Avidemux 2.8.1

Az Avidemux egy univerzális konvertáló alkalmazás ami nem csak a kimeneti formátum megváltoztatására használható fel hanem a videó vágására is kedvező eszköz. Ez a Free alkalmazás a szerkesztések során az AVI formátumot is támogatja. Magyar nyelv.

Felvett tartalmak esetén az adott média nem minden esetben biztosít megfelelő paramétereket, nem csak hogy tartalmazhat olyan részleteket, amik nem odavalóak, de a formátum is problémát tud okozni. Ezt könnyen orvosolni lehet megfelelő célalkalmazással, akár erre szakosodott konvertálóval.

Az Avidemux nevű alkalmazás elsősorban dekódolási feladatok kivitelezésére lett megtervezve, de semmiféleképpen nem szabad csupán arra használni hisz tudása ettől jóval messzebb mutat.

Ha már filmekkel dolgozunk, szinte kétségtelen hogy szükségessé válhat annak vágása is, vele ez is kivitelezhető, kivághatunk belőle részeket teljesen két különálló állományt egyesíthetünk. Konvertálás esetén méretbeli korlátokat is meghatározhatunk, kalkulálhatunk hogy előreláthatólag mekkora lesz a végeredmény. Újradekódolóként egy igen népszerű szoftver ami rengeteg hasznos eszközzel rendelkezik.

Ez a lehetőség a végeredmény tárolásának a szempontjából lehet hasznos. Az Avidemux első indításakor a videó megadása esetén annak beindexelésére van szükség, ami a méret függvényében igényli időnket. Az Avidemux telepítést nem igénylő változatban is elérhető, ami funkcionálisan éppoly hatékony mint a hagyományos kiadása. Míg a szoftvert korábban itt ismertettük.

Avidemux Videók vágása:

Vágás esetén megadhatjuk időben a kezdő és vég momentumokat, de lejátszás útján is elvégezhető. Fontosabb ismert formátumok: AVI, MKV, MPEG, MPEG-TS stb. Az aktuális kiadási megjegyzéseket róla itt találod.

Alternatívák:

Az Avidemux alternatívájaként az XMedia Recode, vagy az igen népszerű Format Factory használható, ami a kategóriájában kiemelkedő szolgáltatásokkal van felszerelve. Specialistaként, a TEncoder vethető be.

Az Avidemux egy igazán széleskörű opciókkal biztosított videószerkesztő szoftver, amivel a média vágható, sőt egy munkameneten belül konvertálni is lehet. Elrendezésben és felépítésben némi alapismeretre van szükség. 

Avidemux

Avidemux Összefoglaló:

 • videók vágása és egyesítése

 • egyszerű felület

 • konvertálási módok külön szerkeszthető audió és videó jellemzők.

 • Szín, kontraszt és egyéb megjelenítéssel kapcsolatos paraméterek módosítása

 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://fixounet.free.fr/avidemux/
Avidemux letöltés

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Avidemux
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • XMedia Recode 3.5.8.82023-11-27 XMedia Recode 3.5.8.8 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]
 • XMedia Recode Portable 3.5.8.82023-11-27 XMedia Recode Portable 3.5.8.8 (2)
  Az XMedia Recode Portable egy profi dekódoló alkalmazás ami többek között ismeri az MPEG, FLV, AVI formátumot, a profilos […]
 • X-Avidemux 2.6.72016-01-16 X-Avidemux 2.6.7 (0)
  Az X-Avidemux egy telepítés nélkül használható videó szerkesztő és konvertáló szoftver. Ez a Free alkalmazás a videók kódolásakor […]
 • XviD4PSP 8.1.572023-12-08 XviD4PSP 8.1.57 (0)
  Az XviD4PSP nevű szoftverrel rengeteg ma népszerű, támogatott formátumba tudsz konvertálni, illetve szerkeszteni videókat. AVI, MPEG, […]
 • SharpCut 1.4.5.02023-12-02 SharpCut 1.4.5.0 (0)
  A SharpCut egy alapvető szakértelemmel használható videó szerkesztő program amivel videókat tudunk vágni. A Free alkalmazás adott […]