XviD4PSP 7.0.390

Az XviD4PSP nevű szoftverrel rengeteg ma népszerű, támogatott formátumba tudsz konvertálni, illetve szerkeszteni videókat. AVI, MPEG, FLV, MKV, OGG, MKA, AMR, FLAC, OPUS, GIF kodek támogatással. Szerkesztéskor a videó vágható, egyesíthető, fejezetek adhatóak hozzá, módosítható a fényerő, kontraszt, egyéni felbontás szerint módosítható. Free alkalmazás. Kötegelt feladat támogatás.

Ez az ingyenes multimédiás szoftver az XviD4PSP egy korszerű dekódoló eszköz videó, illetve audió fájlokhoz. A konvertálóval több speciális szerkesztő funkciót is igénybe vehetsz. Egyszerre több médiafájlt is át tudsz alakítani.

Az XviD4PSP letöltése után pillanatok alatt használhatóvá válik, az installálást követően. A program felhasználói felületét tekintve egy kiválóan rendszerezett modern, dizájnos menüpontonként funkciókra bontott alkalmazás várja, hogy megadd azokat a fájlokat amiket át szeretnél alakítani. A konvertáló szoftver egyszerre több fájlt is át tud alakítani egy munkafolyamaton belül, ha esetleg azok valamilyen alapvetőbb szerkesztést igényelnek, ez is megvalósítható.

Az XviD4PSP videók vágásához, több különálló fájl egyesítésére is kiváló videó kezelő Tools, vágáskor csak a szokásos kezdő, illetve végpontokat kell megadni neki. Ha esetleg a videó homályos lenne azt élesíteni lehet, növelhető a kontraszt, módosítható a fényerő, illetve a színjellemzők.

XviD4PSP videó szerkesztő funkciók:

Az XviD4PSP saját felbontás választás lehetőségét is támogatja, így ha a videót egy speciális megjelenítőn szeretnéd később megtekinteni, itt is több igényhez igazítási mód támogatott. Itt Blu-ray jellemzőjű filmek is létrehozhatóak. A konvertáló alkalmazás támogatottsági listáján AVI, MPEG, FLV, MKV, OGG, MKA, AMR, FLAC, OPUS, GIF formátumok fedezhetőek fel, ezt a feladat végrehajtása előtt egy legördülő listáról lehet kiválasztani. A betallózott videóról az XviD4PSP a médiafájlra legjellemzőbb paraméterek megjelenítésére is tartalmaz menüpontot, ez az átalakításhoz kellhet.

Rengeteg olyan videó dekódoló szoftver szerezhető be amik kiemelkedő minőségben tudnak videókat, vagy akár zenei fájlokat átalakítani, ilyen a BatchEncoder, illetve a Hybrid.

Az XviD4PSP egy ingyenes, akár profil szerint is konfigurálható videó konvertáló szoftver szerkesztő funkcióval. Az alkalmazással a videóidat vághatod, egyesítheted, megváltoztatható a felbontás, szín jellemzők, sőt még azt forgathatod is az eredeti helyzetéhez képest.

XviD4PSP

XviD4PSP Összefoglaló:

 • Videó konvertáló szoftver
 • kiváló kodek támogatás
 • szerkesztő funkció
 • videók vágásához, forgatásához, egyesítéshez
 • Blu-ray támogatás
 • fényerő, kontraszt jellemzők módosításához
 • külön módosítható a felbontás
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://winnydows.com/ 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
XviD4PSP
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • VSDC Free Video Editor 6.8.5.3502021-09-23 VSDC Free Video Editor 6.8.5.350 (6)
   A VSDC Free Video Editor videóbemutató készítő, szerkesztő szoftver, tud videókat egyesíteni, feliratozni, vágni. Támogatja az audió […]
 • Video Converter Expert 2.32021-09-09 Video Converter Expert 2.3 (0)
  A Video Converter Expert egy videókonvertáló program ami kötegelt feladat támogatással, illetve rengeteg speciális kodek […]
 • XMedia Recode 3.5.4.52021-09-04 XMedia Recode 3.5.4.5 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.4.52021-09-04 XMedia Recode Portable 3.5.4.5 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • Hybrid 2021.07.18.12021-07-18 Hybrid 2021.07.18.1 (0)
  A Hybrid egy korszerű, modern lehetőségekkel ellátott videók, illetve audió fájlok hatékony átalakítására alkalmas szoftver. A […]