YouTube Stream Program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

YouTube Stream

 • A ZD Screen Recorder egy összetett feladatokhoz remek képlopó, Videófelevő amivel kiváló minőségben tárolhatóak el a tartalmak. Annyiban különbözik a hasonló képlopó szoftverektől, hogy a Videókat szerkeszthetjük, feliratozhatjuk, logókat adhatunk a tartalmakhoz, vághatjuk, egyesíthetjük, illetve konvertálni tudjuk. Webkamerákról, játékokról is készíthetünk felvételt, a munkafolyamatainkat akár ütemezhetjük. Oktatóvideók létrehozásához is remek, a tartalmakat a YouTube, Twitch Videómegosztóra Streamingelhetjük.

  ZD Screen Recorder 11.6.7

  A ZD Screen Recorder egy összetett feladatokhoz remek képlopó, Videófelevő amivel kiváló minőségben tárolhatóak el a tartalmak. Annyiban különbözik a hasonló képlopó szoftverektől, hogy a Videókat szerkeszthetjük, feliratozhatjuk, logókat adhatunk a tartalmakhoz, vághatjuk, egyesíthetjük, illetve konvertálni tudjuk. Webkamerákról, játékokról is készíthetünk felvételt, a munkafolyamatainkat akár ütemezhetjük. Oktatóvideók létrehozásához is remek, a tartalmakat a YouTube, Twitch Videómegosztóra Streamingelhetjük.

  olvasd tovább...

 • Az mTube egy modern, videókhoz beszerezhető multimédiás kiegészítő ami YouTube Böngészési feladatokhoz használható. A Free alkalmazással a Stream videók lejátszási sebessége, illetve a tartalmak felbontása is konfigurálható, a fájlok kezeléséhez szükséges szolgáltatások akár gyorsbillentyű parancsokkal is futtathatóak.

  mTube 2.9.9.7

  Az mTube egy modern, videókhoz beszerezhető multimédiás kiegészítő ami YouTube Böngészési feladatokhoz használható. A Free alkalmazással a Stream videók lejátszási sebessége, illetve a tartalmak felbontása is konfigurálható, a fájlok kezeléséhez szükséges szolgáltatások akár gyorsbillentyű parancsokkal is futtathatóak.

  olvasd tovább...

 • Az uView Player Videók, Audió tartalmak zökkenőmentes lejátszásához, YouTube Stream böngészéshez hatékony program, a fájlokat egy lebegőablakban lehet megtekintenünk. A Free alkalmazással rendszerezhetjük, kedvencekhez adhatóak, lejátszólistákat lehet létrehoznunk a multimédiás tartalmakhoz. MKV, OGV, AVI, WMV, MP4, MPEG, TS, FLV, M3U8, AAX, AAC, AIF, FLAC, M4A, M4B, MP3, MPC, OGG, OGA, WAV, WMA, WV, WEBM, PLS, ASX, M3U Kodek formátumok játszhatóak le. A szoftver Online Rádiókhoz, Játékokhoz, illetve YouTube, Anime, Tiktok, Twitch, Spotify, Netflix, Crunchyroll Videómegosztó oldalakhoz is ideális.

  uView Player 8.3.4.0

  Az uView Player Videók, Audió tartalmak zökkenőmentes lejátszásához, YouTube Stream böngészéshez hatékony program, a fájlokat egy lebegőablakban lehet megtekintenünk. A Free alkalmazással rendszerezhetjük, kedvencekhez adhatóak, lejátszólistákat lehet létrehoznunk a multimédiás tartalmakhoz. MKV, OGV, AVI, WMV, MP4, MPEG, TS, FLV, M3U8, AAX, AAC, AIF, FLAC, M4A, M4B, MP3, MPC, OGG, OGA, WAV, WMA, WV, WEBM, PLS, ASX, M3U Kodek formátumok játszhatóak le. A szoftver Online Rádiókhoz, Játékokhoz, illetve YouTube, Anime, Tiktok, Twitch, Spotify, Netflix, Crunchyroll Videómegosztó oldalakhoz is ideális.

  olvasd tovább...

 • A Total Audio Converter egy kiváló többszörös feladatok elvégzésére megtervezett audió konvertáló szoftver, amivel akár Stream média fájlokat is átalakíthatsz. Az alkalmazás MP3, WAV, WMA, OGG, MPC, AAC, MP4, FLAC, APE, AMR, OPUS formátumokhoz nyújt megoldást. Ha egy YouTube videót le szeretnél menteni, azt dekódolnád, ezen a területen is megfelelő.

  Total Audio Converter 6.1.0.263

  A Total Audio Converter egy kiváló többszörös feladatok elvégzésére megtervezett audió konvertáló szoftver, amivel akár Stream média fájlokat is átalakíthatsz. Az alkalmazás MP3, WAV, WMA, OGG, MPC, AAC, MP4, FLAC, APE, AMR, OPUS formátumokhoz nyújt megoldást. Ha egy YouTube videót le szeretnél menteni, azt dekódolnád, ezen a területen is megfelelő.

  olvasd tovább...

 • Az OBS Studio Portable egy igen népszerű, inkább videó formájában történő képernyő felvételek készítésére alkalmas szoftver. A Free alkalmazás aktuális kiadását nem kell telepíteni, csak el kell indítani. Több választható formátumban is el tudja a felvett tartalmat tárolni, ilyen az MKV, MP4, MOV, FLV, TS, M3U8 fájlkiterjesztés. Az egyik kiemelkedő szolgáltatása a Live Streaming támogatás ahol a Mixer.com, Restream.io, Twitch, YouTube oldalakon lehet azt valós időben visszakeresni. Magyar nyelvű.

  OBS Studio Portable 29.1.3

  Az OBS Studio Portable egy igen népszerű, inkább videó formájában történő képernyő felvételek készítésére alkalmas szoftver. A Free alkalmazás aktuális kiadását nem kell telepíteni, csak el kell indítani. Több választható formátumban is el tudja a felvett tartalmat tárolni, ilyen az MKV, MP4, MOV, FLV, TS, M3U8 fájlkiterjesztés. Az egyik kiemelkedő szolgáltatása a Live Streaming támogatás ahol a Mixer.com, Restream.io, Twitch, YouTube oldalakon lehet azt valós időben visszakeresni. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...