Alternate Password DB 2.7.10

Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a számítógépeden tárolt jelszavakat. A szoftver tartalmaz egy jelszó generáló funkciót is amivel nehezen kitalálható jelszavakat tudsz készíteni. Free alkalmazásként használható.

A címben szereplő alkalmazás segítségével sokkal egyszerűbben tudod a számítógépeden kezelt jelszavakat eltárolni, így ha azokból több is van, könnyebben el lehet érni kiválasztani a megfelelő pillanatban. Az Alternate Password DB kis méretű, nagyon egyszerű használni, sőt ingyenes is egyben.

Az Alternate Password DB letölthető telepítést nem igénylő változatban is amit egy cserélhető adathordozóról is lehet futtatni több számítógépen.

A program telepítése és indítása után az első alkalommal, mint a hasonló programok esetén, létre kell hozni egy mester jelszót, amivel levédhető a többi belépőazonosítóhoz való illetéktelen hozzáférés. Az alkalmazás kezelőfelülete az egyszerű navigálhatóságra összpontosít, a kérdéses funkciókat egyszerűen ki tudod választani.

Az extra szolgáltatásai részeként tartalmaz egy beépített jelszó generáló funkciót, amivel véletlenszerű karakterek választásával generálhatsz nehezen kitalálható belépő azonosítókat. Itt kiválasztható az azok hosszúsága, a karakterek száma.

A könnyebb kezelhetőség érdekében a fontosabb menüpontjaihoz billentyűkombinációs parancsok vannak hozzárendelve. Minimális beállítást igényel, ezen a területen kiválasztható a betűcsalád, illetve a kezelőfelületének az alapértelmezett háttérszíne.

Az Alternate Password DB exportálási lehetőségeket is tartalmaz, ahol a korábban HTML formátumban elmentett jelszavakat lehet neki betallózni, hogy azokat a későbbiekben vele lehessen kezelni. Azokat ki is nyomtathatod. A program jelenleg nem futtatható Magyar nyelven.

A kínálatunkat tekintve nem az egyetlen alkalmazás, ami jelszó menedzser funkciót biztosít, ilyen még a RoboForm, illetve az Enpass amit teljesen ingyenesen használhatsz. Közel azonos funkciókkal biztosítva.

Az Alternate Password DB egy ingyenes, illetve telepítés nélkül is elérhető jelszómenedzser alkalmazás, amivel az ilyen jellegű adatokat titkosítva, biztonságosabban, továbbá rugalmasabban tudod eltárolni, kezelni.

Alternate Password DB

Alternate Password DB Összefoglaló:

 • Jelszómenedzser alkalmazás
 • nagyon egyszerű használni
 • beépített jelszó generáló funkció
 • importálási lehetőségek
 • a rendeltetésszerű használat érdekében egy mesterjelszót kell készíteni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.alternate-tools.com/pages/c_passdb.php?lang=ENG

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate Password DB
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Password DB Portable 2.7102019-06-04 Alternate Password DB Portable 2.710 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Password Safe 3.47.22018-09-08 Password Safe 3.47.2 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • Strong Passwd Generator 1.12019-01-04 Strong Passwd Generator 1.1 (0)
  A Strong Passwd Generator nevű szoftverrel igen egyszerűen tudsz erős, nehezen kitalálható jelszavakat készíteni, ehhez minden […]
 • Free Password Manager 1.1 Build 192018-02-25 Free Password Manager 1.1 Build 19 (0)
  A Free Password Manager nevű szoftverrel könnyedén létre tudsz hozni biztonságos jelszavakat a regisztrált, rendszeresen […]
 • KeePass 2.312016-01-13 KeePass 2.31 (0)
  A KeePass egy professzionális jelszómenedzser, amivel kényelmesen és biztonságosan tudod eltárolni a számítógépeden a belépésekre […]