HashMyFiles 2.42

A HashMyFiles egy telepítés nélkül használható MD5 Hash, SHA1 generáló program ami a számítógépen elérhető fájlokhoz futtatható. A Free alkalmazás teljes mappák, illetve egy adott fájl Hash információinak a létrehozásához biztosított. Magyar nyelvű, Virustotal, helyi menü integrációval. Jelentések készíthetőek több ma ismertebb fájlkiterjesztésbe.

A szoftver egy haladó ismeretekkel rendelkező Windows felhasználók számára hatékony eszköz amivel a számítógépen található fájlok MD5 Hash, illetve SHA1 értékeit tudhatjuk meg amit rengeteg feladathoz fel tudunk használni. A HashMyFiles eszköze akár víruskeresési feladatokhoz is futtatható.

A HashMyFiles letöltése után csak ki kell csomagolni a tömörített mappában található tartalmat, azonnal elérhető minden funkciója. A program Magyar nyelven is használható ahol csak a hivatalos oldalról beszerezhető Magyar nyelvi definícióval rendelkező tömörített mappát a számítógépre le kell tölteni majd azt a program mappájába kell másolnunk.

MD5 Hash, SHA1 generáló szoftver a HashMyFiles

A HashMyFiles MD5, SHA1 értékek készítse érdekében a szoftver felületén betallózhatjuk, illetve a felületére húzható az a fájl aminek a sértetlenségét akarjuk detektálni. A szoftver integrálható a helyi menühöz ahol csak az adott tartalomra kell kattintani ami után a szoftver több módszerrel eltárolható adatokat hoz létre amik MD5, SHA1, CRC32, SHA256, fájlokat tartalmazó tároló mappák, módosítás, létrehozás dátum hatékony eléréséhez szükséges funkciók állnak rendelkezésre. A Hash értékeket rengeteg ismert szöveges dokumentum formátumba lehet eltárolni amiket egy későbbi munkafolyamathoz ideális.

A HashMyFiles Hash generáló nem csak fájlokhoz használható hanem a háttérben elindult processeket, alkalmazások MD5 HASH értékei is elkészíthetőek ahol importálni, illetve akár Vírustotal keresésekhez lehet megnyitnunk a használt böngészőkben. Az MD5, SHA1 értékek keresési eredményei akár egy víruskereséshez is hatékony. A szoftver akár gyorsbillentyű parancsokkal is használható amivel sokkal egyszerűbben lehet adott funkciókat futtatnunk.

Kényelmes futtathatósággal elérhető MD5 Hash, SHA1 generáló program az Alternate HASH-Generator, illetve az MD5 Checksum Verifier, korlátlan funkciókkal választhatóak ahol azokat különleges munkafolyamatokhoz lehet eredményes.

A HashMyFiles egy ingyen elérhető rendszer információ MD5 Hash, SHA1 generáló program amivel akár HTML, TXT fájlkiterjesztésbe lehet jelentéseket létrehozni, Virustotal integrációt is tartalmaz.

HashMyFiles

HashMyFiles Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HashMyFiles
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Mr. Hash 0.3.22020-01-31 Mr. Hash 0.3.2 (0)
  A Mr. Hash hordozható szoftverként rendelkezésre álló megoldása a számítógépen található fájlok HASH értékének a megjelenítésre lett […]
 • MD5 Checksum Tool Portable 4.32019-12-26 MD5 Checksum Tool Portable 4.3 (0)
  Az MD5 Checksum Tool Portable tökéletes megoldás azoknak akik egy telepítés nélkül elindítható Hash generáló szoftvert szeretnének […]
 • MyProcesses 1.1.1.72019-08-01 MyProcesses 1.1.1.7 (0)
  A MyProcesses telepítés nélkül, ingyenesen használható programmal, egy igen átfogó Process, folyamat kezelő programot próbálhatsz ki. […]
 • Folder Size Explorer 2.02018-08-19 Folder Size Explorer 2.0 (0)
  A Folder Size Explorer segítségével le tudod váltani a Windows fájlkezelő szolgáltatását, ezáltal néhány extra funkcióhoz nyerhetsz […]
 • VirusTotalScanner 7.02018-03-23 VirusTotalScanner 7.0 (0)
  A VirusTotalScanner az egyik leghatékonyabb, egyben legpontosabb eredményeket biztosító víruskereső megoldás amit jelenleg el lehet […]