Konvertáló programok

XMedia Recode 3.5.9.6

Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, továbbá az azok vágásában is segédkezik. Free alkalmazás. Magyar nyelvű. Profi konvertáló eszköz. AVI, 3GP, 3GP2, FLV, MP4, MPEG, MOV, WMV, AVS, TS, MP2, SVCD kodekek konvertálásához áll rendelkezésre.

A technológia rohamos fejlődésének köszönhetően egyre több kodek típussal futhatunk össze, ezeket nem minden esetben támogatják lejátszó eszközeink, az egyetlen járható út ha annak kimenetét megváltoztatjuk. Erre igen ideális eszköz az alábbi szoftver, vagyis az XMedia Recode. Az alkalmazás egyszerű használhatóságról tanúskodik, Magyar nyelvi támogatással is bír. A kezelőfelületén egyszerűen, gyorsan, hatékonyan választhatunk munkafolyamatot.

A konvertálási feladatokon felül képes a betallózott videó némi szerkesztésére is ahol vághatjuk azt, eltávolíthatunk abból fölösleges részeket, de még arra is képes hogy vágjuk a videó méretét előre meghatározott képpontra. A korábbi cikkünk róla itt tekinthető meg. Kereteket adhatunk hozzá, módosítható a fényerő, kontraszt, színárnyalat, természetesen ha szükséges képes két menetben dekódolni az XMedia Recode.

XMedia Recode – kimeneti adatfolyam testre szabása

A kimeneti adatfolyam esetén kinyerhetünk az állományból csak videót, vagy audio állományt, ha csak arra van szükségünk. A kimeneti állományt címkézhetjük, meta leírást szúrhatunk bele, de akár műfaj alapján is kategorizálhatjuk. Képes DVD-k másolására is nem jelent a számára akadályt a Blu-ray tartalmak megnyitása sem. Az XMedia Recode segítségével az összeállítást akár lemezre is írhatjuk egy munkafolyamaton belül. Az XMedia Recode Audió CD adathordozók Rippeléséhez is nagyszerű. Fontosabb támogatott formátumok: AVI, 3GP, 3GP2, FLV, MP4, MPEG, MOV, WMV, AVS, TS, MP2, SVCD stb. Az XMedia Recode hordozható változatban is elérhető. Az  XMedia Recode adatfolyamok eltárolásához is nagyszerű. Az összes funkcióját itt tudod megtekinteni.

Az XMedia Recode egy univerzális konvertáló segédlet, amivel számos népszerű formátumot tudsz előállítani, legyen az akár Blu-ray. A lehetőségei között szerkesztési opciók is biztosítottak. DVD lemezek létrehozásához, majd a kiírásukhoz. Széleskörű funkciók választhatóak ki szinte bármilyen formátum esetén. 

XMedia Recode Összefoglaló:XMedia Recode pillanatkép

 • videó konvertáló program
 • hozzáadható metaadatok, címkék
 • videó vágó funkció (hossz, felbontás)
 • több menetes dekódolási lehetőségek
 • Magyar nyelv
 • külön választható audió/videó tartalmak
 • letisztult felület
 • DVD másoló
 • DVD író funkció
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.xmedia-recode.de/
XMedia Recode letöltés

 letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
XMedia Recode
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode Portable 3.5.9.62024-05-20 XMedia Recode Portable 3.5.9.6 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • HandBrake 1.8.02024-05-21 HandBrake 1.8.0 (2)
  A HandBrake egy remek, számos szolgáltatást nyújtó dekódoló szoftver amely segítségével néhány egyszerű lépésben tudjuk DVD lemezek […]
 • Avidemux 2.8.12023-10-01 Avidemux 2.8.1 (0)
  Az Avidemux egy univerzális konvertáló alkalmazás ami nem csak a kimeneti formátum megváltoztatására használható fel hanem a videó […]
 • X-Avidemux 2.6.72016-01-16 X-Avidemux 2.6.7 (0)
  Az X-Avidemux egy telepítés nélkül használható videó szerkesztő és konvertáló szoftver. Ez a Free alkalmazás a videók kódolásakor […]
 • Avidemux Portable 2.5.52013-09-01 Avidemux Portable 2.5.5 (0)
   Az Avidemux Portable videók vágására, konvertálására használható multimédiás segédszoftver, ez a hordozható […]

Szólj hozzá