Blog

Videók hatékony eszközökkel való újrakódolására használhatjuk az Avidemux nevű alkalmazást

Azoknak a felhasználóknak már egyáltalán nem ismeretlen az Avidemux nevű alkalmazás akik rendszeresen szoktak videókat szerkeszteni, esetleg az azok újra kódolása lesz szükséges hogy egy olyan tartalmat tudjunk létrehozni ami a cél felhasználási helyen maximálisan betölti a szerepét.

A fontosabb, ismertebb kodekeket mind kezeli, a funkció támogatásoknál az előnyös jellemzőknél az a pozitívum is felhozható, hogy külön lehet módosítani az audió, illetve videó paramétereket.

Konvertálásra és szerkesztésre használható, vágni tudod vele a videót, ahol a beépített média lejátszója segít kiválasztani azokat a jeleneteket amiket fel akarunk használni a feladatban.

Az Avidemux hatalmas beállítási lehetőségekkel, illetve kényelmi eszközökkel teszi lehetővé, hogy profi feladatokat tudjunk végrehajtani. Szűrőket, illetve filtererek is használhatóak, így teljes mértékben módosítható a tartalom kiindulási alaphoz viszonyított jellemzői.

Ha csak a videó tulajdonságokat szeretnénk újrakódolni abban az esetben a zenei jellemzők teljes mértékben az eredeti tulajdonságokkal készülnek el. MPEG, AVI, XviD, DV, HEVC kodekeket lehet kiválasztani a szoftver felhasználói felületén.

Az Avidemux innen szerezhető be, Magyar nyelven futtatható, így a legjobb felhasználói élményt élvezheti a kezdő, illetve haladó ismeretekkel rendelkező videó szerkesztő.

Avidemux – videó konvertáló ami szerkesztő eszközökkel is rendelkezik.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Videók hatékony eszközökkel való újrakódolására használhatjuk az Avidemux nevű alkalmazást
Szerző
Leírás
Konvertálásra és videók szerkesztésére is használható az Avidemux

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá