Videók hatékony eszközökkel való újrakódolására használhatjuk az Avidemux nevű alkalmazást

Azoknak a felhasználóknak már egyáltalán nem ismeretlen az Avidemux nevű alkalmazás akik rendszeresen szoktak videókat szerkeszteni, esetleg az azok újra kódolása lesz szükséges hogy egy olyan tartalmat tudjunk létrehozni ami a cél felhasználási helyen maximálisan betölti a szerepét.

A fontosabb, ismertebb kodekeket mind kezeli, a funkció támogatásoknál az előnyös jellemzőknél az a pozitívum is felhozható, hogy külön lehet módosítani az audió, illetve videó paramétereket.

Konvertálásra és szerkesztésre használható, vágni tudod vele a videót, ahol a beépített média lejátszója segít kiválasztani azokat a jeleneteket amiket fel akarunk használni a feladatban.

Az Avidemux hatalmas beállítási lehetőségekkel, illetve kényelmi eszközökkel teszi lehetővé, hogy profi feladatokat tudjunk végrehajtani. Szűrőket, illetve filtererek is használhatóak, így teljes mértékben módosítható a tartalom kiindulási alaphoz viszonyított jellemzői.

Ha csak a videó tulajdonságokat szeretnénk újrakódolni abban az esetben a zenei jellemzők teljes mértékben az eredeti tulajdonságokkal készülnek el. MPEG, AVI, XviD, DV, HEVC kodekeket lehet kiválasztani a szoftver felhasználói felületén.

Az Avidemux innen szerezhető be, Magyar nyelven futtatható, így a legjobb felhasználói élményt élvezheti a kezdő, illetve haladó ismeretekkel rendelkező videó szerkesztő.

Avidemux – videó konvertáló ami szerkesztő eszközökkel is rendelkezik.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videók hatékony eszközökkel való újrakódolására használhatjuk az Avidemux nevű alkalmazást
Szerző
Leírás
Konvertálásra és videók szerkesztésére is használható az Avidemux

Kapcsolódó szoftverek