ScreenToGif 2.14.1

A ScreenToGif egy telepítés nélkül használható képernyőmentő program, amivel GIF formátumban lehet rögzíteni adott asztali tevékenységeket. Az alábbi Free alkalmazás támogatja annak a lehetőségét, hogy a képlopásokat akár Webkamerás forrásból is végre lehessen hajtani. A vele elkészített videó felvételeket azonnal szerkeszteni is lehet. Saját GIF animációkat is létrehozhatsz vele.

Az alábbi alkalmazás egy különleges képlopó, videó felvevő program amivel az asztali tevékenységedet örökítheted meg, azt GIF formátumban tudod elmenteni. A ScreenToGif a komplettebb eredmény biztosításának az érdekében egy beépített szerkesztőt is tartalmaz.

A ScreenToGif letöltése után az alkalmazás azonnal indítható, miután a kapott tömörített mappa tartalmát kicsomagoltad egy szabad helyre. Egy nagyon egyszerű, egyben áttekinthető kezelőfelületen kezdeményezhető az első használata.

A ScreenToGif alapvetően két módszer szerint használható, vagy egy adott, korábban kijelölt területről készíthetsz videó felvételt, vagy opcionálisan a számítógéped Webkameráját lehet kiválasztani mint forrás.

ScreenToGif: Videó felvevőként…

A videó felvétel bármikor szüneteltethető, illetve újra indítható. A ScreenToGif által elkészített GIF videó anyag azonnal megnyitható, ahol akár képkockánként lehet szerkesztési feladatokat végrehajtani. Itt azt feliratozhatod, vághatod, átméretezhető, forgatni, illetve tükrözni lehet azt. Szerencsére az alkalmazás rajzeszközöket is tartalmaz, így minden kipróbálója teljes mértékben megtalálja benne a számítását.

A ScreenToGif tartalmaz egy beépített médialejátszót, amivel a szerkesztett fájlt lehet megtekinteni.

Az alkalmazás beállításainál teljes mértékben testre szabható a program kinézete, megadható, hogy hová mentse el a végeredményt, illetve egyedi billentyűkombinációs parancsokat lehet a számára definiálni, attól függően, hogy mely területet szeretnéd rögzíteni vele. A szoftver ideális választás saját GIF animációk létrehozásához.

Képlopásokra, videó felvételek készítésére használhatod még az oCam nevű programot, a ScreenHunter Pro megoldása egy beépített képszerkesztő funkciót is tartalmaz.

A ScreenToGif egy igazán remek képernyőmentő, videó felvevő program, amivel akár saját, egyedi GIF animációkat is létre tudsz hozni. Tartalmaz egy szerkesztőt, amivel akár képkockánként lehet a médiafájlt módosítani. Feliratozni, rajzolni, vízjelet elhelyezni rajta. Mivel ingyenes és nem igényel installálást, mindenképp érdemes kipróbálni.

ScreenToGif

ScreenToGif összefoglaló:

 • Képlopó, videó felvevő alkalmazás
 • nem igényel installálást
 • GIF animációk létrehozásához
 • Webkamera felvételeket is támogat
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Szerkesztő funkció számos különleges szolgáltatással
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.screentogif.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ScreenToGif
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ScreenHunter Free 7.0.4852023-01-30 ScreenHunter Free 7.0.485 (0)
  A ScreenHunter Free egy nagyon egyszerűen használható képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver amivel GIF, JPG, BMP […]
 • Apowersoft Free Screen Capture 1.4.8.22022-09-26 Apowersoft Free Screen Capture 1.4.8.2 (0)
  Az Apowersoft Free Screen Capture egy professzionális képlopások, videó felvételek készítésére alkalmas szoftver. Ideális hogy […]
 • Captura 8.0.02019-03-05 Captura 8.0.0 (0)
  A Captura egy igen alapos, ígéretes képlopó szoftver aminek az egyik leginkább említésre méltó előnye, hogy szinte bármilyen […]
 • Screenrec 3.1.02023-12-03 Screenrec 3.1.0 (0)
  A Screenrec egy videók, képek képlopás formájában történő megörökítésére használható program. Egy feladaton belül azt meg is lehet […]
 • Camtasia Studio 2023.4.0.500512023-11-29 Camtasia Studio 2023.4.0.50051 (7)
  A Camtasia Studio egy képernyő felvevő program, ami videó felvételek formájában vethető be. Screenshotok esetén képes a webkamerák […]