Mozilla Firefox Portable 63.0.3

  A Mozilla Firefox Portable rendkívül gyors intelligens böngészést biztosító szoftver amely napjaink egyik legnépszerűbb alkalmazásává nőtte ki magát. Ez a hordozható változat, csak futtatni kell. Támogatja a szinkronizálást is. Free alkalmazásként ( ingyenes ) használható, Magyar nyelvű.

A gyorsaságon felül a másik igencsak említésre méltó tulajdonság a rengeteg kiegészítő amivel teljesen egyedivé varázsolhatjuk, olyan funkciókat is hozzá adhatunk amik korábban nem jellemezték. A Mozilla Firefox Portable teljes értékű funkcionalitással rendelkező böngészője a kor egyik leginkább elterjedt megoldása ami a felhasználókat tartja a legfontosabbnak.

Címsora intelligens munkára használható fel amely során az elkezdett begépelést képes automatikusan kiegészíteni az előzőleg beírtak alapján. A címsor nem csak címek megadására hanem közvetlen keresésekre is bevethető, folyamatosan figyelemmel kíséri szokásainkat, tanulván igazodik igényeinkhez. A Mozilla Firefox Portable szinkronizálási funkciója azoknak a felhasználóknak lehet hasznos akik több gépen is őt használják és nem szeretnének hosszasan a kedvencek és előzmények testre szabásával foglalatoskodni, esetében létre kell hozni egy fiókot ami után pár kattintással szinkronizálhatóvá válnak az adatok. Komoly hangsúlyt kap biztonság is. A fejlesztések során biztonsági okokból kifolyólag eltávolításra kerültek a Faviconok megjelenítése, csak biztonságos csatorna esetén válik az láthatóvá. Az alkalmazásról korábban már itt írtunk, míg a Mozilla Firefox Portable telepíthető változata innen tölthető le. Ha privát ablakban nyitsz meg egy oldalt az nem kerül be a böngészési előzményekbe, az ezalatt a munkafolyamat alatt letöltött fájlok automatikusan törlődnek.

Mozilla Firefox Portable megjelenési lehetőségek:

Mivel a Mozilla Firefox Portable támogatja a füles elrendezést, ezért könnyen tekinthetünk meg, illetve dolgozhatunk több weboldallal is. Beépített letöltésvezérlője támogatja a nagyobb fájlokat, a letöltés bármikor megállítható és újra el is indítható onnan ahol megszakítottuk. Megjelenése rengeteg témával testre szabható. A letölthető változat a hordozható verzió amit akár USB kulcsról is futtathatunk így hordozható. Így állíthatod be első alkalommal.

Ha pedig problémákat tapasztalsz annak használata során, ha növekszik az oldalak betöltődési ideje, itt az ideje egy kis karbantartásnak, a Mozilla Firefox Portable gyorsításához ezeket hajtsd végre.

Rendszeres fejlesztés, számos újdonság jellemzi, érdemes kipróbálni, vagy frissíteni a legújabb kiadására. Sajnos jelenleg még önállóan a háttérben erre nem képes, ezt manuálisan kell hogy végrehajtsd, erről értesítő üzenetet jelenít meg ha szükségessé válik. Alternatívaként kipróbálható a Chorme portable, vagy a Chromium.

A Mozilla Firefox Portable a népszerű böngészőmotor telepítést nem igénylő változata, ami funkcionálisan azonos a hagyományos installálható kiadással. Biztonságos, gyors böngészés, szinkronizálás, privát munkamenet, rengeteg elérhető kiegészítő, skinezhető felület.

Mozilla Firefox Portable Összefoglaló:

 • szinkronizálási lehetőség
 • hordozható verzió
 • privát munkamenet
 • füles elrendezéssel bíró felület
 • Magyar nyelv
 • intelligens címsor
 • villámgyors oldalbetöltődés
 • letölthető kiegészítők és témák
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Mozilla Firefox Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mozilla Firefox 65.0.12019-02-12 Mozilla Firefox 65.0.1 (1)
   A Mozilla Firefox nagy népszerűségnek örvendő igen nagy tudással rendelkező böngésző. Mindamellett hogy biztonságos, még gyors is […]
 • Chromium Portable 57.0.2970.02017-01-12 Chromium Portable 57.0.2970.0 (0)
  A Chromium Portable egy nyilt forráskóddal jellemezhető böngészőmotor ami a gyorsaságra, biztonságra és az egyszerű kezelésre […]
 • SlimBrowser Portable 7.00 Build 1392016-02-22 SlimBrowser Portable 7.00 Build 139 (0)
  A SlimBrowser Portable egy gyors, megbízható, könnyen kezelhető böngészőmotor, ami szükség esetén tud szinkronizálni is. Rengeteg […]
 • Böngéssz a Mozilla Firefox Portable 25.0 segítségével2013-11-03 Böngéssz a Mozilla Firefox Portable 25.0 segítségével (0)
   Már tölthető a népszerű böngészőmotor legújabb kiadása, ez a változat annyiban tér el a hagyományostól hogy nem kell […]
 • Chromium 74.0.37032019-02-11 Chromium 74.0.3703 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]