Portable Böngészők

Chromium Portable 57.0.2970.0

A Chromium Portable egy nyilt forráskóddal jellemezhető böngészőmotor ami a gyorsaságra, biztonságra és az egyszerű kezelésre összpontosít. Tud szinkronizálni, a címsora keresésekre is felhasználható. Ez a hordozható változata. Free alkalmazás.

Böngészésre rengeteg szoftver tölthető le, ezek jobbnál jobb és modernebb lehetőségeket szolgáltatnak. Sok esetben olyan egyedi igények is felmerülhetnek, hogy ne kelljen telepíteni és az egyszerű kezelés valósuljon meg. Ezek mind jellemzik a Chromium Portable változatát.

A letöltött önkicsomagoló fájlt ki kell bontani egy üres mappába, majd azt felmásolva egy USB kulcsra több gépről is futtathatóvá válik. Ezalatt nem szemeteli a regisztrációs adatbázist, nem hagy maga után nyomot. Akik kipróbálták már vagy használják a Google Chrome nevű alkalmazást, azok minden bizonnyal nem túl sok újdonságot fedezhetnek fel benne hisz kinézetre és funkcionalitásra szinte ugyan azt szolgáltatja.

A Chromium Portable az első indulást követően felajánlja annak a lehetőségét, hogy összekacsold Google fiókoddal, majd az ott kezelt tartalmaidat, esetenként előzményeidet, beállításaidat importálni tudd. Manuálisan választhatsz keresés szolgáltatást, címsorát nem csak az adott URL-ek megadására tudod felhasználni hanem kulcsszó alapú kereséseket is indíthatsz. Intelligens módon folyamatosan figyeli a szokásaidat és javaslatokat is szolgáltat. A Chromium Portable tartalmaz egy korszerű letöltés menedzsert, amivel a nagyobb méretű fájlokat is be tudod szerezni, azok folyamata bármikor megállítható, szüneteltethető. Funkcionálisan úgynevezett kiegészítőkkel bővíthető, ezekre a beállítások panelon is rá tudsz keresni, könnyen hozzá tudod adni.

Mindamellett hogy a Chromium Portable a sebességre is odafigyel, nem huny szemet a biztonság felett sem. A potenciális veszélyeket hordozó, meglátogatni kívánó oldalak esetén értesíti a felhasználókat. Külső kiegészítő telepítése nélkül tudsz beépített multimédiás tartalmakat megtekinteni, így elhanyagolható bármilyen Flash Player használata.

Alternatívájaként javasolni tudunk néhány népszerű applikációt, többek között a Chrome Portable, vagy a Mozilla Firefox Portable-t jelenleg ezek a legnépszerűbbek.

Összességében a Chromium Portable egy telepítés nélkül futtatható letisztult böngészőmotor, ami funkcionálisan biztosítja mindazon szolgáltatásokat ami igénynek számít.

Chromium Portable összefoglaló:Chromium Portable pillanatkép

 • Rendkívül gyors böngészőmotor
 • nem kell telepíteni
 • szinkronizálás
 • kedvencek támogatása
 • intelligens címsor
 • biztonságos használat
 • egyszerű, letisztult felület
 • kiegészítőkkel, témákkal bővíthető
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat (Freeware)
 • Hivatalos oldal: http://www.chromium.org/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Chromium Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chromium 127.6509.02024-05-29 Chromium 127.6509.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Chrome Portable 125.0.6422.1132024-05-24 Chrome Portable 125.0.6422.113 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Google Chrome 125.0.6422.1132024-05-24 Google Chrome 125.0.6422.113 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]
 • Comodo Dragon 121.0.6167.1402024-03-06 Comodo Dragon 121.0.6167.140 (1)
  A Comodo Dragon az átlagos böngészőkkel összehasonlítva sokkal biztonságosabb közeget teremt böngészési szokásainkhoz. Az alábbi Free […]
 • Waterfox G6.0.152024-05-29 Waterfox G6.0.15 (0)
  A Waterfox egy kifejezetten 64 bites operációs rendszerekre kifejlesztett Free alkalmazás, Intelligens címsor, szinkronizálás, privát […]

Szólj hozzá