iFun Video Converter 1.0.2.2824

Az iFun Video Converter egy univerzális multimédiás program, amivel számos népszerű feladatot el lehet látni. Ideális videók konvertálásához, műsoros DVD lemezek rippeléséhez, vagy akár videók letöltéséhez is használható ( YouTube támogatás ). Nagyon egyszerű használni, ráadásul Free alkalmazásként futtatható. Opcionálisan 3D formátumot is tud előállítani.

Egy igen tekintélyes tudással rendelkező ingyenes konvertáló alkalmazás az iFun Video Converter, ami azzal ellentétben, hogy kevésbé ismert, olyan lehetőségeket is biztosít, amelyeket, más márkásabb konvertáló alkalmazások koránt sem tartalmaznak.

Az iFun Video Converter Letöltése és telepítése után egy igen egyszerű, rendkívül felhasználóbarátnak tekinthető felület válik elérhetővé, ahol az egyes funkciók rendszerezett formában állnak rendelkezésre. A szoftver alapvetően konvertálási feladatokra lett tervezve, ahol számos népszerű kimenet támogatott, ezt úgynevezett profilok formájában kínálja. Itt rengeteg mobil márka is felfedezhető. Igen előnyös tulajdonságának számít, hogy vele normál kimenetű videókat 3D térhatású jellemzőkkel bíró multimédiás fájlokká lehet átalakítani. Itt a feladat végrehajtása előtt külön kiválasztható, hogy milyen 3D eljárást vegyen figyelembe.

A 3D konvertáláson kívül, mód van még vele videókat letölteni, természetesen támogatott az esetében, hogy YouTube videókat is le tudj vele menteni. Képes automatikusan a vágólapról beilleszteni az URL-eket, egy munkameneten belül végezheted el az azok dekódolását.

Az iFun Video Converter alkalmas még arra is hogy műsoros DVD lemezeket tudj rippelni. Így azokról néhány lépésben lehet biztonsági mentéseket készíteni további utómunkálatok céljából.

Az iFun Video Converter manuális formátum választás esetén támogatja az AVI, MPEG, OGG, MOV, 3GP, MKV, FLV, M4V, 3G2 kimeneteket.

Külön kiválasztható az audió, illetve videó formátum. Az iFun Video Converter beállításainál testre szabható a mentés helye, a prioritás mértéke, illetve néhány hálózati konfiguráció.

Az iFun Video Converter megfelelőjeként kipróbálhatod még a Format Factory nevű alkalmazást, ami honosított formában való futtathatóságot is támogat. A Freemake Video Converter szintén számos különleges szolgáltatást tesz elérhetővé.

Az iFun Video Converter egy 3D támogatással rendelkező, számos népszerű formátumot kezelni képes konvertáló program, ami, alkalmas videók letöltésére, illetve műsoros DVD lemezek rippelésére. Ingyenes változat.

iFun Video Converter

iFun Video Converter Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • 3D tartalmak előállításához
 • Videó letöltő funkció ( YouTube támogatás )
 • DVD lemezek rippelése
 • modern felhasználói felület
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.ifunsoft.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
iFun Video Converter
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Any Video Converter 7.0.62020-09-30 Any Video Converter 7.0.6 (1)
  Az Any Video Converter egy nagy tudással biztosított dekódoló program, különleges funkciókkal. Többek között tud videókat vágni, […]
 • Any Video Converter Ultimate 7.0.62020-09-30 Any Video Converter Ultimate 7.0.6 (0)
  Az Any Video Converter Ultimate egy prémium konvertáló alkalmazás  ami videó letöltő funkciót, illetve Rippelő képességet is kapott. […]
 • Format Package 3.0.2.21342016-03-26 Format Package 3.0.2.2134 (0)
  A Format Package egy univerzális konvertáló alkalmazás, ami videók, illetve audió fájlok esetén használható. Tökéletes segítséget tud […]
 • save2pc Light 4.3.62020-12-01 save2pc Light 4.3.6 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Freemake Video Converter 4.1.11.1062020-11-14 Freemake Video Converter 4.1.11.106 (1)
  A Freemake Video Converter ideális videók kimeneti formátumának a megváltoztatására, vagyis konvertálásra, Free alkalmazásként érhető […]