Portable letöltésvezérlők -letöltés ingyen

Portable letöltésvezérlők

 • Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free alkalmazás képekhez, videókhoz, Torrent fájlokhoz, tömörített fájlokhoz, dokumentumokhoz választható. Több fontos beállítással, videók letöltéshez, illetve konvertáláshoz.

  Ant Download Manager Portable 2.9.2

  Az Ant Download Manager Portable egy telepítés nélkül használható letöltésvezérlő program böngésző integráció támogatással. A Free alkalmazás képekhez, videókhoz, Torrent fájlokhoz, tömörített fájlokhoz, dokumentumokhoz választható. Több fontos beállítással, videók letöltéshez, illetve konvertáláshoz.

  olvasd tovább...

 • A DownZemAll! Portable egy adaptív, fájlok internetről történő letöltéséhez profi eszköz. A Free alkalmazást nem kell telepíteni amivel akár konfigurálhatjuk a sávszélességet. Fájlokhoz, weboldalakhoz, Videókhoz, Audiókhoz, Torrent, illetve Magnetlinkekhez ideális. A letöltendő tartalmakat feladatlistákhoz lehet hozzáadni amit exportálhatunk, importálhatunk.

  DownZemAll! Portable 3.0.2

  A DownZemAll! Portable egy adaptív, fájlok internetről történő letöltéséhez profi eszköz. A Free alkalmazást nem kell telepíteni amivel akár konfigurálhatjuk a sávszélességet. Fájlokhoz, weboldalakhoz, Videókhoz, Audiókhoz, Torrent, illetve Magnetlinkekhez ideális. A letöltendő tartalmakat feladatlistákhoz lehet hozzáadni amit exportálhatunk, importálhatunk.

  olvasd tovább...

 • A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a számítógépedre lementeni offline megtekintéshez. A kliens ezen változatát csak futtatni kell. Free alkalmazás. 3D videók eltárolásához is használható. 

  4k Video Downloader Portable 4.23.0.5200

  A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a számítógépedre lementeni offline megtekintéshez. A kliens ezen változatát csak futtatni kell. Free alkalmazás. 3D videók eltárolásához is használható. 

  olvasd tovább...

 • A Tixati Portable segítségével torrent alapon történő letöltési műveleteket hajthatsz végre, természetesen saját tartalmaid megosztását is támogatja. Ez a kiadás hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Free alkalmazás.

  Tixati Portable 3.14

  A Tixati Portable segítségével torrent alapon történő letöltési műveleteket hajthatsz végre, természetesen saját tartalmaid megosztását is támogatja. Ez a kiadás hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A BitComet Portable Torrent tartalmak letöltési feladataihoz futtatható Magyar nyelvű szoftver amivel HTTP, FTP, RSS Protokollal lehet a tartalmakat a számítógépre eltárolni. A Free alkalmazással rendszerezni lehet a számítógépre eltárolt fájlokat. A programmal szüneteltethető, illetve folytatható a tartalmak letöltése. Saját Torrent fájlokat is készíthetünk. Magnet linkekhez is futtatható ütemezetten, amivel a prioritást, a sávszélességet is konfigurálhatjuk. Nem kell telepíteni.

  BitComet Portable 1.98

  A BitComet Portable Torrent tartalmak letöltési feladataihoz futtatható Magyar nyelvű szoftver amivel HTTP, FTP, RSS Protokollal lehet a tartalmakat a számítógépre eltárolni. A Free alkalmazással rendszerezni lehet a számítógépre eltárolt fájlokat. A programmal szüneteltethető, illetve folytatható a tartalmak letöltése. Saját Torrent fájlokat is készíthetünk. Magnet linkekhez is futtatható ütemezetten, amivel a prioritást, a sávszélességet is konfigurálhatjuk. Nem kell telepíteni.

  olvasd tovább...