DisCleaner 2.5.0.455

A DisCleaner egy igen széleskörűen használható karbantartó szoftver, amivel pillanatok alatt optimalizálhatóvá válik a Windows. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz egy programeltávolítót is ( uninstaller ). A szoftver segítségével hatékonyan, könnyen tudsz helyet felszabadítani a merevlemezen, a Temp könyvtárak tartalmát törölni. Lehetőség van vele a böngészők gyorsítótárának a törlésére is.

Egy teljesen ingyenesen használható, igen széleskörű karbantartó szoftver a DisCleaner, aminek az egyik érdekessége hogy nem igényel telepítést, illetve hogy kis helyet igényel.

A DisCleaner letöltése után a tömörített mappát ki kell bontani egy szabad helyre, erre szinte bármelyik archiváló program alkalmas.

Az alkalmazásra kattintva a szoftver azonnal használható. A DisCleaner elrendezésben kissé eltér a hasonló karbantartó szoftverektől, de ez természetesen nem megy a funkcionalitás, használhatóság rovására.

A DisCleaner lehetőségeit tekintve vele optimalizálhatod a telepített böngészőidet, eltávolíthatod a Windows Log fájl jelentéseket, illetve minden olyan visszamaradt fájlmaradványt, ami a gép használata során felgyűlt, csak az értékes helyet foglalják.

Szükség esetén a DisCleaner fő kezelőfelületén ki lehet választani, hogy melyek azok a területek ahol karbantartani szeretnél, ez nem kötelező, alapértelmezett konfigurációval is optimális eredményeket biztosít. Adott „ PC állapottól „ függően jelentősebb helyet is fel lehet vele szabadítani.

A tényleges használatba vétel előtt egy elemzést is végre tud hajtani, itt méret alapján tájékoztat arról, hogy érdemes e futtatni a programot.

A DisCleaner tartalmaz még egy programeltávolító funkciót, amivel néhány kattintással távolíthatóak el a már használaton kívül eső alkalmazások. Ezt az opciót az Uninstall Applications menüponton belül lehet elérni.

Alternatív megfelelőjeként választhatod a Wise Disk Cleaner merevlemez tisztítóját, vagy a Kcleaner megoldását, ami privát takarítóként funkcionál. Az egyik legnépszerűbb, egyben legszéleskörűbb karbantartó szoftver a Ccleaner a szoftver a regisztrációs adatbázis optimalizálásában is támogat.

A DisCleaner egy általános rendszer karbantartó szoftver, amivel a böngészők, illetve a merevlemez tisztítható meg a fölöslegessé vált fájloktól. Tartalmaz egy uninstallert, ideális helyfelszabadítási feladatok végrehajtásához.

DisCleaner

DisCleaner összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
DisCleaner
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • atomiccleaner3 1.3.5.252021-01-27 atomiccleaner3 1.3.5.25 (0)
  Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a számítógép […]
 • Cleanmgr+ 1.3.7.11702021-01-08 Cleanmgr+ 1.3.7.1170 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • Sys Optimizer 3.02017-04-04 Sys Optimizer 3.0 (0)
  Az Sys Optimizer egy általános karbantartási feladatokra tervezett Windows Optimalizáló szoftver, amivel törölhetőek a böngészők […]
 • Sys Optimizer Portable 2.12017-03-31 Sys Optimizer Portable 2.1 (0)
  Az Sys Optimizer Portable egy több gépen is futtatható, telepítést nem igénylő karbantartó szoftver, amivel akár egyetlen […]
 • HiBit Uninstaller 2.7.102021-11-30 HiBit Uninstaller 2.7.10 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]