Portable Böngészők

Chrome Portable 125.0.6422.113

A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. A Free alkalmazás biztosít szinkronizálási lehetőséget, ingyenesen használható. Magyar nyelvi támogatás, témák, illetve kiegészítők támogatása. Frissítés önállóan.

Letisztult kezelőfelülettel rendelkező böngésző a Chrome Portable, az egyszerű kinézettel ellentétben rengeteg funkciót és lehetőséget biztosít. Címsora nem csak az oldalak címének beírására hanem közvetlen keresésre is használható, folyamatosan igazodik szokásainkhoz azáltal hogy figyelemmel kíséri a beírt kifejezéseket és URL -eket. Ha ez nem volna elég, weboldalon belül is kereshetsz címsorból. A másik legnagyobb erősségét a szinkronizálási képességében fedezhetjük fel, amihez csupán Google fiókkal kell hogy rendelkezzünk. Ha bejelentkeztünk és társítottuk, önállóan végre is hajtja a folyamatot, időnként a változásokat ellenőrzi. Windows 8 módban való futtatása esetén a Chrome Portable különálló OS ként képes viselkedni, elérheted a legnépszerűbb szolgáltatásokat, dokumentumaidat, az üzeneteidet, a Drive szolgáltatását. Itt azokat kezelni is tudod, nem csak hogy egyszerűen, de áttekinthető formában.

Rengeteg kiegészítőt tölthetünk le hozzá amivel a kinézet és a funkcionalitás egyaránt bővíthető finomítható. Füles böngészés esetén több oldal egyidejű megtekintésére van lehetőség, az egyes fülek szabadon rendezhetőek, megváltoztatható a sorrend. A Chrome Portable telepíthető változatban is elérhető.

Chrome Portable beállítások:

A beállítások esetén egyszerűbb és komplexebb lehetőségekhez is hozzáférhetünk, így kezdőknek nem kell olyan lehetőségek között kutakodniuk amik meghaladják képességeiket. Hivatalos supportja itt található. Egyszerre több felhasználóval is futtatható. Így könnyen válthatsz azok között, erről a továbbfejlesztett fiókszolgáltatása gondoskodik.

Elérkezhet az a pillanat, hogy a böngésződ már nem olyan hatékony mint régen, lassulásokat, hibákat tapasztalsz, ezek elhárításához javasoljuk a Google Chrome Portable gyorsítási tippsorozatunkat.

A böngésző fontosabb funkciói:

Ez a kiadás a hordozható változat, csak ki kell csomagolnunk egy szabad mappába, onnantól hordozható, kötöttségektől mentesen vehető használatba. A másik előnye, hogy ez változata nem szemeteli a rendszerleírót, így tisztább és gyorsabb Windowst használhatsz minden nap. A PDF-ek megnyitása már csak egy plusz ami alapnak tekinthető nála. Megjelenítheted és kezelheted a mentett jelszavaidat, itt törölheted is a régebbieket.

Ha privát munkamenetet szeretnél indítani, ahhoz csak új inkognitóablakot kell hogy nyiss, így az adott idő alatt meglátogatott oldalak listája nem kerül be a böngészési előzmények közzé, a letöltött fájlok azonnal törlésre kerülnek, amint az ablakot bezártad. Ne feledkezz meg a rengeteg hozzá letölthető kiegészítőről és a témákról sem. Reklámblokkolót hozzá itt találsz.  Szabd testre, tedd egyedivé! Ingyenesen, korlátozások nélkül letölthető, használható.

A Chrome Portable a népszerű böngésző telepítés nélkül futtatható változata, amit akár egy USB kulcsról is futtatni lehet több gépen is. Funkcionálisan teljesen azonos a hagyományos kiadással. Gyors, biztonságos használat jellemzi. Szinkronizálhatod az első használatba vétele előtt így egyszerűen tehető használható állapotba, skinezhető, pluginozható. 

Chrome Portable 

Chrome Portable Összefoglaló:

 • Füles elrendezés
 • szinkronizálható
 • számos platformon futtatható
 • biztonságos és gyors használat
 • inkognitó mód
 • intelligens címsor
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
Chrome Portable letöltés

letoltes32bitletoltes64bit

.

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Chrome portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Google Chrome 125.0.6422.1132024-05-24 Google Chrome 125.0.6422.113 (4)
  A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg a kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít privát […]
 • Chromium 127.6509.02024-05-29 Chromium 127.6509.0 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Google Chrome Canary 103.0.5014.02022-04-23 Google Chrome Canary 103.0.5014.0 (1)
  A Google Chrome Canary egy igen funkció gazdag, modern böngésző, amihez további kiegészítőket is hozzáadhatsz. Jellemzők: Inkognitó […]
 • Chromium Portable 57.0.2970.02017-01-12 Chromium Portable 57.0.2970.0 (0)
  A Chromium Portable egy nyilt forráskóddal jellemezhető böngészőmotor ami a gyorsaságra, biztonságra és az egyszerű kezelésre […]
 • Slimjet 43.0.2.02024-05-17 Slimjet 43.0.2.0 (0)
  A Slimjet egy kis méretű rengeteg hasznos funkciót biztosító böngésző. Tud szinkronizálni, a Youtube-ról videókat letölteni, vagy […]

Szólj hozzá