YouTube böngésző program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

YouTube böngésző

 • A Tubulator YouTube videók keresésére, az azok megtekintésére használható kliens szoftver amivel rendezetten kezelhetőek a kedvenc videók. A szoftver a tartalmak letöltését is támogatja, keresővel, választható felbontás szerinti beállításokkal.

  Tubulator 2 1.1.1 Build 110

  A Tubulator YouTube videók keresésére, az azok megtekintésére használható kliens szoftver amivel rendezetten kezelhetőek a kedvenc videók. A szoftver a tartalmak letöltését is támogatja, keresővel, választható felbontás szerinti beállításokkal.

  olvasd tovább...

 • A YouTube CD Creator egy igen különlegesnek nevezhető CD/DVD író program amivel egy feladaton belül van arra mód, hogy YouTube videókat tölts le. A szoftver az eltárolt videó azonnali lemezre írását is lehetővé teszi. A műsoros adathordozó MP3 formátumban hozható létre. YouTube böngésző funkcióval. Free alkalmazás.

  Youtube CD Creator 1.0.19

  A YouTube CD Creator egy igen különlegesnek nevezhető CD/DVD író program amivel egy feladaton belül van arra mód, hogy YouTube videókat tölts le. A szoftver az eltárolt videó azonnali lemezre írását is lehetővé teszi. A műsoros adathordozó MP3 formátumban hozható létre. YouTube böngésző funkcióval. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A JetAudio egy széleskörűen felhasználható zene, illetve videó lejátszó szoftver, Free alkalmazás létére tud Rippelni, CD lemezt írni, és konvertálni. Audió felvevő képességet is támogat. YouTube böngészővel és számos hasznos funkcióval. 

  jetAudio 8.1.7

  A JetAudio egy széleskörűen felhasználható zene, illetve videó lejátszó szoftver, Free alkalmazás létére tud Rippelni, CD lemezt írni, és konvertálni. Audió felvevő képességet is támogat. YouTube böngészővel és számos hasznos funkcióval. 

  olvasd tovább...

 • A YouTube Song Downloader egy multifunkciós komplex megoldásokkal rendelkező videó letöltő, kereső szoftver amivel az egyik legnépszerűbb videómegosztón tudsz tartalmakat elérni. Az alkalmazás mellett rengeteg előny szól, ilyen a kiválasztható mentési formátum, videó, audó, vagy változatlan megosztott minőség. A YouTube kliens beépített médialejátszójával az meg is tekinthető. MP3, OGG, WMA, AVI, MKV, MP4 formátumban tud dolgozni.

  YouTube Song Downloader 2019.19.19

  A YouTube Song Downloader egy multifunkciós komplex megoldásokkal rendelkező videó letöltő, kereső szoftver amivel az egyik legnépszerűbb videómegosztón tudsz tartalmakat elérni. Az alkalmazás mellett rengeteg előny szól, ilyen a kiválasztható mentési formátum, videó, audó, vagy változatlan megosztott minőség. A YouTube kliens beépített médialejátszójával az meg is tekinthető. MP3, OGG, WMA, AVI, MKV, MP4 formátumban tud dolgozni.

  olvasd tovább...

 • Az SMTube egy teljesen szabadon kipróbálható Plugin azok számára akik a népszerű médialejátszót, az SMPlayer-t szeretnék felhasználni arra hogy YouTube videókat tudjanak keresni majd azt lejátszani. Magyar nyelvű. Szűrők támogatásával, választható nézetmód szerint. A Free alkalmazás nem más mint egy YouTube böngésző.

  SMTube 18.9.0

  Az SMTube egy teljesen szabadon kipróbálható Plugin azok számára akik a népszerű médialejátszót, az SMPlayer-t szeretnék felhasználni arra hogy YouTube videókat tudjanak keresni majd azt lejátszani. Magyar nyelvű. Szűrők támogatásával, választható nézetmód szerint. A Free alkalmazás nem más mint egy YouTube böngésző.

  olvasd tovább...