Moo0 Disk Cleaner 1.24

A Moo0 Disk Cleaner, vagyis Magyar nyelven a Moo0 lemeztisztító, egy roppant egyszerűre tervezett karbantartó alkalmazás, amivel akár egyetlen kattintással lehet tisztítani a merevlemezt. A Free alkalmazás felületét skinezhetjük, támogatja a böngészőket, internetes gyorsítótárakat, Windows átmeneti Temp mappákat, ideiglenes napló fájlokat, akár hely felszabadítás céljából.

A programmal azonnal meg tudod keresni azokat a fájlokat minden fontosabb területet figyelembe véve ahol rengeteg olyan fájl gyűlt össze, amik helyet, illetve erőforrást pazarolnak. A Moo0 Disk Cleaner teljesen ingyenesen használható.

A Moo0 Disk Cleaner letölthető hordozható, telepítés nélküli kiadásban ami funkcionálisan teljesen ugyan azt tudja biztosítani, annyi módosulással, hogy egyszerre több gépen is használható, a letöltött programot csak át kell másolni a tisztítandó számítógépre.

Az alkalmazás használata csak néhány lépés. A program gépre való lementése után azt telepíteni kell, majd futtatni. A szoftver automatikusan megkeresi, majd kilistázza az összes fájlt amik fölöslegesek, általában ki lehet törölni. Ezzel helyet is fel tudunk szabadítani. Megjeleníti az összes fájlt, a felszabadulandó hely méretét, így egy igen remek megoldás ami nem tartalmaz olyan bonyolult eszközöket amivel csak nehezebben tudunk eredményeket elérni. A szoftver használatával akár néhány kattintással törölhetőek a teljesen fölösleges Windows fájlmaradványok.

A merevlemez tisztító program használható a böngészőkhöz ( IE, Firefox, Opera, Chrome…), alapvetően a merevlemezhez, az átmeneti fájl tároló mappákhoz. A listán ki kell jelölni azt a területet amit tisztítanál, ezzel manuálissá válik, hogy miként szeretnénk karbantartani a programmal.

Kifejezetten barátságos felhasználói felülettel rendelkezik ha szükséges több 10 előre hozzáadott téma között lehet kiválasztani azt amelyik tetszik a számunkra. Konfigurálható még megjelenésben a szoftver áttetszősége, betűméret, cellák magassága, ezek a kritériumok is igen ritkák Windows optimalizálóknál.

Régebbi, illetve a jelenlegi legújabb operációs rendszeren is használható. Sokkal ismertebb alternatívája a CCleaner, illetve a Wise Disk Cleaner. Több beállítás érhető el, illetve néhány plusz funkciót is kipróbálhatunk.

A Moo0 Disk Cleaner egy profi általános karbantartó szoftver amivel minden olyan fölösleges fájl eltávolítható amivel akár teljesítmény javulás eredményezhető. A felületét skinezhetjük, egyetlen kattintással eredményekkel szolgál, Magyar nyelvű.

Moo0 Disk Cleaner

Moo0 Disk Cleaner Összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Moo0 Disk Cleaner
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Advanced Disk Cleaner 6.32016-09-29 Advanced Disk Cleaner 6.3 (0)
  Az Advanced Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó karbantartó szoftver, amivel néhány kattintással tisztítható a merevlemez a […]
 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2372021-04-12 Glary Disk Cleaner 5.0.1.237 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • HDCleaner Portable 1.330 Beta2021-03-06 HDCleaner Portable 1.330 Beta (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Clever Privacy Cleaner Free 8.82020-12-09 Clever Privacy Cleaner Free 8.8 (0)
  A Clever Privacy Cleaner Free egy adatvédelmi megközelítésből használható privát karbantartó szoftver amivel optimalizálható a […]
 • Total PC Cleaner 2.1.4.02020-11-28 Total PC Cleaner 2.1.4.0 (0)
  A Total PC Cleaner egy hatékony karbantartó App, szoftver amivel törölhetőek a már nem használt fájlok a merevlemezről. A Temp […]