Karbantartó szoftverek

Clever Privacy Cleaner Free 8.8

A Clever Privacy Cleaner Free egy adatvédelmi megközelítésből használható privát karbantartó szoftver amivel optimalizálható a Windows. A Free alkalmazással számos olyan terület tisztítható aminek a teleszemetelődésével lassul az operációs rendszer. A böngészőkhöz, a merevlemezhez, az átmeneti mappákhoz ( Temp ), törölhető a lomtár tartalma.

Egy karbantartó szoftver amivel optimalizálható a Windows rendszer, törölhetőek azok a fájlok amik az operációs rendszer teljesítményére hatással vannak. A Clever Privacy Cleaner Free ingyenesen használható.

A Clever Privacy Cleaner Free letöltése után a szoftvert néhány lényeges információ megadása után installálhatjuk, azután a szoftver kipróbálható az első karbantartási feladatra.

A Windows pucoló alkalmazás felhasználói felületén a kipróbáló manuálisan választhatja ki azokat a területeket amiket át szeretnénk vizsgálni. A szoftver azt egy igen egyszerű módszerrel, tárolás, illetve funkció alapján definiált választó területen lehet meghatározni. Az elemzés elvégzésére után a Clever Privacy Cleaner Free megjeleníti azokat a tartalmakat amik törlésével gyorsabb lesz a Windows.

Clever Privacy Cleaner Free – merevlemez pucoláshoz

Az alkalmazás kipróbálásával nem kell más megoldásokat használni annak az érdekében, hogy az összes olyan területet karbantartás alá vonjuk ahol olyan fájlok találhatóak amik egy korábbi munkafolyamat miatt maradtak a merevlemezen. A merevlemezen belül a böngészési tevékenységekhez tartozó munkafolyamat tevékenységek előzményei, az átmeneti tároló mappák tartalma, a lomtár is szinte minimális felhasználói beavatkozással törölhető, a beállításoknál csak definiálni kell hogy milyen karbantartásra szeretnénk futtatni, majd elindítani. A szoftver nem igényel túl nagy erőforrás igényt, gyors a keresés és a fölösleges tartalmak törlése is.

A Total PC Cleaner karbantartó konfiguráláshoz is tartalmaz kiegészítőt, a CCleaner modern indítófelülettel próbálhatjuk ki.

A Clever Privacy Cleaner Free karbantartó szoftver azok számára ideális választás akik egy privát merevlemez pucoló megoldásként akarják eltávolítani azokat a tartalmak amik a gép lassulását eredményezik, illetve bizalmas jellegű információkkal bírnak. Ingyenesen használható.

Clever Privacy Cleaner Free

Clever Privacy Cleaner Free összefoglaló:


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Clever Privacy Cleaner Free
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.0762024-07-08 HDCleaner Portable 2.076 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • OrderProg Clean Disk 2.22023-07-16 OrderProg Clean Disk 2.2 (0)
  Az OrderProg Clean Disk egy egyedi eszközökkel futtatható merevlemez tisztító program amivel akár a Temp mappák tartalma is […]
 • Cleanmgr+ 1.50.13002022-09-12 Cleanmgr+ 1.50.1300 (0)
  A Cleanmgr+ egy telepítés nélkül használható karbantartó szoftver, néhány kattintással távolíthatóak el a Windows használata során […]
 • Glary Disk Cleaner 6.0.1.132024-07-08 Glary Disk Cleaner 6.0.1.13 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • WinExt System Cleaner 1.02024-07-07 WinExt System Cleaner 1.0 (0)
  A WinExt System Cleaner karbantartó szoftverrel törölhetőek a merevlemezről a Windows használatakor keletkezett fölösleges tartalmak. […]

Szólj hozzá