Konvertáló programok

Format Freedom 1.5

A Format Freedom egy rendkívül ígéretes videók, illetve audió fájlok konvertálására alkalmas szoftver. A program a hagyományos dekódolási feladatokon kívül ideális videók letöltésére, illetve Rippelésre. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz még egy beépített képernyőmentő funkciót, amivel videó formájában tudsz adott feladatokat megörökíteni. MP4, AVI, MP3, TS, ASF formátumokat támogat…

Egy új, de mindenképp ígéretesnek tekinthető konvertáló szoftver a Format Freedom, az alkalmazás különlegessége, hogy nem csak dekódolási feladatokat lehet rábízni, számos olyan funkció csalogatható ki belőle amire nem is számítana egy átlagos felhasználó. Ráadásul teljesen ingyenes.

A Format Freedom letöltése után az alkalmazás néhány kattintással telepíthető, ezt követően egy nagyon egyszerű, modern, könnyen navigálható, felhasználóközpontú kezelőfelület fogad ahol rugalmasan választhatod ki azt a funkciót amire szeretnéd használni.

A Format Freedom legfontosabb lehetőségeit tekintve ideális videók, illetve audió fájlok konvertálására, itt a kimeneti jellemzőket profil szerint is ki lehet választani, az alkalmazás ideális választás arra hogy a mobilodra is konvertálni tudj multimédiás tartalmat. ( Nokia, HTC, Apple, Sony, Motorola, Windows )

A Format Freedom konvertálójával műsoros DVD lemezek Rippelésére is lehetőség van, illetve felfedezhető benne még egy különleges funkció, ami hasonló jellegű szoftverekre nem jellemző, videó felvételeket is készíthetsz meghatározott asztali tevékenységekről.

A Format Freedom nevű alkalmazással videók letöltésére is módod van, itt csak a kívánt hivatkozást kell a számára betallózni.

Néhány fontosabb támogatott formátumot említve kezeli az MP4, AVI, MP3, TS, ASF, DAT, MKV, AAC, RAM, WMA kodek típusokat. A lista nem teljes.

Szintén ingyenesen használható médiafájlok konvertálására alkalmas szoftver a Format Factory a szoftver képek, audió tartalmak, videók, ISO fájloknál támogatott. A Hybrid nevű program egy beépített szerkesztő funkciót is tartalmaz.

A Format Freedom egy univerzális multimédiás szoftver, amivel konvertálhatsz, Rippelhetsz, videó felvételeket készíthetsz, szerkeszthetsz, illetve videókat tölthetsz le. Rengeteg ma népszerű formátumot támogat. Ingyenes kiadás.

Format Freedom

Format Freedom összefoglaló:

 • Konvertáló szoftver
 • DVD rippelő funkció
 • videó letöltő
 • videó felvehető
 • számos népszerű formátumot támogat
 • Videó szerkesztő funkció
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.format-freedom.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Format Freedom
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Libre AV Converter 2.0.202021-05-03 Libre AV Converter 2.0.20 (0)
  A Libre AV Converter egy ingyenes rengeteg videó formátum kezelését támogató konvertáló szoftver. Nem kell installálni. A Free […]
 • Format Factory 5.17.0.02024-01-30 Format Factory 5.17.0.0 (4)
  A Format Factory a konvertálás igazi nagymesterének számít, mindent tud amit elvárhatunk egy ingyenes szoftvertől. Free […]
 • save2pc Light 4.3.6.4752022-08-15 save2pc Light 4.3.6.475 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]
 • Format Package 3.0.2.21342016-03-26 Format Package 3.0.2.2134 (0)
  A Format Package egy univerzális konvertáló alkalmazás, ami videók, illetve audió fájlok esetén használható. Tökéletes segítséget tud […]
 • Quick Media Converter 4.8.0.52015-09-27 Quick Media Converter 4.8.0.5 (0)
  A Quick Media Converter egy több elrendezési módot biztosító profilos konvertáló kezdőknek és haladóknak. Ez a Free alkalmazás […]

Szólj hozzá