Karbantartó szoftverek

Clean PC Smart 1.0.5

A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével optimalizálható a regisztrációs adatbázis, takarítható a merevlemez, a böngészők, eltávolíthatóak a Log fájlok. Biztosít még Startup Manager funkciót, illetve folyamat figyelő szolgáltatást. Free alkalmazás.

Egy áttekinthető, jól megtervezett Windows tisztítási feladatokat szem előtt tartó karbantartó alkalmazás a Clean PC Smart, amit nem csak hogy egyszerű használni, hanem ingyenes is egyben.

A Clean PC Smart letöltése és indítása után egy optimálisan megtervezett, adott feladat szerint összeállított felületen kezdeményezhető a gép karbantartása.

Az alkalmazás lehetőségeire kitérve biztosít minden funkciót, ami a stabilabb, megbízhatóbb operációs rendszer állapot eléréséhez szükséges.

A Clean PC Smart alkalmas, hogy összegyűjtse, illetve törölni tudja azokat a regisztrációs adatbázis bejegyzéseket, amik instabilitást, illetve lassulásokat válthatnak ki. Itt az egyes elemek áttekinthetőek. Sajnos negatívum, hogy kizárásokat nem lehet alkalmazni, így a program egy úgymond gyári konfigurációt vesz igénybe.

A programmal a merevlemezen felhalmozódott fölösleges fájlok is törölhetőek, többek között kiüríthető a lomtár, Temp könyvtárak, folyamat előzmények naplófájljai, illetve a letöltési előzmények.

Természetesen a szoftver a böngészőket is figyelembe veszi, az azok előzményeinek az eltávolításával némileg gyorsíthatsz az azok teljesítményén.

A Clean PC Smart tartalmaz még egy Startup Managert, amivel az automatikusan induló folyamatokat tekintheted át, illetve le is tilthatod a fölöslegeseket, ezzel gyorsíthatod a számítógép indulását.

A Task Manager menüponton belül a háttérben futó folyamatokat lehet kilistázni, illetve azok adminisztrálhatóak.

A szoftver képes a Windows által korábban elmentett naplófájlokat egyetlen kattintással törölni.

A Clean PC Smart mindenképp ígéretes karbantartó szoftvernek tekinthető, de sajnos vannak hiányosságai, nem lehet kizárásokat alkalmazni, ez a későbbiek folyamán még változhat. Ami előny, hogy teljesen ingyenesen használható, kis méretű.

Fejlettebb karbantartási opciókat biztosít az Advanced SystemCare, igen népszerű a saját területén. A merevlemez tisztítására választhatod a Wise Disk Cleaner megoldását. A Mil Shield Windows tisztítója jelszó generáló funkciót is tartalmaz.

Összességében a Clean PC Smart alkalmas, hogy a merevlemezt, a böngészőket, a regisztrációs adatbázist tisztítani tudd. Vele egy kattintással tudod törölni a Windows által korábban elmentett Log fájlokat. Ingyenes kiadás.

Clean PC Smart

Clean PC Smart Összefoglaló:

 • Karbantartó szoftver
 • Windows tisztítási feladatokhoz
 • böngésző pucoló
 • merevlemez tisztító
 • Regisztrációs adatbázis takarító
 • folyamat figyelő
 • Startup Manager szolgáltatás
 • Log fájlok törléséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://cleanpcsmart.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Clean PC Smart
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • HDCleaner Portable 2.0722024-05-10 HDCleaner Portable 2.072 (0)
  A HDCleaner Portable egy modern, merevlemez karbantartó szoftver ami egyedi technológiára épül. Ezt a kiadást nem kell telepíteni. A […]
 • WinSysClean 22.02022-07-19 WinSysClean 22.0 (0)
  A WinSysClean egy professzionális Windows tisztító, karbantartó szoftver, amivel stabilabbá, megbízhatóbbá teheted az operációs […]
 • JoyoBox Cleaner Portable 5.5.0.02018-03-19 JoyoBox Cleaner Portable 5.5.0.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner Portable egy telepítés nélkül futtatható Windows tisztító, privát takarító program, ami rengeteg extra funkcióval […]
 • JoyoBox Cleaner 5.5.0.02018-03-18 JoyoBox Cleaner 5.5.0.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner egy átfogó szoftvercsomag ami számos karbantartási feladatot meg tud valósítani. A Windows tisztítása során […]
 • PC Cleaner Perfect 1.0.3.552016-12-11 PC Cleaner Perfect 1.0.3.55 (0)
  A PC Cleaner Perfect egy multifunkciós karbantartó szoftver, Windows tisztító alkalmazás, amivel egyetlen felületen van arra […]

Szólj hozzá