Google Chrome 77.0.3812.0

A Google Chrome böngészővel gyorsan és biztonságosan látogathatod meg kedvenc oldalaidat. Tud szinkronizálni, biztosít anonim munkafolyamatokat, a felülete teljes mértékben testre szabható és természetesen Free alkalmazásként futtatható. Kiváló böngészőmotor. Magyar nyelvű.

Ha rendelkezünk Gmail fiókkal akkor ha több számítógépen is használjuk teljes mértékben szinkronizálni tudjuk a két szoftver előzményeit, témákat, háttérképeket. A Google Chrome böngészője a kényelmet a gyorsaságot, a felhasználó központúságot ötvözi egyetlen felületen.

 A Google Chrome címsorát nem csak a címek megadására használhatjuk, hanem közvetlen keresések indítására is. Folyamatosan tanulja szokásainkat és igazodik napi tevékenységünkhöz. Itt akár a címsorból weboldalon belül is kereséseket kezdeményezhetsz. Alkalmas a Firefox előzményeinek az importálására. Egyre több felhasználó számára kiemelt fontossággal bír hogy adott munkafolyamatok során az aktuálisan meglátogatott oldalak listájáról, és az adott munkafolyamatról ne maradjon előzmény, a Google Chrome ebben is tud segíteni, igaz teljes védelmet nem nyújt, de adott szituációban ez is elégséges.

Google Chrome – Fontosabb funkciók, jellemzői:

Az egyik népszerű funkciója az úgynevezett inkognitó mód, ha aktivált állapotban lépünk a világhálóra sokkal kevesebb adatot szolgáltatunk ki rólunk, biztonságosabbá téve böngészésünket. Miután bezártad az inkognitó ablakot az addig eltárolt fájl előzmények és egyéb bizalmas információk azonnal törlésre is kerülnek. A Google Chrome letölthető hordozható változatban is ami hasonló tudással bír mint ez a kiadás, a különlegessége, hogy azonnal futtatható, továbbá nem szemetel, nem hagy maga után nyomot. Számos témával és bővítménnyel tudjuk okosítani, szebbé tenni. Összekapcsolhatjuk Google fiókunkkal az így használt funkciókhoz azonnal, közvetlenül férhetünk hozzá. A hivatalos blogját itt találod. Lehetőség van a Google Chrome-ot több felhasználói módban is használni. ami még újdonságnak tekinthető, hogy továbbfejlesztett fiókkezelést is szolgáltat ezen túl.

 Jelszavainkat és űrlapok kitöltését is rábízhatjuk. Idegen nyelvű weboldalakat képes felhasználói beavatkozás nélkül teljesen automatikusan lefordítani, természetesen ez opcionális.  Beépített letöltéskezelőjével a nagyobb méretű fájlokat is könnyedén és hiba nélkül kezeli. Egy igen hasznos szolgáltatása, hogy külső bővítmény nélkül képes PDF megnyitására, megtekintésére.

Ha mégsem lennél vele megelégedve, idővel lassulásokat tapasztalnál, akkor a Google Chrome gyorsításra vonatkozó korábbi cikkünkre lesz szükséged.

Ha új verzió érhető el automatikusan frissíti önmagát a háttérben ami után kizárólag annyi dolgod van hogy újraindítsd, így mindig naprakészen használhatod. A rendszeres frissítéseknek köszönhetően folyamatosan biztosított az új funkciók megléte. A mentett jelszavak megjelenítése és kezelése is támogatott ami adott esetekben igen hasznos tud lenni. Felfedezhető még egy különleges funkció a Google Chrome böngészőjében, ha esetleg fájlkezelőként szeretnéd használni, csak annyi dolgod van hogy a szükséges elérési útvonalat a címsorába beírod.

Kizárólag azok használják akik az egyszerű, gyors és hatékony munkafolyamatok híve! A Google Chrome egy minden igényt teljes körűen kiszolgáló böngésző ami az egyszerűségre, sebességre, és a biztonságos böngészésre összpontosít. Tud szinkronizálni, pluginokat szerezhetsz be hozzá, fejlesztői eszközökkel, ha arra lenne szükséged. 

Google Chrome Összefoglaló:

 • Szinkronizálási lehetőségGoogle Chrome beállítások
 • intelligens címsor
 • szabadon mozgatható, rendezhető fülek
 • kedvencek támogatása
 • hordozható változatban is letölthető
 • skinek kiegészítők támogatása
 • inkognitó mód
 • önállóan frissíti magát a háttérben
 • beépített letöltés kliens
 • biztonságos használat
 • rendkívül gyors működés
 • egyszerű, letisztult felület
 • online installer változat
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Magyar nyelv
 • Hivatalos oldal: http://www.google.com/intl/hu/chrome/browser/
Google Chrome Letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Google Chrome
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Chrome Portable 75.0.3770.802019-06-06 Chrome Portable 75.0.3770.80 (0)
  A Google Chrome Portable egy kiváló böngészőmotor ami nem csak hogy gyors, hanem biztonságos is, ez a kiadás a hordozható változata. […]
 • Google Chrome Canary 77.0.3832.02019-06-20 Google Chrome Canary 77.0.3832.0 (1)
  A Google Chrome Canary egy igen funkció gazdag, modern böngésző, amihez további kiegészítőket is hozzáadhatsz. Jellemzők: Inkognitó […]
 • Chromium 77.0.38332019-06-21 Chromium 77.0.3833 (0)
  A Chromium egy nyílt forráskódú, gyors megbízható és biztonságos böngészőmotor ami biztosít szinkronizálási lehetőségeket is. […]
 • Comodo Dragon 74.0.37292019-05-27 Comodo Dragon 74.0.3729 (1)
  A Comodo Dragon az átlagos böngészőkkel összehasonlítva sokkal biztonságosabb közeget teremt böngészési szokásainkhoz. Az alábbi Free […]
 • Chromium Portable 57.0.2970.02017-01-12 Chromium Portable 57.0.2970.0 (0)
  A Chromium Portable egy nyilt forráskóddal jellemezhető böngészőmotor ami a gyorsaságra, biztonságra és az egyszerű kezelésre […]