Titkosítás

Sticky Password 8.8.5.1751

A Sticky Password nevű alkalmazással sokkal biztonságosabban, egyben kényelmesebben tudod a jelszavaidat, illetve az azokhoz tartozó kedvenc oldalaid listáját eltárolni. A jelszó menedzser program több kényelmi lehetőséggel rendelkezik, ilyen a jelszó menedzser, speciális kedvencek támogatás, importálás, exportálási lehetőségek. Minden ma használatos böngészőhöz teljes kompatibilitás mellett használható.

Megfelelő eszköz abban az esetben ha rengeteg jelszót kezelsz egy adott időn belül hogy a korábban regisztrált oldalaidra be tudj lépni. A jelszó menedzser program a Sticky Password több olyan kényelmi eszközzel is rendelkezik amiket eddig hasonló szoftvereknél nem lehetett kipróbálni.

A Sticky Password letöltése után a szoftvert telepíteni kell, majd szükséges hogy létrehozzunk egy fiókot annak az érdekében, hogy szinkronizálhassuk az adatainkat, hogy kevesebb lépés legyen szükséges a használatához.

A szoftverrel kezelt, regisztrálandó oldalakhoz vele is létrehozhatsz biztonságos jelszavakat, ezt a beépített jelszó generáló funkciójával lehet elvégezni. Sőt figyelmeztet ha gyenge jelszavat választottál. Kifejezetten barátságosnak mondható a felhasználói felület megtervezése, külön menüpontonként érhetőek el az egyes funkciók. A lehető legegyszerűbben adhatod hozzá a kedvenc, regisztrált oldalaidat a könyvjelzőjéhez, így az a megfelelő pillanatban azonnal kiválasztható. Ez ugyan úgy történik mint az Enpass megoldásánál.

Szinkronizálható jelszó menedzser program a Sticky Password

A Sticky Password szinkronizálási képességével garantáltan teszi lehetővé, hogy az eltárolt adataidat megjelelő jogosultság esetén bárhonnan el tudd érni, csak internet kapcsolat szükséges majd ehhez. Értelemszerűen minden létező böngésző márkával együtt működik, Firefox, Chrome, Edge nem kell konfigurálni, hogy azt kapjuk amire szükségünk van. Ha ezektől eltérő programra lenne szükség ilyen jellegű feladatokra manuálisan is hozzá lehet adni csak a szükséges konfiguráció, információk meghatározására lesz szükség.

A Sticky Password kényelmesebb jelszó kezelési feladatain kívül említhető még a biztonságos használat, az így kezelt tartalmak igen erős titkosítás mellett kerülnek eltárolásra, azt senki nem szerezheti meg.

A Sticky Password egy jelszó széf program, ami egy jelszó generáló funkcióval is rendelkezik. A hasznosságát a kényelmes kezelhetőségben, illetve a teljes körű kompatibilitásban lehet érzékelni. Kedvencek támogatással adott oldalakhoz.

Sticky Password

Sticky Password Összefoglaló:

 • Jelszó menedzser program
 • egyszerű kezelhetőség
 • jelszó generáló funkció
 • kedvencek támogatás
 • szinkronizálás
 • hordozható kiadást is lehet belőle készíteni
 • regisztrációt igényel
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Freemium )
 • Hivatalos oldal: https://www.stickypassword.com/
Sticky Password letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Sticky Password
Platform
Windows
Teljes ár
USD 13,48
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Sticky Password Premium 8.8.5.17512024-03-29 Sticky Password Premium 8.8.5.1751 (0)
  A Sticky Password Premium egy felhő alapú technológiát használó jelszó széf szoftver, ami a népszerű program kereskedelmi kiadása. A […]
 • NordPass 5.14.232024-03-25 NordPass 5.14.23 (0)
  A NordPass egy biztonságos jelszó menedzser program amivel kényelmesebb jelszó tárolás megvalósítása támogatott. A szoftverrel […]
 • Password Safe 3.65.12024-02-23 Password Safe 3.65.1 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • 1Password 8.10.28.342024-03-21 1Password 8.10.28.34 (0)
  Az 1Password egy profi jelszó menedzser program amivel kényelmesebben lehet Windows operációs rendszeren eltárolni a jelszavainkat. A […]
 • Password Depot 17.2.22024-03-14 Password Depot 17.2.2 (0)
  A Password Depot egy hatékony, igen hasznos funkciókkal rendelkező szoftver amivel sokkal kényelmesebben tudod kezelni a […]

Szólj hozzá