Portable FTP

EF AutoSync Portable 24.04

Az EF AutoSync Portable kötelező szoftver ha egy kereskedelmi megoldást keresel mappák tartalmának a szinkronizálásához. A beállításoknál az irány, a módszer, kizárások, illetve az időpont is kiválasztható. Párhuzamosan több feladathoz. Ez a telepítést nem igénylő kiadása.

Szinkronizálási munkafolyamatokhoz használható telepítés nélküli megoldás az EF AutoSync Portable, ami egy ígéretes szoftver adott mappák tartalmának az összevetéséhez.

Az EF AutoSync Portable letölthető kiadását nem kell telepíteni, el kell indítani, azonnali eredményeket kapunk, csak a szükséges beállításokat kell elvégezni. Az installer kiadása itt található. Rengeteg olyan paramétert kiválasztható amivel az az eredmény kapható meg amik akár komolyabb projektek esetén szükségesek.

A szinkronizáló, az EF AutoSync Portable időzítve működik, konfigurálni kell azt az időpontot amikor ellenőrzi, hogy szükséges e használni. Itt az irány is meghatározható, illetve hogy milyen fájlokat hasonlítson össze, illetve hogy milyen tartalmakat hagyjon ki ebből. Itt egy egyszerűbb kizárási listát tudunk létrehozni.

Ha több olyan mappával is rendelkezel amikről szinkronizálással szeretnél létrehozni biztonsági mentéseket, ez is külön konfigurálható. Teljes mértékben egy funkcionálisan kiválóan létrehozott szoftvert használhatunk az EF AutoSync Portable megoldásával, mivel profi fájlkezelő a számítógépen található fájlok, bármely tartalom definiált tárolásának a megfelelő tartalmi összevetéséhez.

A szoftvert azok tudják megfelelően használni akik már korábban használtak ilyen szoftvert, azoknak a beállítása, illetve az egyéb feladatok végrehajtása nem okoz problémát. Hasznos hogy nem igényel telepítést, remek elrendezéssel bír, bármilyen munkafolyamathoz eredményt tud biztosítani a legjobb minőségben.

Szinkronizálni a Filezilla Portable nevű programmal is lehet, néhány plusz funkcióval kiterjesztett módszerrel. Szintén nem kell telepíteni.

Az EF AutoSync Portable egy közkedvelt szinkronizáló szoftver mappákhoz, ami fájlkezelés során rengeteg prémium beállítást tesz lehetővé. Konfigurálható az irány, a tartalmak, az időpont, szűrők használhatóak fel.

EF AutoSync Portable

EF AutoSync Portable Összefoglaló:

 • fájlkezelő
 • Mappa szinkronizáló
 • egyszerre több feladat is létrehozható
 • időzíthető
 • nem igényel installálást
 • szűrők használhatóak
 • kiváló beállításokkal
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.efsoftware.com/as/e.htm
EF AutoSync Portable letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
EF AutoSync Portable
Platform
Windows
Teljes ár
USD 12,45
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • xplorer² Professional 6.0.0.12024-06-07 xplorer² Professional 6.0.0.1 (0)
  Az xplorer² Professional rengeteg mennyiségű funkcióval teszi felhasználóbarátabbá a fájlkezelési műveleteinket. Számos feladathoz […]
 • EF Find Portable 24.062024-06-13 EF Find Portable 24.06 (0)
  Az EF Find Portable egy extra eszközökkel készített fájlkezelő program ami fájlok, illetve szöveges tartalmak kereséséhez futtatható. […]
 • xplorer² LITE 6.0.0.12024-06-07 xplorer² LITE 6.0.0.1 (0)
  Az xplorer² LITE egy számítógépen elérhető fájlokhoz rendszerinformáló kiegészítővel, hatékony, gyors fájlátvitellel elérhető […]
 • EF Commander 24.062024-06-07 EF Commander 24.06 (0)
  Az EF Commander egy könnyed felépítéssel rendelkező paneles fájlkezelő alkalmazás, ami FTP kliensként is megállja a helyét. […]
 • EF Multi File Renamer Portable 24.062024-06-07 EF Multi File Renamer Portable 24.06 (0)
  Az EF Multi File Renamer Portable egy telepítés nélkül használható fájlok kötegelt átnevezésére alkalmas szoftver. A Magyar nyelvi […]

Szólj hozzá