Portable FTP segédek -Letöltés ingyen

Portable FTP

 • Az UltraSearch Portable egy telepítés nélkül használható speciális fájlasszisztens, amivel nehezen megtalálható fájlokat kereshetsz. Az alábbi változatot nem kell telepíteni, hordozható változat. Szűrők, kizárások támogatása jellemzi az alábbi Free alkalmazást.

  UltraSearch Portable 4.0.2.861

  Az UltraSearch Portable egy telepítés nélkül használható speciális fájlasszisztens, amivel nehezen megtalálható fájlokat kereshetsz. Az alábbi változatot nem kell telepíteni, hordozható változat. Szűrők, kizárások támogatása jellemzi az alábbi Free alkalmazást.

  olvasd tovább...

 • A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat.  Ingyen használat, rendezhető felület jellemzi, mindenképp érdemes kipróbálni. Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. Free alkalmazás. 

  Q-Dir Portable 11.36

  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat.  Ingyen használat, rendezhető felület jellemzi, mindenképp érdemes kipróbálni. Magyar nyelvi támogatással is rendelkezik. Free alkalmazás. 

  olvasd tovább...

 • A Double Commander Portable egy telepítés nélkül futtatható alternatív fájlkezelő rengeteg extra szolgáltatással. Ez a Free alkalmazás tartalmaz FTP segédletet, fejlett fájlkeresőt, szinte mindent ami csak kellhet az átlagfelhasználónak. Magyarul is tud.

  Double Commander Portable 1.0.11

  A Double Commander Portable egy telepítés nélkül futtatható alternatív fájlkezelő rengeteg extra szolgáltatással. Ez a Free alkalmazás tartalmaz FTP segédletet, fejlett fájlkeresőt, szinte mindent ami csak kellhet az átlagfelhasználónak. Magyarul is tud.

  olvasd tovább...

 • Az EF Find Portable egy extra eszközökkel készített fájlkezelő program ami fájlok, illetve szöveges tartalmak kereséséhez futtatható. A szoftvert nem kell installálni, tömörített mappákban található fájlokhoz is ideális ahol szűrő funkciót is használhatunk. Fájlok másolásához, mozgatásához, szerkesztéséhez, törléséhez, illetve az átnevezésükhöz is használható. 7-ZIP, ACE, ARC, BZIP2, CAB, SFX, TAR, WIM, ISO, ZIP, LHA archívumoknál is hatékony fájlkereső.

  EF Find Portable 23.10

  Az EF Find Portable egy extra eszközökkel készített fájlkezelő program ami fájlok, illetve szöveges tartalmak kereséséhez futtatható. A szoftvert nem kell installálni, tömörített mappákban található fájlokhoz is ideális ahol szűrő funkciót is használhatunk. Fájlok másolásához, mozgatásához, szerkesztéséhez, törléséhez, illetve az átnevezésükhöz is használható. 7-ZIP, ACE, ARC, BZIP2, CAB, SFX, TAR, WIM, ISO, ZIP, LHA archívumoknál is hatékony fájlkereső.

  olvasd tovább...

 • Az EF AutoSync Portable kötelező szoftver ha egy kereskedelmi megoldást keresel mappák tartalmának a szinkronizálásához. A beállításoknál az irány, a módszer, kizárások, illetve az időpont is kiválasztható. Párhuzamosan több feladathoz. Ez a telepítést nem igénylő kiadása.

  EF AutoSync Portable 23.10

  Az EF AutoSync Portable kötelező szoftver ha egy kereskedelmi megoldást keresel mappák tartalmának a szinkronizálásához. A beállításoknál az irány, a módszer, kizárások, illetve az időpont is kiválasztható. Párhuzamosan több feladathoz. Ez a telepítést nem igénylő kiadása.

  olvasd tovább...