Böngészők

Mozilla Firefox 126.0.1

 A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő remek lehetőségeket tartalmazó böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is egyben. Ez a böngészőmotor tud szinkronizálni, intelligens címsorral rendelkezik és privát böngészésre is képes. Free alkalmazásként futtatható. Magyar nyelvű. Pluginozható, skinezhető, képernyőmentések készítéséhez, illetve videotelefonáláshoz is remek megoldás. Az ingyenes beszerezhető kiegészítőkkel rengeteg plusz hozható ki belőle mint böngésző.

Rengeteg olyan funkcióval lát el minket aminek köszönhetően böngészési szokásainkat teljes kényelemben tudjuk végrehajtani. Intelligens címsora nem csak az adott weboldal címének a megadására használható, hanem akár közvetlen kereséseket is indíthatunk onnan. Képes a Mozilla Firefox folyamatosan figyelni szokásainkat, és azt elsajátítván kiegészíti a megkezdett begépelést.

A Mozilla Firefox letöltése után, gyorsan telepítheted, néhány fontosabb beállítást is elvégezhetsz, skinezheted, pluginkokat adhatsz hozzá, konfigurálható. Ezután szinkronizálható amihez néhány kattintás szükséges csak. A Mozilla Firefox ESR kiadásban is beszerezhető.

Füles elrendezéssel tervezték, ennek az volt a célja hogy a Mozilla Firefox böngészőjével egyszerre több oldalt is meg tudjunk nyitni, ezzel a párhuzamos munkafolyamatok lettek optimalizálva. A menüpontokat a könnyebb átláthatóság végett egyetlen felületen találjuk itt tudunk minden fontosabb módosítást végrehajtani. A Mozilla Firefox letöltése után pillanatok alatt telepíthető, majd ezt követően azonnal neki is láthatsz a testre szabásának, illetve a használatnak. A Mozilla Firefox legújabb verziójára magától frissíti az egész böngészőt így azt szinte észre sem veszi a használó. A Mozilla Firefox Windows 11 rendszerre is elérhető.

A Mozilla Firefox hordozható változata innen érhető el, amit vagy egy USB kulcsról, vagy magáról a számítógépről is tudsz úgy futtatni, hogy az nem szemetel és természetesen nyomot sem hagy maga után. Funkcionálisan teljes mértékben azokat a lehetőségeket lehet kipróbálni mintha telepítettük volna.

 Ha egyszerre több számítógéppel is rendelkezünk és azokon is az alapértelmezett böngésző, akkor lehetőség van a két gép közötti előzményeket, kedvenceket szinkronizálni abban az esetben ha létrehoztunk egy fiókot. A Mozilla Firefox beállításáról itt olvashatsz.

Új oldal nyitása esetén Panorama nézetben kapjuk meg azoknak az oldalaknak a gyors elérési pillanatképét, amit a legtöbbször nyitottunk meg. A beépített helyesírás ellenőrzőn felül, képes a véletlenül összeomlott weboldalak visszaállítására. Biztonsági szempontból sem elhanyagolható a Mozilla Firefox, hisz maximálisan a mi védelmünket tartja szem előtt. Alapértelmezett a felugró ablakok tiltása, Weboldalak azonosítása.

Mozilla Firefox Privát böngészési lehetőségek:

Privát böngészési opciók, vagyis minden ami a mi védelmünket szolgálja. Privát böngészőablak megnyitása esetén nem követhetik nyomon az általad meglátogatott oldalak listáját, az ablak bezárása után az előzmények automatikusan törlésre kerülnek. Az újdonságok listáját itt találod. A korábbi cikkünket róla itt illetve itt érheted el. A Mozilla Firefox több platformon is futtatható, elérhető Windows és Linux rendszerekre egyaránt.

Alapvetően egy remek, igen gyors böngésző, de annak teljesítménye idővel romolhat, a Mozilla Firefox gyorsításáról korábban írtunk egy külön cikket, érdemes megtekinteni, az egyes lépéseket végrehajtani.

A Mozilla Firefox mindazon felhasználók számára javasolt, akik szem előtt tartják a biztonságot és a gyorsaságot és nem másodlagos szempont a rengeteg támogatott kiegészítő. A Magyar nyelvű böngésző privát munkamenetet, speciális fejlesztői eszközöket is tartalmaz. 

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox Összefoglaló:

Mozilla Firefox Letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Mozilla Firefox
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Waterfox G6.0.152024-05-29 Waterfox G6.0.15 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, privát […]
 • Mozilla Firefox Portable 126.02024-05-15 Mozilla Firefox Portable 126.0 (0)
   A Mozilla Firefox Portable rendkívül gyors intelligens böngészést biztosító szoftver amely napjaink egyik legnépszerűbb […]
 • X-Firefox 118.0.12023-10-06 X-Firefox 118.0.1 (0)
  Az X-Firefox a népszerű böngészőmotor alternatív telepítést nem igénylő ( Portable ) változata ami funkcionálisan azonos […]
 • Firefox Developer Edition 63.0b112018-10-02 Firefox Developer Edition 63.0b11 (0)
  A Firefox Developer Edition a népszerű böngésző, szoftver fejlesztőjének egy speciális változata, ami a szokásos funkciókon kívül […]
 • Firefox Hybrid 49.0.12016-12-12 Firefox Hybrid 49.0.1 (0)
  A Firefox Hybrid egy továbbfejlesztett, rengeteg kényelmi funkciót biztosító, könnyen kezelhető böngésző. Az alábbi Free alkalmazás […]

1 megjegyzés

Varga Sándor 2015-10-31 at 15:51

no comment…

Válasz

Szólj hozzá