Blog

MD5 Hash adatellenőrzéshez használható program a HashMyFiles

Egy ingyenes program amivel a számítógépen eltárolt fájlok MD5, SHA1 értékeit lehet létrehozni azokat több ma ismertebb fájlformátumban tudja exportálni. A HashMyFiles egy adott tartalom, vagy akár egy mappa tartalmához is használható, kötegelt munkafolyamat támogatással lehet futtatnunk.

A szoftver egy hatékony megoldás amivel a gépen tárolt fájlok sértetlenségét ellenőriznünk amiről egy jelentést hozható létre HTML, TXT fájlformátumként amit akár egy böngészővel, bármilyen irodai programmal meg tudunk nyitni majd össze is hasonlíthatjuk az HashMyFiles szoftverrel generált MD5, SHA1 értékeket.

A HashMyFiles indítása, illetve a munkafolyamathoz szükséges tartalom betallózása után rengeteg olyan információt ki tud listázni amiket nem csak a tartalmak sértetlenségének az ellenőrzéséhez lehet használnunk hanem akár egy ismeretlen háttérben futó folyamat detektálásához is használhatjuk.

Virustotal integráció akár helyi menüből

A szoftver által elkészített folyamat lista MD5, SHA1 értékeket azonnal meg lehet nyitni az alapértelmezett böngészőben ami Virustotal ellenőrzési tevékenység kényelmesebb futtatáshoz használható.

Az alkalmazás a tartalmak elérési útvonaláról, formátum, méret, fájl verzió, létrehozás dátuma, módosítás, attribútum paraméterekről is rendszer információkat tud generálni. A HashMyFiles MD5, SHA1 adatellenőrző program innen szerezhető be.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
MD5 Hash adatellenőrzéshez használható program a HashMyFiles
Szerző
Leírás
Ingyenesen használható MD5, SHA1 generáló program a HashMyFiles.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá