Zenelejátszó programok - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Zenelejátszó

 • A Multimedia Player csekély erőforrással használható Windows operációs rendszerre létrehozott zenelejátszó. A Free alkalmazás egy korszerű felhasználói felülettel, illetve számos népszerű funkciót is tartalmaz. Támogatja az MP3, MP4, OGG, WMA, AIFF, WAV, FLAC formátumokat. A szoftverrel saját lejátszólistákat lehet összeállítani a gyakran lejátszott audió fájlok kiválasztásával. Zenei fájlok konvertálásához, illetve CD lemezekről való rippeléshez is használhatjuk.

  Multimedia Player 2.0

  A Multimedia Player csekély erőforrással használható Windows operációs rendszerre létrehozott zenelejátszó. A Free alkalmazás egy korszerű felhasználói felülettel, illetve számos népszerű funkciót is tartalmaz. Támogatja az MP3, MP4, OGG, WMA, AIFF, WAV, FLAC formátumokat. A szoftverrel saját lejátszólistákat lehet összeállítani a gyakran lejátszott audió fájlok kiválasztásával. Zenei fájlok konvertálásához, illetve CD lemezekről való rippeléshez is használhatjuk.

  olvasd tovább...

 • Az Alternate Quick Audio egy rendkívül hasznos zenei segédalkalmazás, amivel azokat nem csak hogy le tudod játszani, hanem szerkeszteni, konvertálni is tudod. Hangfelvevő funkciót is biztosít. Free alkalmazás.

  Alternate Quick Audio 2.010

  Az Alternate Quick Audio egy rendkívül hasznos zenei segédalkalmazás, amivel azokat nem csak hogy le tudod játszani, hanem szerkeszteni, konvertálni is tudod. Hangfelvevő funkciót is biztosít. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A Foobar2000 egy zenelejátszó program, ami támogatja, hogy lejátszólistákat vegyünk igénybe. Rengeteg különleges funkciót biztosít, szükség esetén Audiókat konvertálni is lehet vele. 18 sávos equalizer is felfedezhető benne. Ezeket a lehetőségeket Free alkalmazás formájában biztosítja. Ismeri az MP3, WAV, WMA, M3U, AIF kimeneteket is.

  Foobar2000 1.6.5

  A Foobar2000 egy zenelejátszó program, ami támogatja, hogy lejátszólistákat vegyünk igénybe. Rengeteg különleges funkciót biztosít, szükség esetén Audiókat konvertálni is lehet vele. 18 sávos equalizer is felfedezhető benne. Ezeket a lehetőségeket Free alkalmazás formájában biztosítja. Ismeri az MP3, WAV, WMA, M3U, AIF kimeneteket is.

  olvasd tovább...

 • A Mini Radio Player egy igen széles körű támogatottsággal rendelkező Online rádiócsatornák megnyitására megfelelő program amivel kategorizáltan érhetsz el több népszerű műsort. Szerencsére több ma közkedvelt Magyar rádiócsatorna között is lehet választani. Windows 8-10 rendszereken használható az alábbi App. Free alkalmazás. Magyar nyelvű.

  Mini Radio Player 6.0.7.0

  A Mini Radio Player egy igen széles körű támogatottsággal rendelkező Online rádiócsatornák megnyitására megfelelő program amivel kategorizáltan érhetsz el több népszerű műsort. Szerencsére több ma közkedvelt Magyar rádiócsatorna között is lehet választani. Windows 8-10 rendszereken használható az alábbi App. Free alkalmazás. Magyar nyelvű.

  olvasd tovább...

 •  A RadioMaximus segítségével online sugárzott rádiócsatornákat, zenei állományokat hallgathatunk meg, amit akár fel is tudunk venni. Tartalmaz keresőt és ország alapján használható szűrőt. YouTube videó keresővel. 

  RadioMaximus 2.29.2

   A RadioMaximus segítségével online sugárzott rádiócsatornákat, zenei állományokat hallgathatunk meg, amit akár fel is tudunk venni. Tartalmaz keresőt és ország alapján használható szűrőt. YouTube videó keresővel. 

  olvasd tovább...