Foobar2000 1.6.6

A Foobar2000 egy zenelejátszó program, ami támogatja, hogy lejátszólistákat vegyünk igénybe. Rengeteg különleges funkciót biztosít, szükség esetén Audiókat konvertálni is lehet vele. 18 sávos equalizer is felfedezhető benne. Ezeket a lehetőségeket Free alkalmazás formájában biztosítja. Ismeri az MP3, WAV, WMA, M3U, AIF kimeneteket is.

A címben szereplő médialejátszó funkcionálisan sokkal több lehetőséget biztosít mint a hagyományos audió fájlok megnyitása. A Foobar2000 ha fontos konvertálásra is felhasználható ahol bármely fontosabb kodek kiválasztható.

A Foobar2000 letöltése után a telepítési lépéseket követve igény esetén „noinstall” avagy Foobar2000 hordozható változat is létrehozható, így azt több gépen is használni lehet szemetelés nélkül. Ha napi használatra szántad egy gépen futtatnád, javasolt az installálása.

A Foobar2000 egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatás híján kell használnunk, de természetesen ez nem akkora probléma, mivel cserében egy sor igen hasznos funkciót kapunk. A Foobar2000 mint a hasonló zenelejátszók, ő is támogatja, hogy saját lejátszólistákat állítsunk össze, majd azt később bármikor újból betölthessük a számára. Az audió hangzást teljes mértékben a felhasználói igényekhez lehet igazítani, erről a beépített 18 sávos equalizer gondoskodik. Ha pedig a kinézetével nem lennél megelégedve azt több előre beépített bőr segítségével lehet megváltoztatni.

Számos kodekhez és konvertáláshoz is használható a Foobar2000

Mivel az audió fájlok kimeneti formátuma sok esetben gondot tud okozni, előnynek tekinthető, hogy vele akár kedvenc zenéidet konvertálni is tudod. Természetesen rengeteg formátumot ismer és meg tud nyitni, néhányat kiemelve MP3, WAV, WMA, M3U, AIF, AAC, FLAC, OGG, CUE. A lista nem teljes. A Foobar2000 maradéktalan funkcionalitással használható.

A Foobar2000 számtalan forrásból meg tud nyitni multimédiás tartalmat, legyen az a PC merevlemeze, műsoros CD, de akár Stream útvonalon történő Online rádiócsatornákat is kiválaszthatsz, univerzális multimédiás program aminek a kipróbálásával egyéb szoftverre nem lesz szükség hogy zenei fájlokat le tudj játszani.

Hasonlóan remek zenelejátszó szoftver az AIMP, illetve a Passion Audio Player, mindkét alternatíva az ingyenességre koncentrál. Őket is kipróbálhatod ha zene lejátszó programot akarsz használni Windows rendszeren, rengetegen használják, remek funkciókkal fejlesztették ki azokat.

A Foobar2000 egy teljes mértékben ingyenes audió lejátszó program, ami konvertáláshoz is felhasználható. A felülete skinezhető, extrájaként egy 18 sávos equalizer-t is szolgáltat. Rengeteg zene fájl formátumot támogat, tudásban az egyik legkorszerűbb megoldás. 

Foobar2000

Foobar2000 Összefoglaló:

 • Zenelejátszó alkalmazás
 • lejátszólisták támogatása
 • rengeteg formátummal el tud boldogulni
 • Audió konvertáló
 • 18 sávos equalizer
 • skinezhető felület
 • Egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.foobar2000.org/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Foobar2000
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Qmmp 1.5.02021-05-24 Qmmp 1.5.0 (0)
  A Qmmp egy igazán modern megjelenéssel biztosított Audió lejátszó program, amivel a számítógépeden tárolt zenei anyagokat tudod […]
 • Audacious 4.12021-02-02 Audacious 4.1 (0)
  Az Audacious egy telepítés nélkül használható zenelejátszó szoftver, ami rengeteg népszerű kodeket támogat. Többek között ismeri az […]
 • Alternate Quick Audio 2.0102021-04-07 Alternate Quick Audio 2.010 (0)
  Az Alternate Quick Audio egy rendkívül hasznos zenei segédalkalmazás, amivel azokat nem csak hogy le tudod játszani, hanem […]
 • TangoPlayer 1.6.82020-09-22 TangoPlayer 1.6.8 (0)
  A TangoPlayer egy modern megjelenéssel bíró Audió, zenelejátszó program, ami számos különlegességet szolgáltat a felületén. Ez a Free […]
 • XMPlay Portable 3.8.42019-12-21 XMPlay Portable 3.8.4 (0)
  Az XMPlay Portable egy telepítés nélkül használható médialejátszó szoftver, amivel akár lejátszólistákat is kezelni tudsz. Amellett […]