Portable letöltésvezérlők -letöltés ingyen

Portable letöltésvezérlők

 • A Tixati Portable segítségével torrent alapon történő letöltési műveleteket hajthatsz végre, természetesen saját tartalmaid megosztását is támogatja. Ez a kiadás hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Free alkalmazás.

  Tixati Portable 2.88

  A Tixati Portable segítségével torrent alapon történő letöltési műveleteket hajthatsz végre, természetesen saját tartalmaid megosztását is támogatja. Ez a kiadás hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a számítógépedre lementeni offline megtekintéshez. A kliens ezen változatát csak futtatni kell. Free alkalmazás.

  4k Video Downloader Portable 4.19.3

  A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a számítógépedre lementeni offline megtekintéshez. A kliens ezen változatát csak futtatni kell. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A 4K YouTube to MP3 Portable megoldásával többek között YouTube videókból tudsz audió tartalmat kinyerni, majd azt a gépedre menteni. Az alábbi kliens program MP3, M4A, OGG kimenetekbe tud menteni. Nem kell telepíteni, hordozható változat. YouTube, Facebook, Vevo, Tumblr, Flickr oldalak esetén is használható.

  4K YouTube to MP3 Portable 4.4.3.4700

  A 4K YouTube to MP3 Portable megoldásával többek között YouTube videókból tudsz audió tartalmat kinyerni, majd azt a gépedre menteni. Az alábbi kliens program MP3, M4A, OGG kimenetekbe tud menteni. Nem kell telepíteni, hordozható változat. YouTube, Facebook, Vevo, Tumblr, Flickr oldalak esetén is használható.

  olvasd tovább...

 • A FireDM Portable egy telepítés nélkül használható ingyenes YouTube videók letöltéséhez futtatható program. A Free alkalmazás egy biztonságos akár vágólap figyelő funkcióval használható szoftver amivel akár sávszélesség korlátozás, lejátszólista, illetve MD5 Hash ellenőrző funkciókkal, parancssorosan is futtatható.

  FireDM Portable 2021.12.26

  A FireDM Portable egy telepítés nélkül használható ingyenes YouTube videók letöltéséhez futtatható program. A Free alkalmazás egy biztonságos akár vágólap figyelő funkcióval használható szoftver amivel akár sávszélesség korlátozás, lejátszólista, illetve MD5 Hash ellenőrző funkciókkal, parancssorosan is futtatható.

  olvasd tovább...

 • A LIII BitTorrent Client Portable egy minimalista felhasználói felülettel rendelkező Torrent kliens amivel akár kötegelt feladat támogatással lehet Torrent fájlokat a számítógépre eltárolnunk. A Free alkalmazás Proxy, sávszélesség korlátozással, illetve több különleges beállításokkal futtatható.

  LIII BitTorrent Client Portable 0.1.1.15

  A LIII BitTorrent Client Portable egy minimalista felhasználói felülettel rendelkező Torrent kliens amivel akár kötegelt feladat támogatással lehet Torrent fájlokat a számítógépre eltárolnunk. A Free alkalmazás Proxy, sávszélesség korlátozással, illetve több különleges beállításokkal futtatható.

  olvasd tovább...