Windows Tools

HashMyFiles 2.43

A HashMyFiles egy telepítés nélkül használható MD5 Hash, SHA1 generáló program ami a számítógépen elérhető fájlokhoz futtatható. A Free alkalmazás teljes mappák, illetve egy adott fájl Hash információinak a létrehozásához biztosított. Magyar nyelvű, Virustotal, helyi menü integrációval. Jelentések készíthetőek több ma ismertebb fájlkiterjesztésbe.

A szoftver egy haladó ismeretekkel rendelkező Windows felhasználók számára hatékony eszköz amivel a számítógépen található fájlok MD5 Hash, illetve SHA1 értékeit tudhatjuk meg amit rengeteg feladathoz fel tudunk használni. A HashMyFiles eszköze akár víruskeresési feladatokhoz is futtatható.

A HashMyFiles letöltése után csak ki kell csomagolni a tömörített mappában található tartalmat, azonnal elérhető minden funkciója. A program Magyar nyelven is használható ahol csak a hivatalos oldalról beszerezhető Magyar nyelvi definícióval rendelkező tömörített mappát a számítógépre le kell tölteni majd azt a program mappájába kell másolnunk.

MD5 Hash, SHA1 generáló szoftver a HashMyFiles

A HashMyFiles MD5, SHA1 értékek készítse érdekében a szoftver felületén betallózhatjuk, illetve a felületére húzható az a fájl aminek a sértetlenségét akarjuk detektálni. A szoftver integrálható a helyi menühöz ahol csak az adott tartalomra kell kattintani ami után a szoftver több módszerrel eltárolható adatokat hoz létre amik MD5, SHA1, CRC32, SHA256, fájlokat tartalmazó tároló mappák, módosítás, létrehozás dátum hatékony eléréséhez szükséges funkciók állnak rendelkezésre. A Hash értékeket rengeteg ismert szöveges dokumentum formátumba lehet eltárolni amiket egy későbbi munkafolyamathoz ideális.

A HashMyFiles Hash generáló nem csak fájlokhoz használható hanem a háttérben elindult processeket, alkalmazások MD5 HASH értékei is elkészíthetőek ahol importálni, illetve akár Vírustotal keresésekhez lehet megnyitnunk a használt böngészőkben. Az MD5, SHA1 értékek keresési eredményei akár egy víruskereséshez is hatékony. A szoftver akár gyorsbillentyű parancsokkal is használható amivel sokkal egyszerűbben lehet adott funkciókat futtatnunk.

Kényelmes futtathatósággal elérhető MD5 Hash, SHA1 generáló program az Alternate HASH-Generator, illetve az MD5 Checksum Verifier, korlátlan funkciókkal választhatóak ahol azokat különleges munkafolyamatokhoz lehet eredményes.

A HashMyFiles egy ingyen elérhető rendszer információ MD5 Hash, SHA1 generáló program amivel akár HTML, TXT fájlkiterjesztésbe lehet jelentéseket létrehozni, Virustotal integrációt is tartalmaz.

HashMyFiles

HashMyFiles Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HashMyFiles
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • FileVoyager 24.1.20.02024-01-22 FileVoyager 24.1.20.0 (0)
  A FileVoyager egy professzionális fájlkezelő szoftver amivel a számítógépen található fájlok megtekintéséhez, illetve az azok […]
 • HashTools Portable 4.82023-09-05 HashTools Portable 4.8 (0)
  A HashTools Portable egy rendszer informáló funkcióval beszerezhető MD5, SHA1 Generáló program amit nem kell installálni. A Free […]
 • VT Hash Check 1.662022-08-21 VT Hash Check 1.66 (0)
  A VT Hash Check egy profi víruskereső amivel az ismeretlen fájlok Hash ellenőrzőösszegeit a Virustotalra tudjuk feltölteni, illetve […]
 • NanaZip 3.0.1000.02024-06-02 NanaZip 3.0.1000.0 (0)
  A NanaZip egy nyílt forráskóddal elérhető tömörített fájlok kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához használható rengeteg […]
 • abylon FREEHASH 2024.42024-04-08 abylon FREEHASH 2024.4 (0)
  Az abylon FREEHASH eszközével fájlok Hash specifikációihoz férhetünk hozzá ami több feladathoz is nagyszerű. A szoftverrel kötegelten […]

Szólj hozzá