Blog

Hangoskönyvek lejátszása a MusicBee zenelejátszóval

A szoftverrel akár professzionális minőségben tudjuk a számítógépen található zenei tartalmainkat lejátszani amivel a fájlokat rendszerezhetjük. A zenelejátszóval egy meghatározott Audió tartalmat más típusú formátumra is konvertálhatunk. Podcastok, Webes rádiócsatornák, hangoskönyvek lejátszásához is kiváló a MusicBee. Az Audió fájlokhoz metaadatokat adhatunk hozzá akár fájlnevekből. Albumborítókat, illetve dalszövegeket lehet letölteni. Műsoros adathordozókat írhatunk.

Egyetlen programmal rendszerezhetőek a zenei tartalmaink, hangoskönyveink, metaadatokat adhatunk hozzá, MP3, WMA, AIFF, FLAC, WAVE kodek formátumra konvertálhatjuk ami egy Equalizer hangszínszabályozó kiegészítőt is tartalmaz. A zenelejátszóval külső eszközről is elérhetőek a tartalmaink amivel a fájlokat egy lejátszási listához adhatjuk. A szoftverrel Audió fájlokból ki tudjuk a fölösleges tartalmakat vágni. Szinkronizálhatjuk a zenei tartalmakat, hangoskönyveket amivel az Audió paramétereket egy Equalizer funkcióval tudjuk módosítani. A hangoskönyvek, Webes rádiócsatornák, Podcastok, zenei tartalmak lejátszása leállítható, szüneteltethető, illetve folytatható.

Hangoskönyvek lejátszása, hangszíntulajdonságok szerkesztése

A MusicBee zenelejátszóval a hangszíntulajdonságokat a mono, illetve sztereó hangzást is testre szabhatjuk a 10, illetve 15 sávos Equalizerrel a beállításait egy profilban lehet eltárolni. Az alkalmazással egy adott feladathoz ki tudjuk a szükséges profilt választani. A lejátszás sebességét, illetve a mintavételezési frekvenciát százalékosan is módosíthatjuk. Műsoros adathordozókat tudunk írni amivel albumborítókat is tervezhetünk. A szoftver a közösség számára elérhető hangoskönyvek lejátszásához is kiváló amivel a fájlokat egy modern grafikai felhasználói felületen lehet betallózni, rendszerezni. A programmal Windows operációs rendszerről, illetve akár táblagépekről is elérhetőek, a tartalmakról egy lejátszólistát lehet létrehozni.

A zenei tartalmakhoz, Podcastokhoz, Webes rádiócsatornák lejátszásához is megfelelő MusicBee innen szerezhető be.

MusicBee – Zenelejátszó


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hangoskönyvek lejátszása a MusicBee zenelejátszóval
Szerző
Leírás
Zenei tartalmak, Online rádiócsatornák, illetve hangoskönyvek kategorizálásához, lejátszásához hatékony a MusicBee, metaadatokat lehet azokhoz létrehozni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá