aTube Catcher 3.8.9991

 Az aTube Catcher egyetlen felületen képes weboldalakon található multimédiás tartalmak felkutatására, letöltésére és azok közvetlen átalakítására avagy konvertálására, lemez íróval. Videó képlopót is tartalmaz. Blu-ray támogatással a lehető legjobb minőség létrehozásához. Ezt mind Free alkalmazásként biztosítja. VCD, OGG, WMA, AVI, DivX, 3GP, VCD formátumokkal dolgozók számára javasolt választani.

Ha attól tartunk hogy kedvenc zenei előadónk videója egyszer törlésre kerül vagy csak nem mindig vagyunk internet közelben, az a legjobb megoldás ha letöltjük és onnantól már offline állapotban is elérhetővé válik. Természetesen ezen felül még számos előnye is származik ha a gépről tudod tovább azokat kezelni. Felhasználhatod egyszerre több multimédiás feladat végrehajtására is az aTube Catcher megoldását. Profi videó letöltő szoftver több kényelmi eszközzel, szerkesztő funkciókkal.

Erre rengeteg program található, többek között a címben szereplő program is képes erre sőt, funkcionalitása ettől sokkal nagyobb. Videók letöltése esetén igen egyszerű helyzetben vagyunk, hisz csak a kérdéses oldal URL címét kell hogy megadjuk az aTube Catcher számára a többi már az ő feladata. Az is megadható a számára hogy folyamatosan monitorozza böngészési szokásainkat. Ha már a videóknál tartunk van még egy másik különleges szolgáltatása, képes videó képlopásokat kivitelezni a monitoron zajló eseményekről, a folyamat előtt mi határozhatjuk meg a minőség, formátum és a célterület paramétereket. Hihetetlen, de hangfelvételeket is képes kinyerni rendszerünkből amivel később tovább tudunk dolgozni, ez bármely forrás esetén támogatott, ki lehet választani adott projektekhez. Az hozzáadható a saját egyénileg elkezdett munkafolyamatainkhoz. Az alkalmazást már bemutattuk korábban itt illetve itt. Az aTube Catcher multimédiás fájlokhoz is egy csak erre a feladathoz optimális kiegészítőt biztosít amikre kötelező funkcióként lehet felfedezni a szoftver szolgáltatásai között. Teljes mértékben futtatható Windows 10 rendszeren.

Videók konvertálása az aTube Catcher megoldásával

Az aTube Catcher képes konvertálni is így olyan formátumot tudunk létrehozni amit nem csak asztali lejátszónk ismer, hanem akár mobilok számára is ideális kimenetek gyárthatóak. Profilos elrendezéssel… Támogatja a fogd és vidd fájlmozgatási funkciót. Az aTube Catcher használatáról korábban írtunk. Természetesen azok átalakítása előtt azt vágni is tudod, eltávolíthatóak az oda nem illő részletek.

Ha ez még mindig kevés volna a számodra, az aTube Catcher zenék letöltésére is bevethető, itt MP3 formátumot ismer, sőt azok közvetlenül le is játszhatóak.

De ha már multimédiás tartalmakkal dolgozunk akkor már alapnak számít az hogy Blu-ray lemezeket is tudjunk vele írni. A minőségen kívül az aTube Catcher az összes beszerezhető lemez típust kezeli, Ilyen széleskörűen használható szoftvert ami még ingyenes is, nagyon nehéz találni.

Legyen szó bármilyen fontosabb említésre méltó multimédiás munkafolyamatról, nem hagy cserben senkit, legyél kezdő vagy jártas számítógép tulajdonos, nem fogsz benne csalódni.  Bármit, bárhogyan, bármikor korlátozás nélkül végrehajt. Próbáld ki még ma! Az aTube Catcher-ről szóló tesztünket az alábbi hivatkozáson lehet megtalálni.

Fontosabb formátumok:

WMV, SVCD, VCD, OGG, WMA, AVI, DivX, 3GP, VCD PAL stb. Ettől sokkal több áll rendelkezésre.

Az aTube Catcher egy univerzális programcsomag, ami számos különleges funkciót képes ellátni, ami a multimédiás tartalmakat illeti. Erőssége az egyszerű, áttekinthető felület és széleskörű funkcionalitás. Ezt mind ingyenesen szolgáltatja. Konvertálás, videó felvétel, audió hangfelvétel, CD/DVD lemezek írása Blu-ray minőségben. 

aTube Catcher képgaléria:

aTube Catcher

aTube Catcher Összefoglaló:

 • Videó letöltő funkció

 • videó képlopó

 • hang felvevő

 • konvertáló

 • Blu-ray DVD lemez író

 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Fejlesztő oldal: https://www.atube.me/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
aTube Catcher
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • iTop Screen Recorder 3.2.0.11682022-09-26 iTop Screen Recorder 3.2.0.1168 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • Apowersoft Video Download Capture 6.4.8.52022-09-26 Apowersoft Video Download Capture 6.4.8.5 (0)
  Az Apowersoft Video Download Capture egy videó letöltő szoftver, prémium funkciókkal. Az alábbi program tartalmaz még audió […]
 • Audacity Portable 3.2.02022-09-23 Audacity Portable 3.2.0 (0)
  Az Audacity Portable segítségével audio fájljainkat tudjuk teljes mértékben átalakítani, zajokat eltávolítani. Az alábbi Free […]
 • Ant Download Manager 2.8.1.828882022-09-22 Ant Download Manager 2.8.1.82888 (0)
  Az Ant Download Manager korlátlan fájlformátum eszköz támogatással rendelkező letöltésvezérlő program amivel rengeteg speciális […]
 • 4k Video Downloader 4.21.5.50102022-09-22 4k Video Downloader 4.21.5.5010 (0)
  A 4k Video Downloader közösségi videómegosztókon közzétett audió, illetve videó tartalmak minőségromlás nélküli letöltésére […]