Konvertáló programok

Icecream Video Editor 3.19

Az Icecream Video Editor egy teljesen ingyenes, Magyar nyelven használható, rengeteg korszerű videó szerkesztő funkciót tartalmazó program. A megoldással lehetőség van a saját videóidat szerkeszteni, sajátok hozhatóak létre akár fotókból, tehát Slideshow-k készíthetőek. Több választható vizuális effektek, háttérzenék hozzáfűzése. Videók vágása, egyesítés, forgatás, homályosítás, csak hogy néhány fontosabb jellemzőjét említsük. A Free alkalmazás a tartalmak feliratozására is tartalmaz kiegészítőt.

Szinte csak előnyös tulajdonságokat lehet felhozni a teljesen ingyenes videó szerkesztő alkalmazás mellett ami rengeteg eszközt tartalmaz, hogy minden kipróbálójának azt nyújtsa amire szüksége lehet. Az Icecream Video Editor Slideshow-k létrehozásához is felhasználható.

Az Icecream Video Editor letöltése után egyetlen paranccsal telepíthető, az egyetlen feltétel, hogy hardveresen támogatott legyen a DirectX 11 technológia.

A szoftver felülete a dizájnosságra, illetve a széles körű munkafolyamat támogatottságra koncentrál, így azok is azonnal használatba tudják venni akik még nem használták. A szoftver a hazánkban még viszonylag ismeretlen videó szerkesztőnek számít, ez természetesen nem fog sokáig így maradni mivel rengeteg professzionális szerkesztő eszközt lehet kiválasztani. Saját videók szerkesztéséhez, illetve projektek létrehozásához, ahol akár speciális effekteket is ki lehet választani a szoftver kínálatából. Az Icecream Video Editor képekből tud diavetítéseket létrehozni, ahol saját háttérzene, áttűnések, illetve lejátszási sebesség is kiválasztható.

Icecream Video Editor: profi videó szerkesztő

A multimédiás fájlok vágásához az Icecream Video Editor mint a hasonló programok, egy igen egyszerű, nagyon könnyen kezelhető kiegészítőt biztosít amivel a szükséges beállítások megadása után a videóból eltávolíthatóak a fölösleges részletek. Módosítható a lejátszás sebessége, forgatható, teljes mértékben feljavítható a minősége ezzel jelentősen tud igazodni a felhasználói élmény javulásának az eléréséhez. Az Icecream Video Editor Windows 11 operációs rendszeren is nagyszerű Videók szerkesztési feladataihoz.

A videó vágási feladatok igen népszerűek, erre felhasználhatod az XMedia Recode nevű programot, ami Blu-ray minőségen használható. Az AVS Video Editor effektező kiegészítővel is rendelkezik, azzal jelentős mértékben fokozható a tartalom minősége.

Az Icecream Video Editor egy multifunkciós videó szerkesztő szoftver, amivel azok vághatóak, effektezhetőek, diavetítések készíthetőek, háttérzenék fűzhetőek hozzá, szinte bármit létrehozhatunk vele. Magyar nyelvű, ingyenesen használható.

Icecream Video Editor

Icecream Video Editor Összefoglaló:

 • videó szerkesztő alkalmazás
 • videók vágása
 • vizuális effektezés
 • Slideshow-k létrehozása képekből
 • háttérzenék hozzáadása
 • forgatás
 • minőség, sebesség módosítás
 • a végeredmény egyszerű megosztása
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://icecreamapps.com/Video-Editor/
Icecream Video Editor letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Icecream Video Editor
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • OpenShot Video Editor 3.1.12023-04-23 OpenShot Video Editor 3.1.1 (1)
  Az OpenShot Video Editor segítségével profi videószerkesztési feladatokat láthatsz el, ahol látványos slideshowkat készíthetsz […]
 • Shotcut Portable 24.04.282024-05-11 Shotcut Portable 24.04.28 (0)
  A Shotcut Portable figyelemfelkeltő minőségű tartalmakat hoz létre Videókból, zenei tartalmakból, fotókból egy idővonalon. A […]
 • Simple Video Editor 1.7.2.02024-04-17 Simple Video Editor 1.7.2.0 (0)
  A Simple Video Editor nem csak Videók vágási feladataihoz hanem a hangerejének a módosításához is nagyszerű, bármely szerkesztési […]
 • Kdenlive Portable 24.02.22024-04-15 Kdenlive Portable 24.02.2 (0)
  A Kdenlive Portable egy hordozható nem lineáris videó szerkesztő szoftver ami szinte minden olyan szerkesztő kiegészítőt tartalmaz […]
 • Video Cutter Expert 4.22024-03-11 Video Cutter Expert 4.2 (0)
  A Video Cutter Expert a mindennapi Videószerkesztési feladatainkhoz hatékony amivel kiváló minőségben vághatjuk a tartalmakat. A Free […]

Szólj hozzá