HDCleaner 2.043 Beta

A HDCleaner egy rendkívül megbízható merevlemez tisztító, karbantartó szoftver. Vele tisztíthatóak a telepített böngészőid, a Windows, a Registry, illetve az installált programjaid visszahagyott fájlelőzményei. Az alábbi Magyar nyelvű Free alkalmazás ( ingyenes ) optimalizálási lehetőségeket is tartalmaz. Extra funkciók: fájlmegsemmisítő, Registry biztonsági mentés, víruskereső, Anti-spy opciók a biztonságosabb Windows környezetért. Érdemes használni.

Itt egy teljesen ingyenesen használható, igazán sok lehetőséget biztosító Windows karbantartó szoftver a HDCleaner, amiből szükség esetén hordozható változat is beszerezhető. Privát pucoló amivel javítható a Windows teljesítménye.

A HDCleaner letöltését követően a szoftver telepítése után egy Magyar nyelvű rendszer optimalizálót használhatsz a későbbiekben. Az alkalmazás kinézetben, funkcionálisan közel hasonló lehetőségeket biztosít a fejlesztő által kiadott TweakPower nevű programmal összehasonlítva, az is kipróbálható, sokkal több eszköz válik elérhetővé hogy még részletesebb karbantartási feladatokat lehessen kivitelezni.

HDCleaner Windows karbantartás:

A HDCleaner az egyik talán legszéleskörűbb módját biztosítja ahhoz hogy néhány egyszerű lépésben gyorsan tudd optimalizálni, karbantartani a Windows rendszeredet. Funkcionálisan természetesen itt koránt sem merül ki. A szoftverrel tisztítható a merevlemez, ebből adódóan a böngészők, a telepített alkalmazásaid munkafolyamat előzményei, illetve maga az operációs rendszer. Itt külön kiválasztható, hogy a HDCleaner milyen kritériumok szerint tegye meg ezt.

HDCleaner Extra funkciók:

A HDCleaner karbantartója néhány plusz funkciót is biztosít, ami biztonsági mentések készítéséhez, konfigurálási feladatokhoz használható fel. A szoftverrel biztonsági mentés készíthető a Registry értékeiről, rendszer visszaállítási pontot hozhatsz létre. Ha visszaállíthatatlan formában szeretnél fájlokat megsemmisíteni a szoftver külön tartalmaz egy végleges fájlmegsemmisítőt, aminek a használata szintén nagyon egyszerű.

A HDCleaner általános rendszer információk szerzéséhez, víruskereséséhez, Windows konfigurálási opciókhoz is felhasználható. Sokkal rugalmasabban, alacsonyabb erőforrás igénybevétele mellett tud a gép elindulni ha igénybe veszed az indítópult kezelőjét.

A szoftver helyettesítőjeként választhatod a CCleaner, a Temp mappa optimalizálót biztosító Black Bird Cleaner, vagy a DisCleaner nevű szoftvert, ami programeltávolítót is tartalmaz. Ha szereted az univerzális karbantartókat, az egyik legnépszerűbb program a Wise Care 365 rendszer gyorsítója.

A HDCleaner egy Magyar nyelvű, szabadon elérhető profi karbantartó alkalmazás, vele a merevlemez, a telepített programjaid, a böngészők, illetve maga az operációs rendszer vonható optimalizálás alá. A szoftver konfiguráló funkciót is biztosít, többek között indítópult kezelőt.  A Registry értékeiről való biztonsági mentések készítéséhez minden eszközt rendelkezésre bocsájt. Ha nem szeretnéd telepíteni, hordozható kiadása is elérhető. 

HDCleaner

HDCleaner összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Merevlemez tisztító
 • Optimalizálás
 • Registry tisztító, biztonsági mentések készítéséhez
 • víruskereső, biztonsági központ konfiguráló
 • hordozható kiadásban is beszerezhető
 • fájlmegsemmisítő
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
HDCleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ACleaner 5.32022-07-14 ACleaner 5.3 (0)
  Az ACleaner nevű karbantartó szoftverrel optimalizálható az operációs rendszer, jobb teljesítményt tudsz kihozni belőle. A program […]
 • TweakNow RegCleaner 1.0.02023-02-03 TweakNow RegCleaner 1.0.0 (0)
  A TweakNow RegCleaner profi karbantartó szoftver amivel a számítógép teljesítményét lehet optimalizálni, ami a korábban eltárolt […]
 • HDCleaner Portable 2.043 Beta2023-01-31 HDCleaner Portable 2.043 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • JCleaner Portable 9.1.02023-01-24 JCleaner Portable 9.1.0 (0)
  A JCleaner Portable telepítés nélküli verziójával egy korszerű karbantartó szoftvert használhatsz ami minden fontosabb Windows […]
 • Optimizer 14.82023-01-21 Optimizer 14.8 (0)
  Az Optimizer egy rendszer hangoló, Windows konfiguráló program, amivel akár karbantartási feladatokat is el lehet végezni. Az alábbi […]