Blog

Ingyenes zene lejátszó számos különleges, hasznos funkcióval: Foobar2000

Rengeteg zenei fájl formátumot le tudunk játszani választható módszerrel az ingyenes Foobar2000 médiacenterrel ami egy konvertálót is biztosít az audió tartalmak kimeneti formátumának a módosításához. Telepítés nélkül is ki lehet próbálni.

Az installálás nélküli kiadása egy cserélhető adathordozóról is elindítható, az több gépen is használhatjuk, azonnal meg tudja nyitni a zenei fájlt. A Foobar2000 rengeteg olyan plusz funkciót tartalmaz amiket általában a hasonló médialejátszó szoftverek nem tartalmaznak, esetleg csak több különb féle szoftver esetén lehet azt megtalálni.

Zenei jellemzők módosítása

A multimédiás program manuálisan támogatja, hogy a tartalomhoz tartozó zenei jellemzőket módosíthassuk, ahhoz egy beépített equalizer választható ki. A szoftverrel a saját hangfal rendszerünkhöz lehet olyan zenei paraméterekkel rendelkező tartalmat létrehozni amire eddig nem volt lehetőség.

A Foobar2000 konvertálni is képes a gépen található zenei fájlokat, hatalmas Kodek formátum támogatottsággal rendelkezik. A szoftver modern, látványos felhasználói felületet kínál a felhasználóknak, egy a legtöbb kipróbálói táborral rendelkező megoldások között amit multimédiás tartalmak lejátszásához lehet futtatni.

A szoftver telepíthető, illetve hordozható kiadásban is ki tudjuk választani.

Foobar2000 – zenelejátszó program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ingyenes zene lejátszó számos különleges, hasznos funkcióval: Foobar2000
Szerző
Leírás
Zene konvertálót is használhatunk ha a Foobar2000 zenelejátszóját választottuk.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá