Karbantartó szoftverek

CCleaner Slim 6.24.11060

A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver tudja tisztítani Windowst, a merevlemezt, a regisztrációs adatbázist, a böngészőket, lehet vele duplikált fájlokat keresni, illetve a rendszer visszaállítási pontokat adminisztrálni. Windows konfiguráló szolgáltatással, ahol a helyi menü elemei módosíthatóak. Free alkalmazásként használhatod.

Ezzel az ingyenes karbantartóval garantáltan jobb teljesítményt tudsz kihozni a számítógépedből, ehhez egy sor hasznos elengedhetetlen szolgáltatást biztosít. A CCleaner Slim megoldása természetesen Magyar nyelven is tud, sőt az erőforrásokkal is gazdaságosan bánik a futtatásakor. Prémium Windows tisztító.

A CCleaner Slim letöltése után a telepítéskor néhány automatizált funkciót lehet neki engedélyezni, ami a könnyebb használatot teszi lehetővé.

A szoftver főbb funkciói egy igazán remek, jól navigálható elrendezéssel biztosított felületen érhetőek el, ahol könnyen tisztítani tudod a merevlemezt a többször is előforduló fájloktól, fölösleges elemektől, ezt akár egyetlen parancs kiadásával valósíthatod meg. A CCleaner Slim megoldást tud nyújtani a legjellemzőbb regisztrációs adatbázis hibákra, fel tudja kutatni a fölösleges bejegyzéseket, ezt törölni is képes. Vele áttekinthetőek a böngészőkhöz hozzáadott kiegészítők, azok letilthatóak, így itt is teljesítményjavulást lehet elérni. A CCleaner Slim eszközök menüpontja alatt kezdeményezheted a régi szoftvereid eltávolítását, áttekintheted a korábban létrehozott rendszer visszaállítási pontokat. A meghajtó tisztítójával biztonságosan tudod törölni az a merevlemezt, így a korábban törölt fájlokat onnan sehogy nem lehet majd visszaszerezni. Optimalizálhatod az automatikusan induló szoftverek listáját, ami a gép indítási idejének a lerövidítését szolgálja. A beállításoknál mód van kizárásokat használni, a felügyeleti szolgáltatása képes a felhasználót értesíteni, ha karbantartásra van szükség.

CCleaner Slim – Karbantartás korszerűen

A CCleaner Slim megoldása az egyik legnépszerűbb karbantartó, ami nem csak az operációs rendszer által visszahagyott fölösleges fájlok törlésére, hanem számos népszerű program utáni takarításra is felhasználható. A CCleaner Slim ideális a Windows helyi menüjének a testre szabásához.

Helyette használhatod még az R-Wipe&Clean, vagy a Wise Registry Cleaner, esetleg az Advanced SystemCare nevű szoftvert, ami szintén igen sok lehetőséget szolgáltat.

A CCleaner Slim egy alternatív karbantartó szoftver, amivel tisztíthatod az operációs rendszert, a telepített programjaid által visszahagyott fájlokat, illetve néhány konfigurációs eszközhöz is hozzáférhetsz. Univerzális eszköz ami egy funkcionálisan kibővített kiadás ami rengeteg szoftvert támogat. Ezt mind ingyenesen és Magyar nyelven teheted.

CCleaner Slim

CCleaner Slim Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • Windows tisztító szoftver
 • merevlemez tisztító
 • böngésző tisztító
 • Registry optimalizáló
 • Startup Manager
 • rendszer visszaállítási pontok adminisztrálásához
 • duplikátum kereső
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.ccleaner.com/

 

 

CCleaner Slim letöltés

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CCleaner Slim
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10 / 11
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Professional 6.24.110602024-05-23 CCleaner Professional 6.24.11060 (1)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve böngésző pucolót […]
 • CCleaner 6.24.110602024-06-11 CCleaner 6.24.11060 (5)
  A CCleaner a merevlemez, a Registry, illetve a telepített programok utáni karbantartására használható szoftver. Programeltávolítót, […]
 • CCleaner Business Edition 6.24.110602024-05-23 CCleaner Business Edition 6.24.11060 (0)
  A CCleaner Business Edition nevű karbantartó szoftver segítségével jelentős mértékben tudsz javítani a számítógéped teljesítményén […]
 • CCleaner Portable 6.24.110602024-05-23 CCleaner Portable 6.24.11060 (0)
  A CCleaner Portable egyszerű, Magyar felhasználói felülettel rendelkező szoftver, a segítségével könnyen végezhetsz el minden […]
 • atomiccleaner3 1.3.5.252021-01-27 atomiccleaner3 1.3.5.25 (0)
  Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a számítógép […]

2 hozzászólás

jon1 2018-05-30 at 17:17

nem Magyar nyelvű!Baker akkor miért írod oda hogy Magyar nyelvű???????????

Válasz
Peni 2018-05-30 at 18:32

Magyar. Lesd meg a beállításokat. Teljesen ugyan úgy jártam én is, azt hittem hogy nem de tudja és tudja.

Válasz

Szólj hozzá