Adatvédelem

Elek Béla

Adatvédemi nyilatkozat

Jelen adatvédelmi nyilatkozat vonatkozik a SzoftHub.hu weboldalra amely készítésekor figyelembe lett véve, az oldal analitikai mind pedig látogatókat érintő minden információ.

Tartalom kezelési irányelvek:

Az oldalon elhelyezett írásokért és a közzétett tartalmakért a SzoftHub.hu domain tulajdonosa az esetleges elírásokért nem vállal felelősséget éppúgy mint az alkalmazásokért mivel az oldal annak nem fejlesztője. Azok hivatalos fejlesztőit minden esetben megjelöljük az aktuális oldalon. Mivel mi nem állunk ezekkel a fejlesztőkkel kapcsolatban, ezért az esetleges hibákért sem vállalunk semmilyen felelősséget. Az általunk esetlegesen kezelt bizalmas adatok semmilyen esetben nem kerülnek harmadik fél birtokába.

Az oldalunkon közzétett tartalmak elérése minden nemű regisztráció nélkül is elérhető szabadon kezelhető.

Látogatók kezelése, statisztika:

A látogatottságot kettős statisztikai rendszeren keresztül követjük nyomon, az egyik a Google Analytics, úgynevezett nyomkövető sütik felhasználásával, ami tájékoztat minket arról hogy új vagy visszatérő látogató tekinti meg e az oldalt. Illetve a felhasználói interaktivitást, szokásokat vesszük további feldolgozásra.

A második statisztikai adatok ettől több információval szolgálnak a számunkra, megtörténik az IP címek statisztikai adatokba való bedolgozása, itt már a felhasználók oldalon belüli tevékenységének figyelemmel kísérése megvalósul. Részletes információt kapunk a böngésző verziójáról, operációs rendszerről, továbbá általános helyrajzi adatokat is kapunk.

 

A látogatók figyelemmel kísérése csak az oldal fejlesztésének céljából történik.  Az ilyen módon szerzett információkat semmilyen formában nem adjuk ki harmadik harmadik félnek. Az adatokat kizárólag közhatósági eljárás esetén adjuk tovább az illetékes szerveknek, meghatározott esetekben, felkérésre. 

 

Hirdetések:

Oldalaink hirdetés kiszolgálásakor, úgynevezett DART cookie fájlok kerülnek elhelyezésre a látogató számítógépén amely tulajdonosa a Google INC. ami a Google Adsense program keretein belül valósul meg. Ezen fájlok lehetővé teszik a Google INC. számára, hogy személyre szabott, célzott hirdetéseket tudjon megjeleníteni amelynek alapját a látogatói szokások képezik. Ezen statisztikai adatok nem teszik lehetővé egy adott személyt célzott követését.

 

További információval az alábbi űrlap kitöltése esetén tudunk szolgálni.