Google Earth Pro 7.3.4.8642

A Google Earth Pro most minden eddiginél látványosabb módon teszi lehetővé, hogy betekintést nyerj a bolygód minden rejtekébe akár 3D nézetben. A korábbiakkal ellentétben mostantól Free alkalmazásként futtathatod. Telekkereső, városnéző, demográfiai adat szolgáltatással, screenshotokat, illetve videókat is készíthetsz.

Ha úgy szeretnéd bebarangolni a világot hogy nem teszed ki a lábad a szobádból sem, vagy egyszerűen csak néhány információra lenne szükséged akár demográfiai, vagy akár 3D épületeket szeretnél látni a világ olyan pontjáról ahová nem juthatsz el, akkor kötelező hogy élj egy remek akcióval, hisz mostantól ingyenesen elérhetővé vált a Google Earth Pro, ami korábban közel 400 Dollár ellenértékért cserébe volt csak igénybe vehető.

Igaz elérhető a kistestvére is, a Google Earth Free változata, ami természetesen tudásban tekintélyes lehetőségeket szolgáltat, de koránt sem hasonlítható össze a jelenlegi változattal.

A számítógépre lementett installációs csomag egy kliens szoftver, ami segít, hogy telepíteni tud, illetve be tudd szerezni a legújabb változatát, ez a folyamat egyáltalán nem bonyolult, sőt néhány kattintást igényel csupán.

A folyamat végeztével egy rövid regisztrációra van szükség, illetve arra hogy megadd a nyilvánosan is közzétett licenc kulcsot, onnantól fogva teljes értékűen használhatod ki azt amit a Google Earth Pro kínál.

Tartalmaz egy korszerű keresőt, amivel adott telkeket kereshetsz meg, de akár GPS koordináták megadásával is elnavigálhatsz a lakóhelyedre, vagy ahová csak szeretnél.

Számos nézetmódot és extra információt is szolgáltat a Google Earth Pro, legyen az utak, nevezetességek fotói, vagy akár helyek amik meglátogatása korábban nem volt megvalósítható személyesen. Az ingyenes változattal ellentétben sokkal részletesebb műholdképeket, kidolgozottabb 3D épület előnézeti lehetőségeket szolgáltat.

A szóban forgó változat támogatja még a beláthatósági, térképkészítő eszköz, prémium videó készítési opciókat, képek nyomtatása eredeti méretben, adott területek mérését, amit inkább földmérők tudtak eddig hasznosítani.

Akik eddig is használták az ingyenes verziót, azok számára kötelező a Google Earth Pro-ra való áttérés a számos extra funkció, illetve lehetőség miatt.

Összességében nézve a Google Earth Pro az ingyenes változat továbbfejlesztett változata, ami tudásban jóval tovább mutat azon, legyen szó műholdfelvételek megtekintéséről, 3D épületek, tárgyak megjelenítéséről, esetleg, föld, égbolt, tenger, utcanézetről ( Street View ) ezeket mind szolgáltatja. Magyar nyelvű változat. Egy rövid regisztrációt igényel csak a teljes értékű használata.

Google Earth Pro

Google Earth Pro összefoglaló:

 • Térkép, műhold nézet
 • 3D épületek
 • Street View
 • Screenshot
 • videó felvevő (prémium videók létrehozása)
 • térképkészítő
 • demográfiai adatrétegek megjelenítése
 • beépített kereső akár GPS koordináták alapján
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.google.com/earth/versions/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Google Earth Pro
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PicPick 6.212022-06-27 PicPick 6.21 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó program amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • Screenrec 1.0.902022-04-20 Screenrec 1.0.90 (0)
  A Screenrec egy videók, képek képlopás formájában történő megörökítésére használható program. Egy feladaton belül azt meg is lehet […]
 • ScreenR 1.0.22022-03-14 ScreenR 1.0.2 (0)
  A ScreenR egy akár minimális számítógépes ismerettel rendelkező Windows felhasználóknak profi program amivel videó formátumban tudunk […]
 • Google Earth 7.3.4.82482021-07-26 Google Earth 7.3.4.8248 (1)
  A Google Earth nevű szoftver segítségével minden eddiginél látványosabban tekintheted meg azt a bolygót amin élsz. A folyamatos […]
 • ScreenToGif 2.14.12018-08-11 ScreenToGif 2.14.1 (0)
  A ScreenToGif egy telepítés nélkül használható képernyőmentő program, amivel GIF formátumban lehet rögzíteni adott asztali […]