aTube Catcher 3.8.9618

 Az aTube Catcher egyetlen felületen képes weboldalakon található multimédiás tartalmak felkutatására, letöltésére és azok közvetlen átalakítására avagy konvertálására. Videó képlopót is tartalmaz. Blu-ray támogatással. Ezt mind Free alkalmazásként biztosítja.

Ha attól tartunk hogy kedvenc zenei előadónk videója egyszer törlésre kerül vagy csak nem mindig vagyunk internet közelben, az a legjobb megoldás ha letöltjük és onnantól már offline állapotban is elérhetővé válik. Természetesen ezen felül még számos előnye is származik ha a gépről tudod tovább azokat kezelni. Felhasználhatod egyszerre több multimédiás feladat végrehajtására is az aTube Catcher megoldását.

Erre rengeteg program található, többek között a címben szereplő program is képes erre sőt, funkcionalitása ettől sokkal nagyobb. Videók letöltése esetén igen egyszerű helyzetben vagyunk, hisz csak a kérdéses oldal URL címét kell hogy megadjuk a számára a többi már az ő feladata. Az is megadható a számára hogy folyamatosan monitorozza böngészési szokásainkat. Ha már a videóknál tartunk van még egy másik különleges szolgáltatása, képes videó képlopásokat kivitelezni a monitoron zajló eseményekről, a folyamat előtt mi határozhatjuk meg a minőség, formátum és a célterület paramétereket. Hihetetlen, de hangfelvételeket is képes kinyerni rendszerünkből amivel később tovább tudunk dolgozni. Az alkalmazást már bemutattuk korábban itt illetve itt.

Egyéb lehetőségek:

Az aTube Catcher képes konvertálni is így olyan formátumot tudunk létrehozni amit nem csak asztali lejátszónk ismer, hanem akár mobilok számára is ideális kimenetek gyárthatóak. Profilos elrendezéssel… Támogatja a fogd és vidd fájlmozgatási funkciót. Az aTube Catcher használatáról korábban írtunk. Természetesen azok átalakítása előtt azt vágni is tudod, eltávolíthatóak az oda nem illő részletek.

Ha ez még mindig kevés volna a számodra, az aTube Catcher zenék letöltésére is bevethető, itt MP3 formátumot ismer, sőt azok közvetlenül le is játszhatóak.

De ha már multimédiás tartalmakkal dolgozunk akkor már alapnak számít az hogy Blu-ray lemezeket is tudjunk vele írni. Ilyen széleskörűen használható szoftvert ami még ingyenes is, nagyon nehéz találni.

Legyen szó bármilyen fontosabb említésre méltó multimédiás munkafolyamatról, nem hagy cserben senkit, legyél kezdő vagy jártas számítógép tulajdonos, nem fogsz benne csalódni.  Bármit, bárhogyan, bármikor korlátozás nélkül végrehajt. Próbáld ki még ma! Az aTube Catcher-ről szóló tesztünket az alábbi hivatkozáson lehet megtalálni.

Fontosabb formátumok:

WMV, SVCD, VCD, OGG, WMA, AVI, DivX, 3GP, VCD PAL stb.

Az aTube Catcher egy univerzális programcsomag, ami számos különleges funkciót képes ellátni, ami a multimédiás tartalmakat illeti. Erőssége az egyszerű, áttekinthető felület és széleskörű funkcionalitás. Ezt mind ingyenesen szolgáltatja.

Kapcsolódó:

Windows 10 támogatással érhető el az aTube Catcher ( Zene kereső, letöltő funkcióval )

aTube Catcher

aTube Catcher Összefoglaló:

 • Videó letöltő funkció

 • videó képlopó

 • hang felvevő

 • konvertáló

 • Blu-ray DVD lemez író

 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Fejlesztő oldal: http://www.atube.me/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
aTube Catcher
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Tölts le konvertálj videókat az aTube Catcher segítségével2013-09-10 Tölts le konvertálj videókat az aTube Catcher segítségével (0)
  Használj egyetlen programot több feladat végrehajtására, ezzel a szoftverrel felkutathatod a weboldalakon közzétett multimédiás […]
 • Any Video Converter Ultimate 6.3.32019-06-13 Any Video Converter Ultimate 6.3.3 (0)
  Az Any Video Converter Ultimate egy prémium konvertáló alkalmazás  ami videó letöltő funkciót, illetve Rippelő képességet is kapott. […]
 • Max Recorder 2.0062015-11-07 Max Recorder 2.006 (0)
  A Max Recorder nevű programmal rögzítheted a háttérben zajló hangfolyamatokat akár teljesen automatikusan. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • MP3 Skype Recorder 4.522019-05-26 MP3 Skype Recorder 4.52 (0)
  Az MP3 Skype Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő szoftver, amivel a szóban forgó program által kezelt beszélgetések […]
 • XMedia Recode 3.4.6.82019-06-14 XMedia Recode 3.4.6.8 (0)
  Az XMedia Recode AVI, Blu-ray támogatással rendelkező dekódoló szoftver, ami tud még DVD-t írni, másolni, szerkeszteni videót, […]