Portable letöltésvezérlők -letöltés ingyen

Portable letöltésvezérlők

 • A DownZemAll! Portable egy adaptív, fájlok internetről történő letöltéséhez profi eszköz. A Free alkalmazást nem kell telepíteni amivel akár konfigurálhatjuk a sávszélességet. Fájlokhoz, weboldalakhoz, Videókhoz, Audiókhoz, Torrent, illetve Magnetlinkekhez ideális. A letöltendő tartalmakat feladatlistákhoz lehet hozzáadni amit exportálhatunk, importálhatunk.

  DownZemAll! Portable 3.0.6

  A DownZemAll! Portable egy adaptív, fájlok internetről történő letöltéséhez profi eszköz. A Free alkalmazást nem kell telepíteni amivel akár konfigurálhatjuk a sávszélességet. Fájlokhoz, weboldalakhoz, Videókhoz, Audiókhoz, Torrent, illetve Magnetlinkekhez ideális. A letöltendő tartalmakat feladatlistákhoz lehet hozzáadni amit exportálhatunk, importálhatunk.

  olvasd tovább...

 • A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a számítógépedre lementeni offline megtekintéshez. A kliens ezen változatát csak futtatni kell. Free alkalmazás. 3D videók eltárolásához is használható. 

  4k Video Downloader Portable 5.62

  A 4k Video Downloader Portable egy videó letöltő program amivel a YouTube, illetve hasonló megosztóoldalakról tudsz tartalmakat a számítógépedre lementeni offline megtekintéshez. A kliens ezen változatát csak futtatni kell. Free alkalmazás. 3D videók eltárolásához is használható. 

  olvasd tovább...

 • A qBittorrent Portable egy P2P protokollal elérhető letöltésvezérlő amivel Torrent fájlokat lehet megosztani, illetve letölteni. Nem kell telepíteni. A Free alkalmazás Torrent kereső megoldásával zenéket, E-Book tartalmakat is keresni tudunk. A szoftver RSS olvasó funkciót, Torrent készítő, feladat prioritás konfigurációt, illetve sávszélesség korlátozást is tartalmaz. Magyar nyelvű kiadás.

  qBittorrent Portable 4.5.3

  A qBittorrent Portable egy P2P protokollal elérhető letöltésvezérlő amivel Torrent fájlokat lehet megosztani, illetve letölteni. Nem kell telepíteni. A Free alkalmazás Torrent kereső megoldásával zenéket, E-Book tartalmakat is keresni tudunk. A szoftver RSS olvasó funkciót, Torrent készítő, feladat prioritás konfigurációt, illetve sávszélesség korlátozást is tartalmaz. Magyar nyelvű kiadás.

  olvasd tovább...

 • A Tixati Portable segítségével torrent alapon történő letöltési műveleteket hajthatsz végre, természetesen saját tartalmaid megosztását is támogatja. Ez a kiadás hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Free alkalmazás.

  Tixati Portable 3.19

  A Tixati Portable segítségével torrent alapon történő letöltési műveleteket hajthatsz végre, természetesen saját tartalmaid megosztását is támogatja. Ez a kiadás hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A LIII BitTorrent Client Portable egy minimalista felhasználói felülettel rendelkező Torrent kliens amivel akár kötegelt feladat támogatással lehet Torrent fájlokat a számítógépre eltárolnunk. A Free alkalmazás Proxy, sávszélesség korlátozással, illetve több különleges beállításokkal futtatható.

  LIII BitTorrent Client Portable 0.1.1.19

  A LIII BitTorrent Client Portable egy minimalista felhasználói felülettel rendelkező Torrent kliens amivel akár kötegelt feladat támogatással lehet Torrent fájlokat a számítógépre eltárolnunk. A Free alkalmazás Proxy, sávszélesség korlátozással, illetve több különleges beállításokkal futtatható.

  olvasd tovább...