Titkosítás

Enpass 6.11.1

Az Enpass egy profi jelszómenedzser alkalmazás, amivel sokkal átláthatóbban tudod azokat elmenteni a számítógépeden. Szinte az összes funkciót elérhetővé teszi, amire egy átlagos felhasználónak szüksége lehet, sőt ezt Free alkalmazás formájában teszi. Jelszó generálót is tartalmaz.

Webes tevékenységek esetén gyakran szükségessé válik, hogy regisztráljunk adott oldalakon a prémium szolgáltatások eléréséhez. Rengeteg jelszó esetén azokat nehéz eltárolni, a legjobb ha egy a feladatra tervezett segédalkalmazást hívunk segítségül. Ilyen az Enpass, ami számos különleges funkciót biztosít teljesen ingyenesen.

Az Enpass letöltése után a néhány lépésből álló telepítés végeztével létre kell hozni egy mesterjelszót. A szoftver egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelven nem használható, de ezt teljes mértékben ellensúlyozza a felhasználóbarát, jól navigálható adminisztrációs felület. Az Enpass tud integrálódni a böngészőkkel és szükség esetén importálni is képes a korábban mentett jelszavakat, ez más jelszó menedzserek esetén is támogatott. Legyen az RoboForm, LastPass, KeePass, Password Safe.

Profi jelszó menedzser program az Enpass

Az első variáció esetén külön engedélyezni kell a számára, ekkor böngésző bővítményt telepít. Az Enpass biztosít még egy jelszó generáló funkciót amivel nehezen kitalálható jelszavakat lehet készíteni. Külön megadható, hogy hány karakteres legyen.

Az Enpass képes automatikusan zárolni magát, így kizárólag csak te férhetsz hozzá, ez akkor lehet hasznos, ha a számítógéphez többen is hozzáférnek és korlátozni szeretnénk a jelszavakhoz való hozzáférést.

Egyszerűen néhány lépés követésével lehet profil formájában mentésre szánt jelszavakat létrehozni, leírások is fűzhetőek hozzá. Több jelszó esetén a fontosabbak kedvencekhez adható, így a rendszeresebben használtakat sokkal egyszerűbben találhatod meg.

Az Enpass egy teljesen ingyenesen használható jelszó menedzser alkalmazás, ami igen biztonságos módját biztosítja ahhoz, hogy ezeket az adatokat kényelmesebben tudd tárolni a számítógépeden. Ha jelszó generáló programot keresel, erre sincs tovább szükség, mivel ilyen jellegű funkciót is szolgáltat. Az alkalmazás elérhető Android rendszerre is.

Enpass

Enpass Összefoglaló:

 • Jelszó menedzser
 • jelszó generáló funkció
 • telepítés nélkül is beszerezhető
 • Androidra is elérhető
 • jól navigálható kezelőfelület
 • egyszerű használat
 • importálási lehetőségek
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.enpass.io/
Enpass letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Enpass
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KeePassXC Portable 2.7.92024-06-20 KeePassXC Portable 2.7.9 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]
 • Enpass Portable 6.11.12024-06-05 Enpass Portable 6.11.1 (0)
  Az Enpass Portable egy telepítés nélkül futtatható jelszó menedzser program amivel sokkal optimálisabb módszerrel lehet a […]
 • Password Safe 3.66.12024-06-04 Password Safe 3.66.1 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • Password Safe Portable 3.66.12024-06-04 Password Safe Portable 3.66.1 (0)
  A Password Safe Portable a népszerű és rengeteg extra lehetőséggel ellátott jelszómenedzser program telepítést nem igénylő változata. […]
 • KeePass 2.572024-06-02 KeePass 2.57 (0)
  A KeePass egy professzionális jelszómenedzser, amivel kényelmesen és biztonságosan tudod eltárolni a számítógépeden a belépésekre […]

Szólj hozzá