Vov Music Player 4.8

A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy barátságos, könnyen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik. Free alkalmazás.

Alap eszközökkel rendelkező szoftver a Vov Music Player amivel zenei fájlokat lehet megnyitni, csak azokat a fontosabb funkciókat tartalmazza amik mindenképp fontosak a multimédiás fájl kezeléséhez.

A Vov Music Player letöltése után a szoftver telepítését befejezve több módszerrel is be lehet tallózni azokat a fájlokat amiket meg akarunk nyitni. A program kedvencek funkcióval támogatja a gyakrabban megnyitott tartalmak lejátszását, amivel egyszerűbb az azok rendszerezett fontosabb tartalmi elérése.

Konfigurálás mentesen használható a Vov Music Player

A Vov Music Player számára nincs szükség a beállítások elvégzésére, azokat a fájl formátumokat ismeri amiket a legtöbb felhasználó letölt, esetleg létrehoz konvertálással, vagy felvétel készítéssel.

A program használatakor a zene lejátszható, leállítható, illetve át tudunk ugorni egy másik tartalomra. Azokat a szoftver indító felületén lehet felfedezni, több tartalom esetén az azok véletlenszerű lejátszása is lehetséges. A hangerőt a rendelkezésre álló hardveres eszközhöz lehet módosítani.

A szoftver minimális erőforrás igényel rendelkezik, ha nincs rá szükség azt a Windows tálcán találjuk és onnan indítható el ha zenei tartalmat akarunk lejátszani.

Zene lejátszó szoftver a Foobar2000, illetve a VUPlayer több konfigurációval rendelkeznek, prémium megfelelői.

A Vov Music Player MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF formátumokhoz használható zenelejátszó szoftver amivel egy lényeges, dinamikus felhasználói felülettel létrehozott szoftvert lehet használni zenei fájlok lejátszásához. Ingyenesen használható.

Vov Music Player

Vov Music Player Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Vov Music Player
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VUPlayer 4.9.12019-10-03 VUPlayer 4.9.1 (0)
  A VUPlayer egy dizájnos egyben modern multimédiás center, amivel zenei fájlokat tudsz lejátszani. Lehetőség van lejátszó listákat […]
 • Multimedia Player 2.02021-04-10 Multimedia Player 2.0 (0)
  A Multimedia Player csekély erőforrással használható Windows operációs rendszerre létrehozott zenelejátszó. A Free alkalmazás egy […]
 • HUPlayer 1.0.62019-06-20 HUPlayer 1.0.6 (1)
  A HUPlayer egy skinezhető kezelőfelületű videók, audió fájlok lejátszására alkalmas multimédiás program, ami rengeteg formátumot […]
 • ZPlayer 3.6.02018-07-01 ZPlayer 3.6.0 (0)
  A ZPlayer egy rendkívül látványos több népszerűbb audió formátumot támogató zenelejátaszó program. Ez a Free alkalmazás támogatja, […]
 • ZPlayer Portable 3.6.02018-07-01 ZPlayer Portable 3.6.0 (0)
  A ZPlayer Portable egy telepítés nélkül használható multimédiás program, ami zenelejátszó funkciót biztosít. Támogatja a […]