Format Package 3.0.2.2134

A Format Package egy univerzális konvertáló alkalmazás, ami videók, illetve audió fájlok esetén használható. Tökéletes segítséget tud nyújtani DVD lemezek rippelésében, de akár videókat is lel lehet vele tölteni a YouTube-ról. Ezeket mind Free alkalmazásként biztosítja. Zenei fájlok mentéséhez is ideális.

Itt egy igazán remek, számos hasznos szolgáltatással felszerelt konvertáló alkalmazás a Format Package, ami a szóban forgó feladat végrehajtásán kívül egyéb más igen hasznos funkciót is biztosít multimédiás tartalmaidhoz.

A Format Package letöltése és telepítése után egy felhasználóbarát, modern kinézettel bíró felület tárul eléd, ahol az általa biztosított funkciókat rendezett formában szolgáltatja.

A Format Package konvertálója alapvetően három fő területre koncentrál. A multimédiás fájlok konvertálása, ami lehet videó vagy audió fájl, műsoros adathordozók rippelése, illetve videók letöltése több népszerűbb videómegosztó portálról.

Konvertálásnál több népszerűbb formátumot is támogat, legyen az AVI, MKV, FLV, MOV, 3GP, MPG. Természetesen ha ezekkel az opciókkal nem szeretnél bajlódni, profilos konfigurációt is igénybe vehetsz, ahol akár mobil eszközökre optimális kimenet is kiválasztható.

Természetesen maga a rippelés sem bonyolultabb, itt egy feladaton belül a végeredményt dekódolhatod is, így később azzal sem kell az időt vesztegetni. Könnyen gyorsan betallózhatóak a számára a DVD lemezeid.

Videók YouTube-ról történő mentésére sem kell külön szoftvert telepíteni, hisz erre is külön menüt biztosít, itt csak egy érvényes URL-t kell neki adni. Előtte megadhatod neki a mentés útvonalát is. Szükség esetén le tudja állítani a PC-t az adott feladat végrehajtása után.

Konvertálásra használhatod még az XMedia Recode, illetve az aTube Catcher nevű szoftvert, az utóbbi szintén több feladatot is el tud látni, ők is teljesen ingyenesek.

A Format Package egy felületen teszi lehetővé, hogy videókat, audió fájlokat tudj konvertálni, műsoros DVD lemezeket lehessen a PC merevlemezére rippelni, illetve YouTube videókat közvetlenül lementeni. Ezt mind ingyenesen támogatja.

Format Package

Format Package Összefoglaló:

 • Konvertáló alkalmazás
 • profilos elrendezés
 • számos népszerű formátumot támogat
 • DVD rippelő funkció
 • YouTube videók mentéséhez
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.ifunsoft.com/

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Format Package
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • iFun Video Converter 1.0.2.28242016-10-18 iFun Video Converter 1.0.2.2824 (1)
  Az iFun Video Converter egy univerzális multimédiás program, amivel számos népszerű feladatot el lehet látni. Ideális videók […]
 • Maxthon 6.1.2.10002021-05-09 Maxthon 6.1.2.1000 (0)
   A Maxthon böngésző egy gyors oldalbetöltődést biztosító szinkronizálási lehetőségeket nyújtó remek szoftver. Választható Webkit, […]
 • Free Music & Video Downloader 2.462020-10-11 Free Music & Video Downloader 2.46 (0)
  A Free Music & Video Downloader egy könnyen használható videók, illetve zenék keresésére és letöltésre alkalmas program. Az alábbi […]
 • Format Freedom 1.52017-05-12 Format Freedom 1.5 (0)
  A Format Freedom egy rendkívül ígéretes videók, illetve audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver. A program a hagyományos […]
 • BearShare 12.0.0.1342492014-01-08 BearShare 12.0.0.134249 (0)
   A BearShare-t ingyenesen használhatod fájlok letöltésére, keresőt, és megosztó funkciót is tartalmazó szoftver. Egyszerű, letisztult […]