Titkosítás

Alternate Password DB 3.540

Az Alternate Password DB nevű program segítségével sokkal egyszerűbben és rugalmasabban tudod adminisztrálni, elmenteni a számítógépeden tárolt jelszavakat. A szoftver tartalmaz egy jelszó generáló funkciót is amivel nehezen kitalálható jelszavakat tudsz készíteni. Free alkalmazásként használható.

A címben szereplő alkalmazás segítségével sokkal egyszerűbben tudod a számítógépeden kezelt jelszavakat eltárolni, így ha azokból több is van, könnyebben el lehet érni kiválasztani a megfelelő pillanatban. Az Alternate Password DB kis méretű, nagyon egyszerű használni, sőt ingyenes is egyben.

Az Alternate Password DB telepítés nélküli változatban is letölthető amit egy cserélhető adathordozóról is lehet futtatni több számítógépen.

A program telepítése és indítása után az első alkalommal, mint a hasonló programok esetén, létre kell hozni egy mester jelszót, amivel levédhető a többi belépőazonosítóhoz való illetéktelen hozzáférés. Az alkalmazás kezelőfelülete az egyszerű navigálhatóságra összpontosít, a kérdéses funkciókat egyszerűen ki tudod választani.

Erős jelszavak készítésére is használható az Alternate Password DB

Az extra szolgáltatásai részeként tartalmaz egy beépített jelszó generáló funkciót, amivel véletlenszerű karakterek választásával generálhatsz nehezen kitalálható belépő azonosítókat. A hossza, illetve a karakterek számát manuálisan tudjuk beállítani. Az Alternate Password Generator nevű szoftverrel jelszavakat lehet létrehozni. A könnyebb kezelhetőség érdekében a fontosabb menüpontjaihoz billentyűkombinációs parancsok vannak hozzárendelve. Minimális beállítást igényel, ezen a területen kiválasztható a betűcsalád, illetve a kezelőfelületének az alapértelmezett háttérszíne. Az Alternate Password DB exportálási lehetőségeket is tartalmaz, ahol a korábban HTML formátumban elmentett jelszavakat lehet neki betallózni, hogy azokat a későbbiekben vele lehessen kezelni. Az Alternate Password DB a gyakori jelszó menedzselési feladatainkhoz remek. Azokat ki is nyomtathatod. A program jelenleg nem futtatható Magyar nyelven. Az Alternate Password DB fájlok titkosításához is nagyszerű.

A kínálatunkat tekintve nem az egyetlen alkalmazás, ami jelszó menedzser funkciót biztosít, ilyen még a RoboForm, illetve az Enpass amit teljesen ingyenesen használhatsz. Közel azonos funkciókkal biztosítva ezeket is használhatod ha több funkciót szeretnél használni, illetve nem megfelelő a közzétett alkalmazás.

Az Alternate Password DB egy ingyenes, illetve telepítés nélkül is elérhető jelszómenedzser alkalmazás, amivel az ilyen jellegű adatokat titkosítva, biztonságosabban, továbbá rugalmasabban tudod eltárolni, kezelni. Meglepően kevés, céltudatos eszközöket vehet igénybe a kipróbáló. 

Alternate Password DB

Alternate Password DB Összefoglaló:

 • Jelszómenedzser alkalmazás
 • nagyon egyszerű használni
 • beépített jelszó generáló funkció
 • importálási lehetőségek
 • a rendeltetésszerű használat érdekében egy mesterjelszót kell készíteni
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.alternate-tools.com/pages/c_passdb.php?lang=ENG
Alternate Password DB letöltés

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Alternate Password DB
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Alternate Password DB Portable 3.5402024-03-01 Alternate Password DB Portable 3.540 (0)
  Az Alternate Password DB Portable egy telepítés nélkül használható jelszómenedzser program. Az alábbi Free alkalmazásnak köszönhetően […]
 • Enpass 6.11.12024-06-05 Enpass 6.11.1 (0)
  Az Enpass egy profi jelszómenedzser alkalmazás, amivel sokkal átláthatóbban tudod azokat elmenteni a számítógépeden. Szinte az összes […]
 • Enpass Portable 6.11.12024-06-05 Enpass Portable 6.11.1 (0)
  Az Enpass Portable egy telepítés nélkül futtatható jelszó menedzser program amivel sokkal optimálisabb módszerrel lehet a […]
 • Password Safe 3.66.12024-06-04 Password Safe 3.66.1 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • Password Safe Portable 3.66.12024-06-04 Password Safe Portable 3.66.1 (0)
  A Password Safe Portable a népszerű és rengeteg extra lehetőséggel ellátott jelszómenedzser program telepítést nem igénylő változata. […]

Szólj hozzá