EF AutoSync Portable 23.11

Az EF AutoSync Portable kötelező szoftver ha egy kereskedelmi megoldást keresel mappák tartalmának a szinkronizálásához. A beállításoknál az irány, a módszer, kizárások, illetve az időpont is kiválasztható. Párhuzamosan több feladathoz. Ez a telepítést nem igénylő kiadása.

Szinkronizálási munkafolyamatokhoz használható telepítés nélküli megoldás az EF AutoSync Portable, ami egy ígéretes szoftver adott mappák tartalmának az összevetéséhez.

Az EF AutoSync Portable letölthető kiadását nem kell telepíteni, el kell indítani, azonnali eredményeket kapunk, csak a szükséges beállításokat kell elvégezni. Az installer kiadása itt található. Rengeteg olyan paramétert kiválasztható amivel az az eredmény kapható meg amik akár komolyabb projektek esetén szükségesek.

A szinkronizáló, az EF AutoSync Portable időzítve működik, konfigurálni kell azt az időpontot amikor ellenőrzi, hogy szükséges e használni. Itt az irány is meghatározható, illetve hogy milyen fájlokat hasonlítson össze, illetve hogy milyen tartalmakat hagyjon ki ebből. Itt egy egyszerűbb kizárási listát tudunk létrehozni.

Ha több olyan mappával is rendelkezel amikről szinkronizálással szeretnél létrehozni biztonsági mentéseket, ez is külön konfigurálható. Teljes mértékben egy funkcionálisan kiválóan létrehozott szoftvert használhatunk az EF AutoSync Portable megoldásával, mivel profi fájlkezelő a számítógépen található fájlok, bármely tartalom definiált tárolásának a megfelelő tartalmi összevetéséhez.

A szoftvert azok tudják megfelelően használni akik már korábban használtak ilyen szoftvert, azoknak a beállítása, illetve az egyéb feladatok végrehajtása nem okoz problémát. Hasznos hogy nem igényel telepítést, remek elrendezéssel bír, bármilyen munkafolyamathoz eredményt tud biztosítani a legjobb minőségben.

Szinkronizálni a Filezilla Portable nevű programmal is lehet, néhány plusz funkcióval kiterjesztett módszerrel. Szintén nem kell telepíteni.

Az EF AutoSync Portable egy közkedvelt szinkronizáló szoftver mappákhoz, ami fájlkezelés során rengeteg prémium beállítást tesz lehetővé. Konfigurálható az irány, a tartalmak, az időpont, szűrők használhatóak fel.

EF AutoSync Portable

EF AutoSync Portable Összefoglaló:

 • fájlkezelő
 • Mappa szinkronizáló
 • egyszerre több feladat is létrehozható
 • időzíthető
 • nem igényel installálást
 • szűrők használhatóak
 • kiváló beállításokkal
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/as/e.htm
EF AutoSync Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
EF AutoSync Portable
Platform
Windows
Teljes ár
USD 12,45
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • EF Commander 23.122023-12-02 EF Commander 23.12 (0)
  Az EF Commander egy könnyed felépítéssel rendelkező paneles fájlkezelő alkalmazás, ami FTP kliensként is megállja a helyét. […]
 • EF Commander Portable 23.122023-12-02 EF Commander Portable 23.12 (0)
  Az EF Commander Portable egy paneles fájlkezelő alkalmazás, ami tartalmaz fájldarabolót, kicsomagoló, illetve fájltömörítő […]
 • AllSync 4.0.562023-11-16 AllSync 4.0.56 (0)
  Az AllSync egy számtalan funkcióval elérhető fájlkezelő program amivel a nem azonos tartalommal rendelkező mappákat lehet […]
 • AB Commander 23.11.42023-11-16 AB Commander 23.11.4 (0)
  Az AB Commander egy klasszikus, több hasznos feladat elvégzését is támogató fájlkezelő alkalmazás. A szoftver általános fájlmozgatási […]
 • EF Find Portable 23.112023-11-09 EF Find Portable 23.11 (0)
  Az EF Find Portable egy extra eszközökkel készített fájlkezelő program ami fájlok, illetve szöveges tartalmak kereséséhez futtatható. […]