Portable letöltésvezérlők -letöltés ingyen

Portable letöltésvezérlők

 • A BitComet Portable Torrent tartalmak letöltési feladataihoz futtatható Magyar nyelvű szoftver amivel HTTP, FTP, RSS Protokollal lehet a tartalmakat a számítógépre eltárolni. A Free alkalmazással rendszerezni lehet a számítógépre eltárolt fájlokat. A programmal szüneteltethető, illetve folytatható a tartalmak letöltése. Saját Torrent fájlokat is készíthetünk. Magnet linkekhez is futtatható ütemezetten, amivel a prioritást, a sávszélességet is konfigurálhatjuk. Nem kell telepíteni.

  BitComet Portable 2.05

  A BitComet Portable Torrent tartalmak letöltési feladataihoz futtatható Magyar nyelvű szoftver amivel HTTP, FTP, RSS Protokollal lehet a tartalmakat a számítógépre eltárolni. A Free alkalmazással rendszerezni lehet a számítógépre eltárolt fájlokat. A programmal szüneteltethető, illetve folytatható a tartalmak letöltése. Saját Torrent fájlokat is készíthetünk. Magnet linkekhez is futtatható ütemezetten, amivel a prioritást, a sávszélességet is konfigurálhatjuk. Nem kell telepíteni.

  olvasd tovább...

 • A qBittorrent Portable egy P2P protokollal elérhető letöltésvezérlő amivel Torrent fájlokat lehet megosztani, illetve letölteni. Nem kell telepíteni. A Free alkalmazás Torrent kereső megoldásával zenéket, E-Book tartalmakat is keresni tudunk. A szoftver RSS olvasó funkciót, Torrent készítő, feladat prioritás konfigurációt, illetve sávszélesség korlátozást is tartalmaz. Magyar nyelvű kiadás. A Torrent letöltő sávszélesség korlátozást is biztosít. 

  qBittorrent Portable 4.6.2

  A qBittorrent Portable egy P2P protokollal elérhető letöltésvezérlő amivel Torrent fájlokat lehet megosztani, illetve letölteni. Nem kell telepíteni. A Free alkalmazás Torrent kereső megoldásával zenéket, E-Book tartalmakat is keresni tudunk. A szoftver RSS olvasó funkciót, Torrent készítő, feladat prioritás konfigurációt, illetve sávszélesség korlátozást is tartalmaz. Magyar nyelvű kiadás. A Torrent letöltő sávszélesség korlátozást is biztosít. 

  olvasd tovább...

 • A DC++ Portable egy ADC, MNDC protokollal Hub szerverekről tartalmak letöltéséhez, fájlok megosztásához, kereséséhez nagyszerű letöltésvezérlő. A Free alkalmazással a feladatok prioritás értékeit is konfigurálhatjuk, amivel akár szegmentáltan tudjuk a fájlokat eltárolni, pluginokat is hozzáadhatunk. A le, illetve feltöltési sebesség időzítve konfigurálásához is futtatható szoftvert nem kell installálni.

  DC++ Portable 0.880

  A DC++ Portable egy ADC, MNDC protokollal Hub szerverekről tartalmak letöltéséhez, fájlok megosztásához, kereséséhez nagyszerű letöltésvezérlő. A Free alkalmazással a feladatok prioritás értékeit is konfigurálhatjuk, amivel akár szegmentáltan tudjuk a fájlokat eltárolni, pluginokat is hozzáadhatunk. A le, illetve feltöltési sebesség időzítve konfigurálásához is futtatható szoftvert nem kell installálni.

  olvasd tovább...

 • Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free alkalmazás képekhez, videókhoz, Torrent fájlokhoz, tömörített fájlokhoz, dokumentumokhoz választható. Több fontos beállítással, Torrent letöltő szolgáltatással futtatható, Videók letöltéshez, illetve konvertáláshoz is remek. 

  Ant Download Manager Portable 2.10.7

  Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free alkalmazás képekhez, videókhoz, Torrent fájlokhoz, tömörített fájlokhoz, dokumentumokhoz választható. Több fontos beállítással, Torrent letöltő szolgáltatással futtatható, Videók letöltéshez, illetve konvertáláshoz is remek. 

  olvasd tovább...

 • A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a számítógépedre lementeni offline megtekintéshez. A kliens ezen változatát csak futtatni kell. Free alkalmazás. 3D videók eltárolásához is használható. 

  4k Video Downloader Portable 4.27.1

  A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a számítógépedre lementeni offline megtekintéshez. A kliens ezen változatát csak futtatni kell. Free alkalmazás. 3D videók eltárolásához is használható. 

  olvasd tovább...