YouTube Stream Program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

YouTube Stream

 • A Stremio egy igen jól megtervezett professzionális multimédiás központ, amivel rengeteg online szolgáltatás válik elérhetővé. Ideális Online TV, rádió csatornák elérésez, De akár YouTube Stream tartalmakhoz is hozzáférhetsz, azokat sokkal rugalmasabban kezelheted. Amellett hogy Magyar nyelven is tud, Free alkalmazás formájában érhető el.

  Stremio 3.6.1

  A Stremio egy igen jól megtervezett professzionális multimédiás központ, amivel rengeteg online szolgáltatás válik elérhetővé. Ideális Online TV, rádió csatornák elérésez, De akár YouTube Stream tartalmakhoz is hozzáférhetsz, azokat sokkal rugalmasabban kezelheted. Amellett hogy Magyar nyelven is tud, Free alkalmazás formájában érhető el.

  olvasd tovább...

 • Az X-SMPlayer a népszerű videólejátszó alkalmazás alternatív változata, amit nem kell telepíteni. Amellett hogy Free alkalmazás, számos extra funkcióval fel van szerelve, természetesen Magyar nyelven is tud. Ideális YouTube tartalmak Streamingeléséhez, online rádiócsatornák eléréséhez. Kezeli a feliratokat, létre lehet vele hozni lejátszólistákat.

  X-SMPlayer 14.9.0 [rev5]

  Az X-SMPlayer a népszerű videólejátszó alkalmazás alternatív változata, amit nem kell telepíteni. Amellett hogy Free alkalmazás, számos extra funkcióval fel van szerelve, természetesen Magyar nyelven is tud. Ideális YouTube tartalmak Streamingeléséhez, online rádiócsatornák eléréséhez. Kezeli a feliratokat, létre lehet vele hozni lejátszólistákat.

  olvasd tovább...

 • Az MWPlayer egy könnyen kezelhető, tekintélyes tudás birtokában lévő multimédiás szoftver. Alkalmas videók, audió fájlok megnyitására. Ezen kívül képes YouTube videók Streamingelésére is. Ez a Free alkalmazás teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Egyéb lehetőségek: felirat támogatás, lejátszólisták összeállítása, beépített képlopó. Meg tudja nyitni az AVI, MPEG, DivX, FLAC, FLV kimeneteket is.

  MWPlayer 1.0.10 Build 3354 Beta

  Az MWPlayer egy könnyen kezelhető, tekintélyes tudás birtokában lévő multimédiás szoftver. Alkalmas videók, audió fájlok megnyitására. Ezen kívül képes YouTube videók Streamingelésére is. Ez a Free alkalmazás teljes Magyar nyelvi támogatással rendelkezik. Egyéb lehetőségek: felirat támogatás, lejátszólisták összeállítása, beépített képlopó. Meg tudja nyitni az AVI, MPEG, DivX, FLAC, FLV kimeneteket is.

  olvasd tovább...

 • Az ExMplayer egy igen sokoldalú videó, illetve audió lejátszó program, ami az alap szolgáltatáson felül egyéb funkciókat is tartalmaz. Ezzel a Free alkalmazással YouTube videók streamingelhetőek, letölthetőek, vághatóak, zenék esetén konvertálni is lehet. Ideális online rádiók megnyitására, extrájaként 2D-3D videó átalakítás is lehetséges. Lejátszólisták, equalizer támogatása, Felirat kereső és letöltő szolgáltatással...

  ExMplayer 5.0.0

  Az ExMplayer egy igen sokoldalú videó, illetve audió lejátszó program, ami az alap szolgáltatáson felül egyéb funkciókat is tartalmaz. Ezzel a Free alkalmazással YouTube videók streamingelhetőek, letölthetőek, vághatóak, zenék esetén konvertálni is lehet. Ideális online rádiók megnyitására, extrájaként 2D-3D videó átalakítás is lehetséges. Lejátszólisták, equalizer támogatása, Felirat kereső és letöltő szolgáltatással...

  olvasd tovább...

 • Az SVPtube egy videó lejátszást segítő szoftver ami YouTube tartalmak megnyitására hivatott. A különlegessége hogy böngésző megnyitása nélkül érheted el a téged érdeklő tartalmakat, sőt nem kell installálni, hordozható szoftver formájában használhatod ezt a Free alkalmazást. Választható formátum, stream jellemzi. Támogatja még a Vimeo tartalmait is. Segíti az Offline YouTube videók nézését. Fejlesztő: SVP Team.

  SVPtube 1.2.2

  Az SVPtube egy videó lejátszást segítő szoftver ami YouTube tartalmak megnyitására hivatott. A különlegessége hogy böngésző megnyitása nélkül érheted el a téged érdeklő tartalmakat, sőt nem kell installálni, hordozható szoftver formájában használhatod ezt a Free alkalmazást. Választható formátum, stream jellemzi. Támogatja még a Vimeo tartalmait is. Segíti az Offline YouTube videók nézését. Fejlesztő: SVP Team.

  olvasd tovább...

1 / 2 oldal12