Karbantartó szoftverek

HDCleaner Portable 2.063

A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A programmal, a regisztrációs adatbázis, a böngészők tisztíthatóak. Tartalmaz még indítópult kezelőt, programeltávolítót, Registry biztonsági mentő funkciót, Fájlmegsemmisítőt, Windows gyorsítót. A Magyar nyelven elérhető program Free alkalmazásként áll rendelkezésre a jobb PC teljesítmény eléréséhez.

Az alábbi alkalmazás még kevésbé elterjedt hazánkban, de mindenképp érdemes kellő figyelmet szentelni rá mivel számos egyedi Windows karbantartási lehetőség kapott benne helyet. A HDCleaner Portable hordozható szoftver formájában próbálható ki.

A HDCleaner Portable letöltése után egy ZIP fájlban találhatod a futtatásához szükséges fájlokat, ezt csak ki kell bontani majd a szoftvert futtatni kell. Funkcionálisan közel azonos lehetőségeket biztosít akárcsak a hagyományos verziója.

HDCleaner Portable előnyök:

A HDCleaner Portable rengeteg előnnyel rendelkezik. Mivel a szoftvert nem kell telepíteni, azt mindennemű rendszer módosulás mentesen lehet munkára fogni anélkül hogy leterhelné a Windows-t.

A szoftver vagyis a HDCleaner Portable egy univerzális karbantartó, Windows konfiguráló eszköz, amivel sokkal megbízhatóbbá tehető az operációs rendszered. A program figyelembe veszi a böngészőidet, a regisztrációs adatbázist, az operációs rendszer által eltárolt fájlelőzményeket. Biztosít néhány kényelmi lehetőséget, néhány funkcióját időzíteni is lehet, így egyszeri konfiguráció után a program automatikusan tud fölösleges fájlmaradványok után kereséseket kezdeményezni. További előny, hogy konfigurálhatod vele a Windows-t, itt az összes fontosabb beállítási eszközhöz is hozzá lehet férni.

HDCleaner Portable fájlok megsemmisítése:

Az alkalmazás vagyis a HDCleaner Portable több külön elérhető minialkalmazást is biztosít, többek között felfedezhető benne egy fájlmegsemmisítő funkció, ezzel a lehetőségével a privát jellegű tartalmaidat tudod véglegesen törölni. A beállításainál kiválaszthatod, hogy milyen módszert alkalmazzon ehhez ( DOD, Gutmann, Schneier ).

Tudsz még vele biztonsági mentéseket készíteni akár rendszer visszaállítás formájában, ha célspecifikus Backup-okat hoznál létre a HDCleaner Portable a registry értékeiről is tud készíteni. Az impozáns kezelőfelület mögött számos különleges lehetőség fedezhető fel.

A PrivaZer privát jellegű takarítási feladatokhoz használható, szerencsére szintén több hasznos szolgáltatás formájában. A Wise Registry Cleaner Portable a regisztrációs adatbázis tisztításához lett megtervezve. Az X-DiskCleaner rendszer optimalizálója duplikátum keresőt is tartalmaz.

A HDCleaner Portable nevű karbantartó tartalmaz biztonsági mentés készítőt, registry, Merevlemez, böngésző, Windows munkafolyamat tisztítót. Ha fájlokat szeretnél megsemmisíteni, esetleg titkosítani, vagy konfigurálni az operációs rendszert, ebben az esetben is érdemes kipróbálni hisz ingyenes, Magyar nyelvű.

HDCleaner Portable

HDCleaner Portable összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Nem kell telepíteni
 • merevlemez, Registry tisztító
 • Biztonsági mentések készítéséhez
 • fájlmegsemmisítő funkció
 • Windows konfiguráló
 • Programeltávolító kiegészítő
 • Indítópult kezelő
 • Rendszer információk biztosításához
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
HDCleaner Portable letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
HDCleaner Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • TweakPower Portable 2.0522024-02-20 TweakPower Portable 2.052 (1)
  A TweakPower Portable egy univerzális karbantartó szoftver, ami Windows optimalizáló funkciót is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • HiBit Uninstaller 3.1.902024-02-19 HiBit Uninstaller 3.1.90 (0)
  A HiBit Uninstaller egy hatékony, több hasznos funkciót is tartalmazó programeltávolító szoftver. Az alábbi Free alkalmazás a szóban […]
 • CCleaner – Microsoft App 6.21.109182024-02-14 CCleaner – Microsoft App 6.21.10918 (0)
  A CCleaner - Microsoft App a számítógép feladat előzmény típusainak törlésével ér el eredményt, amivel gyorsíthatjuk a Windows […]
 • OrderProg Clean Disk 2.22023-07-16 OrderProg Clean Disk 2.2 (0)
  Az OrderProg Clean Disk egy egyedi eszközökkel futtatható merevlemez tisztító program amivel akár a Temp mappák tartalma is […]
 • Clean Master 6.62023-06-17 Clean Master 6.6 (0)
  A Clean Master PC-re optimalizált változatával könnyedén és biztonságosan tudsz takarítani a Windows, illetve telepített […]

Szólj hozzá