel rengeteg olyan szerkesztési mozzanat lehetséges, valósítható meg amire bármikor szükséged lehet. PDF konvertáló, TXT, RTF, DOC, kép formátum támogatással. Plusz szerkesztve lehet azokat feliratozni, egyesíteni, darabolni, forgatás, tükrözés és még számos módosítás próbálható ki. Ez a prémium változata.

  PDF Shaper Professional 11.4

  A PDF Shaper Professional optimális eszközökkel rendelkező PDF kezelő alkalmazás amivel rengeteg olyan szerkesztési mozzanat lehetséges, valósítható meg amire bármikor szükséged lehet. PDF konvertáló, TXT, RTF, DOC, kép formátum támogatással. Plusz szerkesztve lehet azokat feliratozni, egyesíteni, darabolni, forgatás, tükrözés és még számos módosítás próbálható ki. Ez a prémium változata.

  olvasd tovább...

 • A PDFCreator PDF dokumentum készítő alkalmazás amivel komolyabb szakértelem nélkül hozhatsz létre a szóban forgó formátummal bíró fájlokat. PDF olvasó funkciót is tartalmaz. Free alkalmazásként futtatható. PDF fájlok szerkesztéséhez, illetve az azok megtekintéséhez. Magyar nyelven használható.

  PDFCreator 4.4.0

  A PDFCreator PDF dokumentum készítő alkalmazás amivel komolyabb szakértelem nélkül hozhatsz létre a szóban forgó formátummal bíró fájlokat. PDF olvasó funkciót is tartalmaz. Free alkalmazásként futtatható. PDF fájlok szerkesztéséhez, illetve az azok megtekintéséhez. Magyar nyelven használható.

  olvasd tovább...