Karbantartó szoftverek

WinSysClean 22.0

A WinSysClean egy professzionális Windows tisztító, karbantartó szoftver, amivel stabilabbá, megbízhatóbbá teheted az operációs rendszeredet. Alkalmas a regisztrációs adatbázis, a merevlemez, a böngészők előzményei, illetve a telepített alkalmazások által visszahagyott fájlmaradványok felkutatására, azok törlésére. Opcionálisan statisztikát is biztosít a háttérben futó folyamatokról is.

Kevés olyan karbantartó szoftver szerezhető be ami egyetlen felületen biztosít minden olyan funkciót, ami a tisztább, gyorsabb, stabilabb operációs rendszer eléréséhez szükséges. Talán ezek a jellemzők igaznak tekinthetőek a WinSysClean nevű alkalmazás esetében, mivel számos olyan funkciót biztosít, amit a nagyobb márkanévvel jellemezhető karbantartók esetén koránt sem lehet felfedezni.

A WinSysClean letöltése és telepítése után egy igazán jól megtervezett, áttekinthető, modern kinézettel biztosított felhasználói felületet válik elérhetővé, ahol az egyes opciók adott terület szerint kategorizálva fedezhetőek fel.

A WinSysClean alkalmas hogy törölhesd a böngészők által felhalmozott előzményeket, azt optimalizálva sokkal gyorsabban tudsz böngészni. Természetesen tisztíthatod a regisztrációs adatbázist, a merevlemezt, illetve magát az operációs rendszert.

Merevlemez karbartáshoz kiváló szoftver a WinSysClean

A WinSysClean biztonsági mentések létrehozásához is alkalmas, itt mentéseket készíthetsz a regisztrációs adatbázis fontosabb értékeiről, vagy rendszer visszaállítási pontokat is létrehozhatsz. A szoftver igen részletes statisztikát tud biztosítani a háttrében futó folyamatokról, ez a terület inkább jártasabbak számára ideális, ami több megközelítésből tekinthető hasznosnak, legyen az akár biztonság. Ha törölni szeretnél néhány fölöslegessé vált programot, erre a beépített uninstaller szolgáltatását is igénybe veheted, így erre sem kell később külön szoftvert telepíteni. A program a fő kezelőpanelon néhány alapvető információval is tud szolgálni a háttértárolókon található fájlok mennyiségéről, ez helyfelszabadítás esetén lehet hasznos. Ingyenes használat esetén néhány funkciója korlátozással vehető igénybe.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod helyette a CCleaner, vagy a PrivaZer nevű alkalmazást, az utóbbi privát jellegű tisztítási feladatokhoz lett kifejlesztve. Duplikált tartalmak felkutatásához a Glary Duplicate Cleaner használható.

A WinSysClean egy multifunkciós karbantartó szoftver, amivel a regisztrációs adatbázis, a böngészők előzményei, illetve a merevlemez válik kezelhetővé, tisztíthatóvá. Profi Windows tisztító program.

WinSysClean

WinSysClean összefoglaló:

 • karbantartó szoftver
 • Windows tisztító
 • merevlemez, registry optimalizáló
 • biztonsági mentések készítéséhez
 • uninstaller szolgáltatás
 • folyamat figyelő
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://www.usro.net/products/winsysclean/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
WinSysClean
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 14,98
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.0772024-07-22 HDCleaner Portable 2.077 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • Clean PC Smart 1.0.52016-10-23 Clean PC Smart 1.0.5 (0)
  A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével […]
 • Clean Space 7.592023-10-10 Clean Space 7.59 (0)
  A Clean Space egy speciális Windows tisztító, Karbantartó szoftver, amivel néhány egyszerű lépésben törölni tudod a számítógéped […]
 • Clean Master 6.62023-06-17 Clean Master 6.6 (0)
  A Clean Master PC-re optimalizált változatával könnyedén és biztonságosan tudsz takarítani a Windows, illetve telepített […]
 • Browser Cleaner 4.0.1.1272023-03-08 Browser Cleaner 4.0.1.127 (0)
  A Browser Cleaner egy egy kattintással használható multifunkciós karbantartó szoftver a számítógépeden használt böngészőidhez is. A […]

Szólj hozzá