Automatic Screenshotter Portable 1.03.1

Az Automatic Screenshotter Portable egy telepítés nélkül használható képlopó program. A képernyőmentéseket kezdeményezni lehet billentyűkombinációkkal, vagy akár a tálcáról is aktiválható. Az igen kis erőforrással bíró program Free alkalmazásként vehető igénybe. Két fő mentési formátumot támogat, a JPG, illetve PNG kimenetet.

Kis méret egyszerű használhatóság mellett igénybe vehető képernyőmentések készítésére alkalmas szoftver az Automatic Screenshotter Portable. Az alábbi program különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített mappát kell kicsomagolni egy szabad helyre, majd a benne található programra kattintva tálcáról érhető el, továbbá innen kezdeményezhető a képlopás és a szoftver konfigurációs felülethez való hozzáférés. Ha esetleg naponta használnád, az Automatic Screenshotter Portable hagyományos kiadásban is beszerezhető.

Az Automatic Screenshotter Portable Magyar nyelven nem használható, ezt viszont két fő előnyös tulajdonsággal ellensúlyozza, mégpedig azzal, hogy ingyenes, illetve könnyen munkára fogható.

A beállításoknál kiválasztható, hogy képlopás parancs kiadásánál mely területet célozzam meg, ez lehet egy aktív ablak, vagy a teljes képernyő, igaz itt nem veszi fel a versenyt a nagyobb márkanevekkel, de ettől függetlenül mégis megéri kipróbálni.

Amit viszont tud, lehetséges vele késleltetéseket beállítani, saját egyedi névvel látható el a végeredmény, kiválasztható a minőség még a mentés előtt. Ezek a beállítások elmenthetőek.

Az Automatic Screenshotter Portable billentyűkombinációs vezérlési funkciójának eléréséhez további beállításokra lesz szükség. Természetesen ez sem bonyolult.

Képek közvetlen megosztására, és azok szerkesztésére is alkalmas, szintén telepítés nélkül használható képlopó a PicPick Portable, ő is ingyenes, sőt Magyar nyelven is tud. Videó felvételek kezdeményezéséhez választhatod a ShareX Portable-t.

Az Automatic Screenshotter Portable egy teljesen ingyenesen használható képlopó program, amit telepíteni sem kell, minimális beállításra van csak szükség, a végeredményt JPG, illetve PNG formátumban tudja elmenteni.

Automatic Screenshotter Portable

Automatic Screenshotter Portable Összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Automatic Screenshotter Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Automatic Screenshotter 1.03.12016-01-09 Automatic Screenshotter 1.03.1 (0)
  Az Automatic Screenshotter egy képernyőmentő program, amivel több népszerű formátumban is tudsz több szabály betartása mellett […]
 • Lightscreen 2.42016-12-25 Lightscreen 2.4 (0)
  A Lightscreen egy egyszerűen kezelhető képlopások készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás, JPG, PNG, BMP formátumban […]
 • PicPick 5.202021-11-19 PicPick 5.20 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó alkalmazás amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • Screenshot Captor 4.36.22020-01-25 Screenshot Captor 4.36.2 (0)
  A Screenshot Captor képlopások kivitelezésére bevethető Free alkalmazás amivel pár kattintással elvégezhető a folyamat. Fotómegosztó […]
 • Lightscreen Portable 2.32016-12-26 Lightscreen Portable 2.3 (0)
  A Lightscreen Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő képernyőmentések készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás […]