MP3 Lejátszó Program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

MP3 Lejátszó

 • A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy barátságos, könnyen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik. Free alkalmazás.

  Vov Music Player 7.5

  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy barátságos, könnyen kezelhető felhasználói felülettel rendelkezik. Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, illetve zenék lejátszásához lehet felhasználni. Rengeteg népszerű kodek fájl formátumot tud megnyitni a legjobb minőségben. Ilyen az AVI, MPEG, OGG, WMA, SWF, VOB, MP3 tartalmak. Teljesen ingyenes, vagyis Free alkalmazás.

  ThunderSoft GemPlayer 5.0.0

  A ThunderSoft GemPlayer egy dizájnos indítófelülettel rendelkező multimédiás fájlokhoz használható médiacenter. A szoftvert filmek, illetve zenék lejátszásához lehet felhasználni. Rengeteg népszerű kodek fájl formátumot tud megnyitni a legjobb minőségben. Ilyen az AVI, MPEG, OGG, WMA, SWF, VOB, MP3 tartalmak. Teljesen ingyenes, vagyis Free alkalmazás.

  olvasd tovább...

 • Az XMPlay egy kis méretű, minimális erőforrás igénnyel rendelkező zenelejátszó szoftver, ami számos népszerű formátumot támogat. Legyen az MP2, MP3, OGG, WAV. Természetesen Free alkalmazásként futtatható, ráadásul könnyen összeállíthatsz vele lejátszólistákat is. Online rádiók vételéhez is remek választás. MP3 fájlok lejátszásához elengedhetetlen.

  XMPlay 3.8.5.0

  Az XMPlay egy kis méretű, minimális erőforrás igénnyel rendelkező zenelejátszó szoftver, ami számos népszerű formátumot támogat. Legyen az MP2, MP3, OGG, WAV. Természetesen Free alkalmazásként futtatható, ráadásul könnyen összeállíthatsz vele lejátszólistákat is. Online rádiók vételéhez is remek választás. MP3 fájlok lejátszásához elengedhetetlen.

  olvasd tovább...

 • A Cisdem Video Player egy egyszerűen használható multimédiás tartalmakhoz nagyszerű szoftver amivel CD/DVD adathordozóról, illetve a számítógép merevlemezéről tudjuk a tartalmakat lejátszani. A filmlejátszóval képlopásokat is létrehozhatunk a Videóinkról. MP3, MP4, AVI, MOV, FLV, ISO, MKV, WMA, FLAC, XviD, TS, AVCHD, WMV, MTS, MTS2, 3GP fájlformátumok lejátszásához futtatható. A szoftverrel akár tükrözni, forgatni tudjuk a Videóinkat, 4K, UHD felbontású Filmeket nyithatunk meg, lejátszási listákat is készíthetünk, a fájlok sorrendjét is módosíthatjuk.

  Cisdem Video Player 2.0.1

  A Cisdem Video Player egy egyszerűen használható multimédiás tartalmakhoz nagyszerű szoftver amivel CD/DVD adathordozóról, illetve a számítógép merevlemezéről tudjuk a tartalmakat lejátszani. A filmlejátszóval képlopásokat is létrehozhatunk a Videóinkról. MP3, MP4, AVI, MOV, FLV, ISO, MKV, WMA, FLAC, XviD, TS, AVCHD, WMV, MTS, MTS2, 3GP fájlformátumok lejátszásához futtatható. A szoftverrel akár tükrözni, forgatni tudjuk a Videóinkat, 4K, UHD felbontású Filmeket nyithatunk meg, lejátszási listákat is készíthetünk, a fájlok sorrendjét is módosíthatjuk.

  olvasd tovább...

 • A PlayIt Live nevű program egy modern, nagyon egyszerűen használható audió tartalmak lejátszására alkalmas szoftver. Ez a Free alkalmazás támogatja, hogy lejátszólistákat állíts össze, rengeteg ma népszerűnek tekinthető formátumot támogat. MP3, OGG, WMA Kimenetekhez.

  PlayIt Live 2.14.2.4339

  A PlayIt Live nevű program egy modern, nagyon egyszerűen használható audió tartalmak lejátszására alkalmas szoftver. Ez a Free alkalmazás támogatja, hogy lejátszólistákat állíts össze, rengeteg ma népszerűnek tekinthető formátumot támogat. MP3, OGG, WMA Kimenetekhez.

  olvasd tovább...