Képlopók

Lightscreen 2.4

A Lightscreen egy egyszerűen kezelhető képlopások készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás, JPG, PNG, BMP formátumban tud képernyőmentéseket készíteni. Vezérelhető billentyűkombinációkkal, a végeredményt akár meg is lehet osztani.

Profi, könnyen kezelhető képlopó alkalmazás a Lightscreen, amivel rugalmas formában tudod megörökíteni az asztalodon zajló tevékenységedet, lehet, adott aktív ablak, vagy akár kézzel kijelölt terület. A program beszerezhető telepítést nem igénylő változatban is.

A Lightscreen letöltése után néhány kattintással telepíthető, aminek a végezte után szükség esetén néhány alapvetőbb beállítást is végre lehet rajta hajtani. A Lightscreen szükség esetén vezérelhető billentyűkombinációs parancsokkal, itt saját kombinációkat is megadhatsz a számára. Értelemszerűen az alapértelmezett beállításokkal is futtatható. Külön letiltható, illetve engedélyezhető, hogy milyen kombinációkat lehessen igénybe venni.

Ha rendszeresen használnád, egyetlen parancs kiadásával hozzáadható az automatikusan induló folyamatokhoz.

Közvetlenül a beállításoknál előre megadható a számára, hogy az általa készített képlopásokat hová mentse el, saját névvel lehet ellátni, illetve definiálható, hogy milyen képformátumban mentse el azt. Ha az elkészült fotót meg szeretnéd osztani, azt automatikusan meg is tudja tenni, a MyImgur hálózatán. Itt ezt külön engedélyezni kell a számára. A készített fotó tömöríthető, ami megosztás esetén lehet hasznos.

A Lightscreen a lehetőségeit tekintve nem biztosít annyi kényelmi funkciót, mint a hasonló képlopó alkalmazások, de azokat a opciókat maradéktalanul teljesíti amire szükség lehet egy átlagos felhasználóak.

Alternatív megfelelőjeként választhatod a PicPick nevű programot, ami tartalmaz egy beépített képszerkesztőt, illetve vele is meg tudod osztani az elkészített fotókat. Videó formában történő asztali tevékenységek rögzítésére, felvételére használhatod a Bandicam megoldását.

A Lightscreen egy telepítés nélkül is elérhető képlopó alkalmazás, ami a végeredményt JPG, PNG, BMP formátumban tudja menteni. Ha igényt tartasz rá a fotók közvetlen megosztására is felhasználható. Ingyenes változat.

Lightscreen

Lightscreen Összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • beszerezhető hordozható változatban is
 • billentyűkombinációs vezérlési lehetőség
 • képek megosztásához
 • alapvető beállítást igényel csak
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://lightscreen.com.ar/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Lightscreen
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Lightscreen Portable 2.32016-12-26 Lightscreen Portable 2.3 (0)
  A Lightscreen Portable egy telepítést egyáltalán nem igénylő képernyőmentések készítésére alkalmas program. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • PicPick 7.2.82024-02-23 PicPick 7.2.8 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó program amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • Automatic Screenshotter Portable 1.03.12016-01-10 Automatic Screenshotter Portable 1.03.1 (0)
  Az Automatic Screenshotter Portable egy telepítés nélkül használható képlopó program. A képernyőmentéseket kezdeményezni lehet […]
 • Automatic Screenshotter 1.03.12016-01-09 Automatic Screenshotter 1.03.1 (0)
  Az Automatic Screenshotter egy képernyőmentő program, amivel több népszerű formátumban is tudsz több szabály betartása mellett […]
 • jAlbum 34.32024-04-12 jAlbum 34.3 (0)
  A jAlbum nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy online fotóalbumokat hozzunk létre a számítógépünkön tárolt fotók, illetve videók […]

Szólj hozzá