PDFreactor 11.3.1

A PDFreactor egy professzionális PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. Az alkalmazással PDF fájlokat nyithatsz meg, megtekintheted azt, illetve számos szerkesztési opció válik elérhetővé. Konvertálhatsz, új tartalmakat hozhatsz létre. HTM, HTML, XHTML, XML, PDF formátumokat támogat.

Egy univerzális, igazán sokoldalú irodai szoftver a PDFreactor, az alkalmazás PDF fájlformátumok széleskörű kezelésére használható fel. Mindent tud amit egy PDF kezelő alkalmazástól el lehet várni.

A PDFreactor letöltése után a szoftver telepítése némi időt vehet igénybe, ezt érdemes kivárni mivel ígéretes alkalmazásról van szó.

A PDFreactor megoldása az összes ma felmerülő feladatot támogatja ami igénynek tekinthető. A szoftver alapvetően ideális választás abból a célból, hogy külön alkalmazás telepítése nélkül tudj PDF fájlokat megtekinteni, vagy akár a semmiből új állományt létrehozhass. Itt bármilyen fájlt fel lehet használni, legyen az kép, vagy akár szöveges tartalom.

PDF fájlok szerkesztéséhez konvertáláshoz hatékony program a PDFreactor

A PDFreactor HTM, HTML, XHTML, XML, PDF formátumokat támogat, ezek esetén biztosít teljes körű szolgáltatást. A szoftverrel az általános megtekintési lehetőségeken kívül konvertálni is lehet több népszerűbb formátumba. A program a hasonló szoftverekkel összehasonlítva némileg nagyobb erőforrás igényt támaszt, illetve jelenleg Magyar nyelvi támogatással nem érhető el, Ingyenes használat esetén a szerkesztett PDF fájlon egy alig észrevehető vízjelet helyez el, akik üzleti célra szánnák, meg is vásárolható.

A PDFreactor ingyenes megfelelőjeként választhatod az Icecream PDF Converter nevű programot, amivel konvertálni tudsz több népszerűbb kimenetbe, a használhatóságát tekintve az egyik legoptimálisabb opciókat biztosító szoftver. Szintén PDF szerkesztési, konvertálási lehetőségeket biztosító segédlet a PDF Shaper vele képeket készíthetsz PDF fájlokból. A PDF24 Creator opcionálisan titkosítási lehetőségeket is biztosít. Szerencsére honosított formában is futtatható.

A PDFreactor egy mindent tudó PDF szerkesztő, nézegető program, vele konvertálni is lehet, HTM, HTML, XHTML, XML, PDF kimeneteket támogat. Ideális választás új tartalmak előállításához. Modern technológiára épül.

PDFreactor

PDFreactor összefoglaló:

 • PDF szerkesztő alkalmazás
 • beépített nézőke funkció
 • konvertáló
 • HTM, HTML, XHTML, XML, PDF formátumokat támogat
 • új PDF fájlok létrehozásához
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.pdfreactor.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PDFreactor
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PDF Shaper Professional 11.42021-09-29 PDF Shaper Professional 11.4 (0)
  A PDF Shaper Professional optimális eszközökkel rendelkező PDF kezelő alkalmazás amivel rengeteg olyan szerkesztési mozzanat […]
 • PDF Studio 2021.042021-09-05 PDF Studio 2021.04 (0)
  A PDF Studio segítségével meglévő dokumentumaidat tudod szerkeszteni, újakat létrehozni, illetve azokat megtekinteni. Főbb jellemzői […]
 • PDF Architect 8.0.56.125772021-07-21 PDF Architect 8.0.56.12577 (0)
  A PDF Architect egy minden igényt kielégítő dokumentum mindenes szoftver. A PDF-ek olvasásán felül azok fejlett szerkesztését is […]
 • Master PDF Editor 4.0.602017-08-09 Master PDF Editor 4.0.60 (0)
  A Master PDF Editor egy professzionális számos különleges funkciót biztosító PDF fájlok létrehozására, az azok szerkesztésére, […]
 • Altarsoft PDF Reader 1.22016-11-19 Altarsoft PDF Reader 1.2 (0)
  Az Altarsoft PDF Reader egy egyszerűen használható kifejezetten PDF fájlok megnyitására, megtekintésére, olvasására alkalmas program. […]