CCleaner Slim 5.35

A CCleaner Slim egy sokrétűen használható univerzális karbantartó, amivel javíthatsz a PC teljesítményén. A Magyar nyelvű szoftver tudja tisztítani Windowst, a merevlemezt, a regisztrációs adatbázist, a böngészőket, lehet vele duplikált fájlokat keresni, illetve a rendszer visszaállítási pontokat adminisztrálni. Free alkalmazásként használhatod.

Ezzel az ingyenes karbantartóval garantáltan jobb teljesítményt tudsz kihozni a számítógépedből, ehhez egy sor hasznos elengedhetetlen szolgáltatást biztosít. A CCleaner Slim megoldása természetesen Magyar nyelven is tud, sőt az erőforrásokkal is gazdaságosan bánik a futtatásakor. Prémium Windows tisztító.

A CCleaner Slim letöltése után a telepítéskor néhány automatizált funkciót lehet neki engedélyezni, ami a könnyebb használatot teszi lehetővé.

A szoftver főbb funkciói egy igazán remek, jól navigálható elrendezéssel biztosított felületen érhetőek el, ahol könnyen tisztítani tudod a merevlemezt a többször is előforduló fájloktól, fölösleges elemektől, ezt akár egyetlen parancs kiadásával valósíthatod meg. A CCleaner Slim megoldást tud nyújtani a legjellemzőbb regisztrációs adatbázis hibákra, fel tudja kutatni a fölösleges bejegyzéseket, ezt törölni is képes. Vele áttekinthetőek a böngészőkhöz hozzáadott kiegészítők, azok letilthatóak, így itt is teljesítményjavulást lehet elérni. A CCleaner Slim eszközök menüpontja alatt kezdeményezheted a régi szoftvereid eltávolítását, áttekintheted a korábban létrehozott rendszer visszaállítási pontokat. A meghajtó tisztítójával biztonságosan tudod törölni az a merevlemezt, így a korábban törölt fájlokat onnan sehogy nem lehet majd visszaszerezni. Optimalizálhatod az automatikusan induló szoftverek listáját, ami a gép indítási idejének a lerövidítését szolgálja. A beállításoknál mód van kizárásokat használni, a felügyeleti szolgáltatása képes a felhasználót értesíteni, ha karbantartásra van szükség.

A CCleaner Slim megoldása az egyik legnépszerűbb karbantartó, ami nem csak az operációs rendszer által visszahagyott fölösleges fájlok törlésére, hanem számos népszerű program utáni takarításra is felhasználható.

Helyette használhatod még az R-Wipe&Clean, vagy a Wise Registry Cleaner, esetleg az Advanced SystemCare nevű szoftvert, ami szintén igen sok lehetőséget szolgáltat.

A CCleaner Slim egy alternatív karbantartó szoftver, amivel tisztíthatod az operációs rendszert, a telepített programjaid által visszahagyott fájlokat, illetve néhány konfigurációs eszközhöz is hozzáférhetsz. Ezt mind ingyenesen és Magyar nyelven teheted.

CCleaner Slim

CCleaner Slim Összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • Windows tisztító szoftver
 • merevlemez tisztító
 • böngésző tisztító
 • Registry optimalizáló
 • Startup Manager
 • rendszer visszaállítási pontok adminisztrálásához
 • duplikátum kereső
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.piriform.com/ccleaner

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CCleaner Slim
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CCleaner Professional 5.342017-09-16 CCleaner Professional 5.34 (0)
  A CCleaner Professional kibővített szolgáltatásokkal biztosított prémium karbantartó szoftver, ami registry, illetve […]
 • Clean PC Smart 1.0.52016-10-23 Clean PC Smart 1.0.5 (0)
  A Clean PC Smart egy átfogó programcsomag, karbantartó szoftver. Profi Windows tisztító program. A szoftver segítségével […]
 • Ace Utilities 6.3.02016-09-22 Ace Utilities 6.3.0 (0)
  Az Ace Utilities egy Windows tisztítási feladatokat ellátó program, amivel a legjellemzőbben szemetelődő területek rakhatóak […]
 • atomiccleaner3 1.3.5.42017-08-12 atomiccleaner3 1.3.5.4 (0)
  Az atomiccleaner3 egy általános karbantartó, Windows tisztítási feladatokra tervezett alkalmazás, amivel javítani tudsz a […]
 • JoyoBox Cleaner 5.2.0.02017-05-28 JoyoBox Cleaner 5.2.0.0 (0)
  A JoyoBox Cleaner egy átfogó szoftvercsomag ami számos karbantartási feladatot meg tud valósítani. A Windows tisztítása […]