PlayIt Live 1.16.2.1589

A PlayIt Live nevű program egy modern, nagyon egyszerűen használható audió tartalmak lejátszására alkalmas szoftver. Ez a Free alkalmazás támogatja, hogy lejátszólistákat állíts össze, rengeteg ma népszerűnek tekinthető formátumot támogat. MP3, OGG, WMA Kimenetekhez.

Itt egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható Zenei fájlok megnyitására alkalmas szoftver a PlayIt Live. A program rengeteg ma népszerű formátumot meg tud nyitni, illetve lejátszani.

A PlayIt Live letöltés után a telepítésekor csak néhány egyszerű lépést kell követni, ezt követően a szoftver azonnal elindítható A megnyitandó médiafájlt fogd és vidd módszerrel is megadhatod a számára, természetesen egyszerre több fájl is betallózható. A PlayIt Live támogatja, hogy egyedi lejátszólistákat tudj összeállítani,

A program legfontosabb navigációs lehetőségeit tekintve a médiafájl lejátszható, szüneteltethető, megállítható, illetve újból folytatható vagyis a legfontosabb opciók biztosítottak kizárólag.

A PlayIt Live funkcionálisan tovább bővíthető pluginok hozzáadásával. Így minden felhasználó a maximumot tudja belőle kihozni.

A konfigurációs szerveket az alkalmazás felső eszköztárán egy legördülő listán lehet elérni, ahol szintén az egyszerűségre koncentrál. Csak azok a konfigurációs menüpontok fedezhetőek fel amik mindenképp szükségesek a testre szabás érdekében. Kiválasztható az audió forrás, néhány opciójához billentyűkombinációs parancsokkal is hozzá tudsz férni. A PlayIt Live kezelőfelülete nagyon egyszerűen navigálható, átlátható.

Néhány támogatott formátumra kitérve meg lehet vele nyitni az MP3, OGG, WMA, MP4, VOB kimeneteket. Ezek esetében nyújt teljes körű szolgáltatást.

Audió fájlok lejátszására használhatod még az AIMP nevű alkalmazást, ami Android rendszerekre is elérhető. A szoftver Online tartalmak Streamingelésére is felhasználható. A Zortam Mp3 Media Studio megoldása ID3 Tag szerkesztőt is tartalmaz. Illetve felhasználható műsoros CD lemezek Rippelésére is.

A PlayIt Live egy kis méretű, egyszerűen használható Zenei fájlok megnyitására, lejátszásukra alkalmas szoftver, ami támogatja a lejátszólistákat, Billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető. Ingyenes.

PlayIt Live

PlayIt Live Összefoglaló:

 • Zenelejátszó alkalmazás
 • Nagyon egyszerű használni
 • Lejátszólistákat is összeállíthatsz vele
 • Billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • MP3, OGG, WMA formátum támogatás
 • Pluginozható
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.playitsoftware.com/Products/Live

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PlayIt Live
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Video Player 0.0.72021-11-14 Video Player 0.0.7 (0)
  A Video Player egy effekt funkciókkal is elérhető videó, illetve zene lejátszó. A Free alkalmazás MPEG, AVI, ASF, FLV, MP3, OGG […]
 • Vov Music Player 4.82021-09-26 Vov Music Player 4.8 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • VUPlayer 4.9.12019-10-03 VUPlayer 4.9.1 (0)
  A VUPlayer egy dizájnos egyben modern multimédiás center, amivel zenei fájlokat tudsz lejátszani. Lehetőség van lejátszó listákat […]
 • ZPlayer 3.6.02018-07-01 ZPlayer 3.6.0 (0)
  A ZPlayer egy rendkívül látványos több népszerűbb audió formátumot támogató zenelejátaszó program. Ez a Free alkalmazás támogatja, […]
 • ZPlayer Portable 3.6.02018-07-01 ZPlayer Portable 3.6.0 (0)
  A ZPlayer Portable egy telepítés nélkül használható multimédiás program, ami zenelejátszó funkciót biztosít. Támogatja a […]